Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

na tikiuosi , gal ten greiciau gausis eit , kada jums mazdaug parase datas del ambasados po dokumentu issiuntimo i jav?
Atsakyti
bent jau man tai kazkur po menesio. Bet kai tu nunesei dokumentus gali but kad visai ne iskarto issiunte dokumentus i amerika, gali but kad po savaites ar daugiau, nes jie tik tam tikrom dienom juos issiuncia, o paskui tik tam tikrom dienom ir gauna, tai del to ir susidaro laiko tarpas. Turetum manau greiciau sulaukt smile.gif
Atsakyti
na man ir taip atrodo, kad greiciau sulauksiu. nes dabar zinok vaziuosi , nevaziuosi . kai nzn tai ir bijai kazka planuoti .
Atsakyti
QUOTE(Vitulka1 @ 2010 03 22, 19:52)
na man ir taip atrodo, kad greiciau sulauksiu. nes dabar zinok vaziuosi , nevaziuosi . kai nzn tai ir bijai kazka planuoti .

Siaip nemanau, kad yra tau ko bijot, juk sese amerikoj legaliai yra, tai turetu ir tau duot viza smile.gif
Atsakyti
Tai jums gerai, kad nors pasistumejo reikalai del vizos smile.gif va man dar neaisku, ar isvis mane priims i viena darba smile.gif nors PLC sake, kad mazai sansu, kad atmes smile.gif
Atsakyti
na as ir manau , sako sese neturetu prikibti , nes ji jau seniai ir legaliai gywena. vakar pakalbejau su sese angliskai tos klausimus , kur dave plc tai sake viskas gerai, dar plius buvau visai nepasiruosus, tai palengvejo, nes galvojau mano anglu kalba nera stebuklinga. o tau sekmes keity rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka1 @ 2010 03 22, 20:17)
na as ir manau , sako sese neturetu prikibti , nes ji jau seniai ir legaliai gywena. vakar pakalbejau su sese angliskai tos klausimus , kur dave plc tai sake viskas gerai, dar plius  buvau visai  nepasiruosus, tai palengvejo, nes galvojau mano anglu kalba nera stebuklinga. o tau sekmes keity rytoj smile.gif

Prireiks, bijau as tos ambasados kaip nezinau ko biggrin.gif Labiausiai tai uzmus tas laukimas kol ateis eile mano biggrin.gif As ir katik perziurejau dar visus klausimus, tai nera jie labai sudetingi, tik zinau, kad man jaudulys gali savo padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastf @ 2010 03 22, 21:14)
Tai jums gerai, kad nors pasistumejo reikalai del vizos smile.gif va man dar neaisku, ar isvis mane priims i viena darba smile.gif nors PLC sake, kad mazai sansu, kad atmes smile.gif

Nepergyvenk, jei neisvaziuosi siais metais, tai kitais tikrai isvaziuosi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.B.: 22 kovo 2010 - 21:00
QUOTE(vaidastf @ 2010 03 22, 20:14)

O tai tu cia per INTRAX ta darba radai, kad neaisku ar priims? smile.gif Kada jau bus aisku?
Atsakyti
As irgi labai labai bijau. Isvis baile esu. Bijau net ir to, kad nesusigaudysiu kur eit, kad pasirodys viskas labai neaisku ir t.t. biggrin.gif o apie pokalbi bijau ir pagalvot ..
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 22, 21:10)
As irgi labai labai bijau. Isvis baile esu. Bijau net ir to, kad nesusigaudysiu kur eit, kad pasirodys viskas labai neaisku ir t.t. biggrin.gif o apie pokalbi bijau ir pagalvot ..

Nu mes dviese eism, tai pasitarsim ka veikt ir kur eit biggrin.gif O pokalbis bus ziaurus jei pradesiu jaudintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J.B. @ 2010 03 22, 21:59)
Nepergyvenk, jei neisvaziuosi siais metais, tai kitais tikrai isvaziuosi wink.gif

Na apie neisvaziavima tai net nenoriu pagalvoti. Vistiek jau nemaza pinigu suma investuota smile.gif
Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 03 22, 21:59)
O tai tu cia per INTRAX ta darba radai, kad neaisku ar priims? smile.gif Kada jau bus aisku?

Per ICEO. Matai mes buvom uzsirase i rezervine eile, t.y laukem kol atsilaisvins darbo vietos, tai dabar pries 2 savaites atsirado ir pradejom viska tvarkytis smile.gif Tai dar savaite lauksim, kol paaiskes, ar priimti mes ar ne smile.gif
Atsakyti