Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 21, 17:12)
Bijau apie tai pagalvot, bet jeigu kartais ir atsitiktu sitaip, tada jauciu nelaikyciau to egzamino ir vaziuociau. Jeigu kas pirkot bilietus su keiciamom datom, tada belieka tik pasivelint isskridimo data, pries tai susitarus su darbdaviu...

Na mes ir taip 15 pradedam, kada jau vėliau..

O tu dar nežinai, kaip bus, ar pavyks susitarti?

Atsakyti
O tai iki birzelio 15 sesijos nespesit pabaigt? Kur mokais?

Pas mane univere (VU FilF) manau sesijos oficialiai neankstina, bet su destytojais susitart tikrai galima. Man reikes daugiausia su dviem tartis, nes visi kiti egzaminus darys geguze.. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 21, 17:36)
O tai iki birzelio 15 sesijos nespesit pabaigt? Kur mokais?

Pas mane univere (VU FilF) manau sesijos oficialiai neankstina, bet su destytojais susitart tikrai galima. Man reikes daugiausia su dviem tartis, nes visi kiti egzaminus darys geguze.. Tai va.

ohoho kaip gerai, aš VU FilosF, tai pas mus sesija prasideda birželio 3-4, o baigias birželio pabaigoj. Negirdėjau, kad pas mus kas norėtų anksčiau daryt egzus..
Atsakyti
tai tiesiog eik su kiekvienu destytoju kalbet ir bandyk susitart. Bet geriau kuo anksciau pradet ta daryt.
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 03 21, 14:14)
NYC - Miami lektuvu pigiau nei traukiniu - uz 300lt galima. Blogiausiu atveju 400Lt
NYC - Boston autobusas 4h $15
NYC - Washington DC autobusas 4h $16

Ocean City, MD - NYC 6h 40min $50

Kokiam psl ziuri marsrutus ir kainas?
Atsakyti
pas mane irgi nieks oficialiai neankstina.
Is esmes parasai rasta, kad savo noru laikai egzus anksciau ir jokiu pretenziju veliau neturesi ir t.t.
nes del ankstinimo gali paskui destytoja TU apskusti. tai ji turetu popieriuka, irodanti, kad jos tiesa.
Parabellum sita turetu geriau zinoti
Atsakyti
Bandžiau su dėstytojais, bet ne visi nori. Ir nesu tikra, kad kursiokai sutiks padaryt pirmus egzus tuos, kurių man reik.
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 19, 18:39)
Agnuze, o kada pirkai bilietus? Tikrai labai nebrangiai, super :] bijau net pagalvot kiek man kainuos...

Praeita ketvirtadieni smile.gif Tai cia pries 3 dienas iseina.. smile.gif Na pries pusantro men buvo 1550Lt per Londona, is ten labai pigu i JAV skrist, bet del bagazo, nedaug ir leidzia.. Aj beje, PLC mums dar pasiule is Palangos skristi.. smile.gif Tai realiai paskaiciavus tas beveik tas pats ir iseina.. smile.gif Tai kai dairotes bilietu uzmeskit aki ir i sita orouosta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RobertaRam @ 2010 03 21, 19:38)

PLC is Bostono, jei kas skrenda, i aplinkinius miestus autobusu tvarkarasciai buna www.ridecj.com. O jus kai ten atskrisit tai autobuso bilietus ar is anksto pirksit ar vietoj ten imanoma?
Atsakyti
QUOTE(agnuze.. @ 2010 03 21, 19:28)
Praeita ketvirtadieni smile.gif Tai cia pries 3 dienas iseina.. smile.gif Na pries pusantro men buvo 1550Lt per Londona, is ten labai pigu i JAV skrist, bet del bagazo, nedaug ir leidzia.. Aj beje, PLC mums dar pasiule is Palangos skristi.. smile.gif Tai realiai paskaiciavus tas beveik tas pats ir iseina.. smile.gif Tai kai dairotes bilietu uzmeskit aki ir i sita orouosta smile.gif
Papildyta:
PLC is Bostono, jei kas skrenda, i aplinkinius miestus autobusu tvarkarasciai buna www.ridecj.com. O jus kai ten atskrisit tai autobuso bilietus ar is anksto pirksit ar vietoj ten imanoma?

Hmm manau vietoj ten gal reikes jau ziuret. Nes nezinosi kaip su tais lektuvais, daznai gi buna atidedami skrydziai, tai kad nenuplauktu tas bilietas...
Atsakyti
QUOTE(RobertaRam @ 2010 03 21, 18:38)

as tai cia https://www.boltbus.com/
Atsakyti
Jei nenori ankstint, tai paprasykit, kad plc parasytu grazia pazyma su kreipimusi i dekana.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 03 21, 22:42)
Jei nenori ankstint, tai paprasykit, kad plc parasytu grazia pazyma su kreipimusi i dekana.

;DDD

na, mano dekanatui yra visiškai nusispjaut į tai, kad man kažkur reikia išvažiuot dirbt biggrin.gif

(jei čia apie tą pačią pažymą kalbam)
Atsakyti