Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ilivit4u @ 2010 03 04, 16:58)
best of best  thumbup.gif
user posted image
jau kelintą kartą perku  wub.gif

Man taip pat si pati pati geriausia thumbup.gif Jau kelis metus naudoju tik ja. Tik dabar susiduriau su problema. Kaune jos jau kelis menesius negaliu rasti. Stenduose like tik testeriai arba netinkami atspalviai. Jei siandien nerasiu, turbuut teks pirkti kazkokia kita verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2010 03 04, 18:11)
si pudra putu konsistencijos? kokia kaina?

Ne ne putu, ji labai skystos konsistensijos. Kaina apie 48 Lt.
Atsakyti
man nieko nera geriau uz Sothys kremine pudra,pasidengia taip gerai,kad net nematyti kad su pudra esi,svelnumas kaip silko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 03 06, 21:39)
Mergaitės,ar įmanoma Lietuvos kokiam kampe rasti Givenchy? kiek turėjau, tai gerių gėris sausai odai  wub.gif  o dabar nebėra..  unsure.gif

Nebera jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 07, 10:34)
isigijau nesenai DIOR forever nu pudrytes spalva nuostabi ir kvapas labai skanus jos,bet kazkaip dienos begyje islenda blizgejimas veido,tai galvoju gal DIOR nude geriau laikosi?kas jas abi bandete ir galite palyginti?

As kaip tik atejau pagirti dior forever,kad neislenda blizgesys ilgai thumbup.gif wub.gif Siandien isbandziau ta pudra pirma karta,na ir labai ji mane suzavejo!Kvapas malonus,yra skysta labai,gerai dengiasi su sepeteliu,nedaug reikia,super maskuoja ir guli ant veido wub.gif thumbup.gif Spalva mano 030,paprasiau douglas'e kad ipiltu pabandymui,nes jau nusibodo pirkti N-ja pudra ir paskuj i isparudotuve nestis doh.gif Tai va,labai super man si pudryte,mano oda riebi,visos pudros pradeda blizgeti mazdaug po 4 val, o su sita sedziu ja 5.5 val ir nieko nereikia taisyti thumbup.gif Manau kitas pirkinys bus sita pudra ax.gif

Koki Jus atspalvi turite?

O dar bandziau ant rankos EL DWL ,tai man pasirode maskavim truksta,be to nei vienas atspalvis netiko, Nr.2 per sviesus, Nr 3 kazkoks geltonas labai,4 irgi netiko,zodziu..gerai ,kad jos neuzsakynejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 07, 08:34)
isigijau nesenai DIOR forever nu pudrytes spalva nuostabi ir kvapas labai skanus jos,bet kazkaip dienos begyje islenda blizgejimas veido,tai galvoju gal DIOR nude geriau laikosi?kas jas abi bandete ir galite palyginti?

Turiu abi šias pudrytes Forever bei Nude smile.gif Forever labai gerai maskuoja, ypač jei dengiu su šepetėliu, ilgai išlieka ant veiduko, tačiau blizgesiukas vistiek išlenda po maždaug 4-5 valandų. Kad ir kaip būtų ši pudra mano mylimiausia smile.gif
Nude maskuoja mažiau, beto nesuteikia matiškumo odelei, o tokį lengvą švytėjimą ant veiduko. Patinka, kad veidukas atrodo sveikai, natūraliai. Tačiau blizgesys išlenda dar greičiau nei su Forever, o gaila smile.gif Dar norėčiau paminėti, kad tai pirmoji pudra, kurią nuvalius nuo veiduko, veido odelė tampa tokia švelni ax.gif

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 08, 11:36)
As kaip tik atejau pagirti dior forever...

Super pudrytė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 08, 14:36)
As kaip tik atejau pagirti dior forever,kad neislenda blizgesys ilgai thumbup.gif  wub.gif  Siandien isbandziau ta pudra pirma karta,na ir labai ji mane suzavejo!Kvapas malonus,yra skysta labai,gerai dengiasi su sepeteliu,nedaug reikia,super maskuoja ir guli ant veido wub.gif  thumbup.gif  Spalva mano 030,paprasiau douglas'e kad ipiltu pabandymui,nes jau nusibodo pirkti N-ja pudra ir paskuj i isparudotuve nestis doh.gif  Tai va,labai super man si pudryte,mano oda riebi,visos pudros pradeda blizgeti mazdaug po 4 val, o su sita sedziu ja 5.5 val ir nieko nereikia taisyti thumbup.gif Manau kitas pirkinys bus sita pudra ax.gif

Koki Jus atspalvi turite?
O dar bandziau ant rankos EL DWL ,tai man pasirode maskavim truksta,be to nei vienas atspalvis netiko, Nr.2 per sviesus, Nr 3 kazkoks geltonas labai,4 irgi netiko,zodziu..gerai ,kad jos neuzsakynejau biggrin.gif

na mano spalvyte 023 spalva tai tinka prie veido ir kvapas super,bet pastebejau kad chanel pudyte geriau laikosi, o su sia pasitepus blizgesys islenda veliau,nors ir pasitepu tu kompaktine.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 24, 16:13)
Mano irgi tokia pati odyte,chanelio vitalumiere i pabaiga eina,tai jau gundziausi isbandyti Dior nude skin,bet matau kad reikes prie vitalumiere pasilikti smile.gif
Man irgi si pudryte pati geriausia,nors vis traukia ka nors naujo isbandyti,bet visuomet griztu prie jos smile.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 26, 13:29)
o gal galite apibudinti savo oda blush2.gif

Mano oda labai sausa,vietomis serpetojanti,plius yra jautri...Kol kas geresnes uz Chanelio Vitalumiere dar neradau pudrytes,bet noretusi rasti geriau maskuojancios pudrytes
Atsakyti
mergaites,gal kuri naudoja sita?butu labai idomus atsiliepimai,nes labai susigundziau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
O kur galima įsigyti MAKE UP FOR EVER kosmetikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 09 kovo 2010 - 18:44
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 18:05)
mergaites,gal kuri naudoja sita?butu labai idomus atsiliepimai,nes labai susigundziau smile.gif
user posted image

as irgi gundausi sios pudrytes,ieskau kur jos galeciau pasibandyti biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
dior taip atrodo?My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 03 09, 17:51)
sveikutes,
dior taip atrodo?

Taip smile.gif
Atsakyti