Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(Kamileeja @ 2010 08 23, 21:06)
Sveikos, o kur kita tema apie faberlic kosmetika?

stai cia mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry39668361
Atsakyti
Aciu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
gun_bandana.gif frusty.gif negaliu, kaip nervina, baigesi toninis kremas, o jo jau visa men musu bazeje nera, naujam kataloge akcija jam, o tai ka reiks pirkt, kai jau dabar ju nera? doh.gif kam akcijos doh.gif Gal pas jus ju yra?
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2010 08 25, 20:28)
gun_bandana.gif  frusty.gif negaliu, kaip  nervina, baigesi toninis kremas, o jo jau visa men musu bazeje nera, naujam kataloge akcija jam, o tai ka reiks pirkt, kai jau dabar ju nera? doh.gif kam akcijos doh.gif  Gal pas jus ju yra?

akcija tam,kad issiparduoti.Kita menesi toninis kremas bus kitos spalvos buteliuke ir didesnio kiekio mirksiukas.gif

P.S. jei daznai naudojat,tai gal reiketu tureti atsargini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 25 rugpjūčio 2010 - 20:16
QUOTE(ciuncia @ 2010 08 25, 19:28)
gun_bandana.gif  frusty.gif negaliu, kaip  nervina, baigesi toninis kremas, o jo jau visa men musu bazeje nera, naujam kataloge akcija jam, o tai ka reiks pirkt, kai jau dabar ju nera? doh.gif kam akcijos doh.gif  Gal pas jus ju yra?

aš liepos mėnesį prisipirkau didesnėm kainom, beveik po 30 lt, tai dabar nežinau kur kišti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2010 08 25, 22:11)
aš liepos mėnesį prisipirkau didesnėm kainom, beveik po 30 lt, tai dabar nežinau kur kišti...  doh.gif

as irgi pirkau liepa, gerai, kad tik 1 pakuote doh.gif
Atsakyti
o aš 3 turiu ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 08 25, 20:13)
akcija tam,kad issiparduoti.Kita menesi toninis kremas bus kitos spalvos buteliuke ir didesnio kiekio mirksiukas.gif
P.S. jei daznai naudojat,tai gal reiketu tureti atsargini.

Gal ir reiktu, bet ne visada buna, kaip nori tongue.gif turiu dar kitos firmos, tai ne tragedija, bet vis vien nervuoja, kad negali kada nori nusipirkti, o ir klientes nepatenkintos, kad laukti reikia. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Senti @ 2010 08 25, 22:11)
aš liepos mėnesį prisipirkau didesnėm kainom, beveik po 30 lt, tai dabar nežinau kur kišti...  doh.gif

Tai parduokit pigiau ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=633428

Papildyta:
Atidariau Faberlik isparduotuve.Prasom jungtis smile.gif
Atsakyti
gal žinote gera veido kauke ,verta demesio
Atsakyti
pirkciau aquamarino biria sviesaus spindincio atspalvio pudra Nr. 6026 ax.gif pasiulymus prasom i az 4u.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 08 31, 12:55)
gal žinote gera  veido kauke ,verta demesio

Šiaip dieną jau buvau parašiusi, kad man labai patinka Parfė kaukė iš Luxe serijos, nes ji labai švelni, maloniai įsigerianti į odą, ir poveikis tikrai matosi thumbup.gif ...
tik va moderatorės vėl kažkodėl žinutę ištrynė, negi jau ir apie Faberlico produktus Faberlico temoj kalbėtis draudžiama... jaučiuosi gyvenanti tikroj demokratinėj valstybėj lotuliukas.gif
Atsakyti