Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 07:47)
Tai pasipaskokit, kada, keliese, kuriam laikui  mirksiukas.gif  Kiek ?  blush2.gif

Gegužės 20 savaitei 2+2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 08:47)
O tikrai jis dar stovi ? Nes pernai buvo pranesimu, kad nebera. Matyt barui perdidele konkurencija sudare  biggrin.gif
thumbup.gif

pernai stovejo, dar pirkau is jo mirksiukas.gif o ar dabar stovi tai nzn
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 03 05, 07:59)
pernai stovejo, dar pirkau is jo mirksiukas.gif o ar dabar stovi tai nzn

pernai tai 365 dienos biggrin.gif geguzes pabaigoj tikrai dar stovejo. O vat vasaros antroj pusej buvo pasisakymu, kad nebe
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 07:59)
Ech, baltai pavydziu smile.gif

Nepavydėk, geriau papasakok ką reikėtų ten žinot, į kokią pusę kambarys geriau, kad būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 05, 08:17)
Nepavydėk, geriau papasakok ką reikėtų ten žinot, į kokią pusę kambarys geriau, kad būtų  ax.gif

a ka ten zinoti unsure.gif Pastatas pasvirusios U formos. Kaire isorine dalis labiau orentuota i jura. Vidine U dalis mato baseinus ir jura. Desine isorine dalis Orange County viesbucio tvora ir maza gabaliuka juros smile.gif

Vaizdas is isorines kaires puses ziurint i desine ir i kaire
user posted image
user posted image

Vaizdas is vidines U dalies (visiems prieinama terasa). Is kambariu vaizdas butu kiek sonu.
user posted image

Vaizdo is desines isorines puses neturiu, bet ten gyveno draugai pirke Land View, tai irgi gyvent galima smile.gif Mes jau Lietuvoj pirkom Sea View.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 08:03)
pernai tai 365 dienos biggrin.gif geguzes pabaigoj tikrai dar stovejo. O vat vasaros antroj pusej buvo pasisakymu, kad nebe

mes skridom rugpjučio gale, tai veike duty free, pirk mineralinio, alaus. šopmano kiek nori ir neškis į lėktuvą. Buvom labai maloniai nustebinti rolleyes.gif
Skrydis kaip ir visų ankstyvas.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 08:28)
a ka ten zinoti  unsure.gif 

Dėkui už foto thumbup.gif Mes pirkom Land view. O jūsų draugai nesiūlė pakišėlės, kad gaut vaizdą į jūrą ar siūlė ir negavo blush2.gif
O dėl žinojimo, tai man lyg atminty išlikę, kad kažką atradot ne iš karto g.gif Nors su mano galva, tai gal ir sumaišiau, gal kažkas kitas rašė blush2.gif
Atsakyti
O gal mums patarsit kur geriau prasyti kambario Delphin Botanik? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 05, 08:39)

Rašiau turbut jau kokius 3 kartus, 4u.gif Rosos korpuse.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 05, 08:39)

Kažkas raše jau kad kažkokioj viloj Rozoj ar kaip ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 05, 00:16)
Dusele, tokiu atveju anksčiau nei gegužės mėn. nerekomenduoju važiuot  schmoll.gif

Žiūrint, ko ten važiuosi. Jei maudytis jūroje ir degintis saulėje, tada gal tikrai geriau palaukt gegužės galo. Bet ekskursijoms geresnio meto nematau. Ypač į Pamukalę. Tiesiog fantastika, žmonių dar ne skruzdėlynas, šilta, bet ne per karšta.... Aš esu buvusi Turkijoje visais metų laikais ir visais metų laikais radau ką veikt
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 05, 08:36)
O jūsų draugai nesiūlė pakišėlės, kad gaut vaizdą į jūrą ar siūlė ir negavo  blush2.gif
O dėl žinojimo, tai man lyg atminty išlikę, kad kažką atradot ne iš karto  g.gif Nors su mano galva, tai gal ir sumaišiau, gal kažkas kitas rašė  blush2.gif

Nesiule smile.gif Mazai mes buvom kambariuose. Tai nebuvo kada tais vaizdais megautis smile.gif
O kad kazko nerastume g.gif Nepamenu jau biggrin.gif Galiu ant foto supaisyti rodykles, kas kur ax.gif Bet ne tiek daug ten to ploto, kad nerastumet per septynias dienas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 05 kovo 2010 - 08:46