bent jau man tai kazkur po menesio. Bet kai tu nunesei dokumentus gali but kad visai ne iskarto issiunte dokumentus i amerika, gali but kad po savaites ar daugiau, nes jie tik tam tikrom dienom juos issiuncia, o paskui tik tam tikrom dienom ir gauna, tai del to ir susidaro laiko tarpas. Turetum manau greiciau sulaukt

QUOTE(Vitulka1 @ 2010 03 22, 19:52)
na man ir taip atrodo, kad greiciau sulauksiu. nes dabar zinok vaziuosi , nevaziuosi . kai nzn tai ir bijai kazka planuoti .
Siaip nemanau, kad yra tau ko bijot, juk sese amerikoj legaliai yra, tai turetu ir tau duot viza

na as ir manau , sako sese neturetu prikibti , nes ji jau seniai ir legaliai gywena. vakar pakalbejau su sese angliskai tos klausimus , kur dave plc tai sake viskas gerai, dar plius buvau visai nepasiruosus, tai palengvejo, nes galvojau mano anglu kalba nera stebuklinga. o tau sekmes keity rytoj

QUOTE(Vitulka1 @ 2010 03 22, 20:17)
na as ir manau , sako sese neturetu prikibti , nes ji jau seniai ir legaliai gywena. vakar pakalbejau su sese angliskai tos klausimus , kur dave plc tai sake viskas gerai, dar plius buvau visai nepasiruosus, tai palengvejo, nes galvojau mano anglu kalba nera stebuklinga. o tau sekmes keity rytoj 

Prireiks, bijau as tos ambasados kaip nezinau ko

QUOTE(vaidastf @ 2010 03 22, 21:14)
Tai jums gerai, kad nors pasistumejo reikalai del vizos
va man dar neaisku, ar isvis mane priims i viena darba
nors PLC sake, kad mazai sansu, kad atmes 

Nepergyvenk, jei neisvaziuosi siais metais, tai kitais tikrai isvaziuosi

QUOTE(vaidastf @ 2010 03 22, 20:14)
Tai jums gerai, kad nors pasistumejo reikalai del vizos
va man dar neaisku, ar isvis mane priims i viena darba
nors PLC sake, kad mazai sansu, kad atmes 

O tai tu cia per INTRAX ta darba radai, kad neaisku ar priims?

As irgi labai labai bijau. Isvis baile esu. Bijau net ir to, kad nesusigaudysiu kur eit, kad pasirodys viskas labai neaisku ir t.t.
o apie pokalbi bijau ir pagalvot ..

QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 22, 21:10)
As irgi labai labai bijau. Isvis baile esu. Bijau net ir to, kad nesusigaudysiu kur eit, kad pasirodys viskas labai neaisku ir t.t.
o apie pokalbi bijau ir pagalvot ..

Nu mes dviese eism, tai pasitarsim ka veikt ir kur eit

QUOTE(J.B. @ 2010 03 22, 21:59)
Na apie neisvaziavima tai net nenoriu pagalvoti. Vistiek jau nemaza pinigu suma investuota

Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 03 22, 21:59)
O tai tu cia per INTRAX ta darba radai, kad neaisku ar priims?
Kada jau bus aisku?

Per ICEO. Matai mes buvom uzsirase i rezervine eile, t.y laukem kol atsilaisvins darbo vietos, tai dabar pries 2 savaites atsirado ir pradejom viska tvarkytis