Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

QUOTE(Agnytė @ 2010 03 04, 12:31)
Na va, ir vėl skirtingai O mano abiems kleckams labai tiko kibirėliai, kastuvėliai, formelės visokios, laistytuvas, indeliai ir t.t.  Akmenukus dėliodavo į kibirėlį, ir indelius, vandenį semdavo  thumbup.gif . Pripučiamą baseiniuką dar buvom paėmę, prisemdavom vandens, o jie ten žvyrą kraudavo  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif maniskei kibiriukas ir kastuvelis irgi lb tiko, semdavo vandeni, mete akmenukus i vidu. thumbup.gif O vat jokio pripuciamo rato nesidejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 03 04, 15:33)
Truputį pakomentuosiu ax.gif 
Jei vežiesi Ibuprofeną, nereikia paracetamolio, jis geriau muša temperatūrą ir nuo skausmo puikiai. Vaikams dėt Ibufeną geriamą, galima Eferalgano-pagal amžių. Visada visur vežuosi antialerginį-tiesiog Tavegilio arba Zyrtec'o vaikams.
Nuo nudegimų patarčiau įsimest kokio kremuko su hormonu, vos nedegus jei patept, nebus jokių pūslių. Mezym labai silpnutis, imsiu Kreon'ą arba Pangrolį. Taip pat kokį purškalą nuo slogos.

Aciu, issisaugojau thumbup.gif

Dar del to sysiojimo. O kaip 2 metuku pypliui (na vasara jau visi 3 bus)... paaiskint, kad nesysiotu i baseina ...jis buna kartais sau i vone pavaro ir laimingas maudosi doh.gif juk pampersiuko nelabai desi kai jau senai be ju gyvena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 03 04, 14:31)
Ar draudžiatės neįvykusios kelionės draudimu? Nemažai kainuoja, bet gal verta, kai vaikai maži, juk bet kada gali susirgti  g.gif

Labai gerą patarimą gavau kelionių agentūroje. Neįvykusios kelionės draudimu galima apsidrausti likus ne mažiau kaip 15 d. iki pačios kelionės. Jeigu ištikrųjų yra taip, tai logiška būtų dabar nieko nedaryt, o likus dviem savaitėm žiūrėt ar yra kokių abejonių ar ne.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 04, 15:42)

Dar del to sysiojimo. O kaip 2 metuku pypliui (na vasara jau visi 3 bus)... paaiskint, kad nesysiotu i baseina ...jis buna kartais sau i vone pavaro ir laimingas maudosi doh.gif juk pampersiuko nelabai desi kai jau senai be ju gyvena unsure.gif

O jei namie pradet aiskinti, kad i vonia, baseinus sysiot negalima, nes ten daug vaikuciu maudosi g.gif Mums tai tas problemu nesukele, nes ir namie niekad i vonele nedare, visada islipdavo ir begdavo ant puoduko arba i wc, tai net jei ir sakyciau daryk i baseina ar jura, nedarytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 04, 14:42)

aš dėdavau maudymo pamperius. yra tokių ir triusikų gumuotų specialių. tie maudymo pamperiai irgi ten kaip triusikai, nereik vaikui aiškint kad čia pampersas, jie gražučiai su visokieis disnėjaus žuviukais nemo ir panašiai. juk tavo pačios vaikai paskui tame reikale kapanosis... aš tai nuoga rūra niekada išvis saviškių nepaleisdavau, kad nesugalvotų pavaryt netyčia (dar gerai jei "tik" sysių... doh.gif o jei rimčiau? unsure.gif ), arba plaukimo pamperiai, arba maudomukas.
dėl vaistų tai aš visada vežuosi Panthenol putų nuo nudegimo ax.gif maža kada kiek nuskrebsim ax.gif bet dažniausiai bepantheno pakanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 04, 15:42)
Prašom  mirksiukas.gif .Aš tai jau visą sąrašą ir turiu ax.gif Paskaitau SM, vis dar papildau ax.gif

Turesit dalintis lotuliukas.gif
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 03 04, 15:45)
O jei namie pradet aiskinti, kad i vonia, baseinus sysiot negalima, nes ten daug vaikuciu maudosi  g.gif  Mums tai tas problemu nesukele, nes ir namie niekad i vonele nedare, visada islipdavo ir begdavo ant puoduko arba i wc, tai net jei ir sakyciau daryk i baseina ar jura, nedarytu  biggrin.gif

