QUOTE(varveklis @ 2010 02 25, 11:02)
Gal man galėtumėt paaiškinti, gal kuri geriau žinote, jei oda yra šalto atspalvio, rausva, (ne nude, ne peach, o rausvai melsva

(na ne mėlyna), bet tikrai ne į gelsvumą) kokią reiktų rinktis krempudrą. Man Kristianoj vos ne iki muštynių

siūlė gelsvą, nes sakė, kad tą rausvumą reikią maskuoti geltonu. Na, tarkim, galbūt ir reikia maskuoti, bet kažkaip labai pjaunasi su gymiu tas gelsvumas, skiriasi nuo kaklo. Jei pvz. ieškau pudros sephoroje, tai šalia skliausteliuose prie atspalvio parašyta
for skin with pink undertones, o pudra akivaizdžiai rausva. Ar aš neteisi?
man lygiai ta pati problema: as pati instiktyviai griebiu salto atspalvio su rausvumu, o konsultantes sako, kad to pabrezti nebereikia ir siulo i gelsvuma... na, galiu pasakyti, kad kartais galima jomis ir patiketi - galima siek tiek susildyti ir pasvelninti veiduka, bet visada geriausiai bandytis.
As galiu pasidalinti - sian isbandziau
L'Oreal naujiena - MAT'Morphose. Zurnale buvo meginukas, tai smalsumo vedama uzsitepiau. Pirmas pastebejimas - ji ant veido gerokai sviesesne gaunasi, nei indely - meginukas buvo 200 Beige Apricot. Tai kai atidariau, patepiau ant rankos ir ismeciau. Bet kai ta nuo rankos uztepiau ant veido - ziuriu visai neblogai, nors as gana sviesi. Issilaike matine visa diena. Tad kadangi negalejau jau is siukslines issitraukti meginuko likucio, nusipirkau visa 115 nr - cia pats sviesiausias. Bandysiu. kazkaip spontaniskai nugriebiau
Beje, jei patartumet gera matine pudra, buciau dekinga.
Naudoju Clarins matine - labai patinka, bet siek tiek nusibodo.
Dar turiu YSL ta su sepeteliu. Mat Lumiere man per sunki buvo