Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

QUOTE(mercy1 @ 2010 03 21, 23:16)
;DDD

na, mano dekanatui yra visiškai nusispjaut į tai, kad man kažkur reikia išvažiuot dirbt biggrin.gif

(jei čia apie tą pačią pažymą kalbam)

Vadinas tavo dekanatas visiskai negerbia studentu, nes daugiau neisivaizduoju kaip ta pavadint : D O tu bandei su ta pazyma? Ten ta pazyma tokia rimtai atrodanti, per savaite mes ja tik gavom.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 03 21, 22:31)
Vadinas tavo dekanatas visiskai negerbia studentu, nes daugiau neisivaizduoju kaip ta pavadint : D O tu bandei su ta pazyma? Ten ta pazyma tokia rimtai atrodanti, per savaite mes ja tik gavom.

Mano ta pazyma dar vis plc guli, kazkaip neprisiverciu as jos uzvaziuot pasiimt, po vizos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 03 21, 23:31)

Su pažyma nebandžiau, bet man buvo LABAI aiškiai pasakyta, kad darbas nėra pateisinama priežastis ankstint sesiją.

O kas ten toj pažymoj?
Atsakyti
QUOTE(mercy1 @ 2010 03 22, 08:32)
Su pažyma nebandžiau, bet man buvo LABAI aiškiai pasakyta, kad  darbas nėra pateisinama priežastis ankstint sesiją.

O kas ten toj pažymoj?

O ziurejai studiju tvarka? Gal siaip specialiai pasake. Nu ten toj pazymoj parasyta,kad kandidatas sekmingai iveike atrankos etapus Lietuvoje bei JAV ir yra priimtas dalyvauti tarptautineje studentu kulturiniu mainu programoje. Tad cia tas darbas nera labiausiai akcentuojamas, tai yra mainu programa, tai gal ir sueis.
Atsakyti
Keity, nesies ryt i ambasada darbo pasiulymo kopija? Is manes plc viena kopija paeme kartu su pasu, tai db net nzn ar kita spausdintis..
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 22, 17:12)
Keity, nesies ryt i ambasada darbo pasiulymo kopija? Is manes plc viena kopija paeme kartu su pasu, tai db net nzn ar kita spausdintis..

Nea nesinesiu, jie gi tures kartu su pasu smile.gif Man kazkodel nesiuncia jokiu pasiulymu del bilietu, reikes ryt vel primint.
Atsakyti
Ar jus vesit kokia nors dovana dabdaviams? Kokia pleskute ar kazka.
Atsakyti
As tai butinai vesiu, bet kazkas sako kad ten jokiu maisto produktu vezt negalima? As galvojau kokiu lietuvisku firminiu saldainiu ir sokoladu. Nuvezciau gal ir gerimo kokio, bet negaliu, nes neturiu 21m. O siaip dovaneliu tokiu smulkiu tai reikia, ir netgi daugiau pasiimt del viso pikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.B. @ 2010 03 22, 18:09)
Ar jus vesit kokia nors dovana dabdaviams? Kokia pleskute ar kazka.

As net nezinau ar vezt, mano darbdavys kazkoks nedraugiskas, parasiau cia kazkuria diena, paklausia kaip sekasi, tai tik palinkejo sekmes ambasadoje biggrin.gif
Atsakyti
Vistiek reikia kazka nuvezt, tada visai kitaip ziures smile.gif ir siaip dar kazka nusivezt, kad busimiems draugams butu ar nenumatytiems atvejams smile.gif
Atsakyti
paklausiau sian Kristinos kada mazdaug reikes i ambasada eiti , tai pasake tik , kad balandzio gale, nors dokumentai jau pries 3 savaites issiusti, atrodo kiti tiek ilgai nelauke. nervina nervina , kad dar ilgai teks nezinoti. sad.gif
Atsakyti
suprantu, man irgi sunkoka buvo laukt. Gal ir banaliai nuskambes, bet tas laikas is tikruju taip greitai eina, atrodo dar tik neseniai pildziau ta forma, o jau rytoj i ambasada keliaut teks smile.gif
Atsakyti