Sakiau as jam, bet dirbsiu siuo reikalu dabar rimciau smile.gif
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 04, 15:46)
aš dėdavau maudymo pamperius. yra tokių ir triusikų gumuotų specialių. tie maudymo pamperiai irgi ten kaip triusikai, nereik vaikui aiškint kad čia pampersas, jie gražučiai su visokieis disnėjaus žuviukais nemo ir panašiai. juk tavo pačios vaikai paskui tame reikale kapanosis... aš tai nuoga rūra niekada išvis saviškių nepaleisdavau, kad nesugalvotų pavaryt netyčia (dar gerai jei "tik" sysių...  doh.gif o jei rimčiau?  unsure.gif ), arba plaukimo pamperiai, arba maudomukas.
dėl vaistų tai aš visada vežuosi Panthenol putų nuo nudegimo  ax.gif maža kada kiek nuskrebsim  ax.gif bet dažniausiai bepantheno pakanka  biggrin.gif

Nuogom rurom tai neee, neleisciau-man nelabai grazu kai vaikai nuoguciai, juolab mano berniukai vyriausi labai domisi kaip ten viskas pas kitus atrodo biggrin.gif
Dirbsim ta linkme, tikrai nenoreciau, kad siusiotu biggrin.gif ir patys siusiukuose nenorim but smile.gif

Aciu 4u.gif

Atsakyti
SuperBaba, tarpine dekis paprastai i rankini, o salbutamoli/flexotida butinai i ta maisiuka skysciams wink.gif
na zinai, maza ant ko uzzirautum, gal neismestu vaistu, bet maza kas
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 03 04, 15:53)
SuperBaba, tarpine dekis paprastai i rankini, o salbutamoli/flexotida butinai i ta maisiuka skysciams wink.gif
na zinai, maza ant ko uzzirautum, gal neismestu vaistu, bet maza kas

Aciu thumbup.gif O maisiukai skysciams vaistineje parsiduoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 04, 15:38)
Aciu thumbup.gif O maisiukai skysciams vaistineje parsiduoda blush2.gif

ne, bus oro uoste. bendrajame bagaže gali turėti skysčių, o į rankinį bagažą - negalima. visus skysčius, kuriuos imi į rankinį, reikia įdėti į spec maišelius ir tų maišelių skrydžių metu neatidaryti. ten viską oro uoste gausi. jei pasiliksi palaidą skystį kažkur, jį gali atimti. nors iš mūsų niekada neatimdavo vaikų gertuvių su arbatėle, net apie 500 ml talpos. bet jau čia kaip ant kokio muitininko pakliūsi. tat visa dėl to, kad kokio sprogmens ten nesivežtum. a maža, gal tu teroristė užsimaskavus su visu taboru skrendi ir lėktuvą tikiesi užgrobt ph34r.gif
Atsakyti
mergaites, reikia labai skubios pagalbos 4u.gif
Iki rytojaus turiu apsispresti i kuri kurorta vaziuot - Kemera ar Beleka????
Renkuosi tarp siu:
2010-03-12 7 LIMAK LIMRA 4*+ Kemeras SGL GARDEN SIDE\1 SGL AI 1133.00
2010-03-12 7 LIMAK ATLANTIS RESORT 5* Belekas SGL RESORT ROOM\1 SGL AI 1221.00

SOS----> gal kas esat buve ir gality suteikt info apie kuri nors is siu viesbuciu?
kaip su oru tokiu metu? Atstovas sako, kad bus apie 25-26 kita savaite.. hmmmm...
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 03 04, 16:52)
mergaites, reikia labai skubios pagalbos 4u.gif
Iki rytojaus turiu apsispresti i kuri kurorta vaziuot - Kemera ar Beleka????
Renkuosi tarp siu:
2010-03-12 7 LIMAK LIMRA 4*+ Kemeras SGL GARDEN SIDE\1 SGL AI 1133.00
2010-03-12 7 LIMAK ATLANTIS RESORT 5* Belekas SGL RESORT ROOM\1 SGL AI 1221.00

SOS----> gal kas esat buve ir gality suteikt info apie kuri nors is siu viesbuciu?
kaip su oru tokiu metu? Atstovas sako, kad bus apie 25-26 kita savaite.. hmmmm...

Nesu buvusi nė viename iš šių viešbučių, bet rinkčiausi Kemerą dėl to, kad už viešbučio ribų ten daugiau veiklos galima rast
Atsakyti
na, kiek teko skraidyti - tai niekas nedraudzia is to maisiuko isimti skyscius skrydzio metu (ten dazniausiai dedu krema, kvepalus, lesius) 4u.gif
Atsakyti