Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

QUOTE(Odry @ 2010 03 05, 09:41)
Rašiau turbut jau kokius 3 kartus,  4u.gif Rosos korpuse.

Atsiprasau, praleidau blush2.gif O kuris ten tiksliau Rasos ir kodel butent ten? Nepykit uz tiek klausimu blush2.gif
QUOTE(Martyna @ 2010 03 05, 09:42)
Kažkas raše jau kad kažkokioj viloj Rozoj ar kaip ten  biggrin.gif

Va, Rasos, ar viloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 08:44)
Bet ne tiek daug ten to ploto, kad nerastumet per septynias dienas  biggrin.gif

Matai aš su aštuonmečiu važiuoju, kuris nenulipa nuo vandens kalnelių, tai man aktualiausia kiek laiko veikia vandens kalneliai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 05, 08:45)

Ne Rasos, o Rosos (rožės lietuviškai hihihi.gif ) ir pasirodo korpuse, o ne viloj, bet šiek tiek vistiek atsimenu, aš gi ten nebuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar klausimas iskilo...I restoranus zmones eina pasipuose ar ne? Turiu omeny ar reikia kokios sukneles ir bateliu, vyrui kostiumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 05, 08:45)
Atsiprasau, praleidau blush2.gif O kuris ten tiksliau Rasos ir kodel butent ten? Nepykit uz tiek klausimu blush2.gif

Nepykstu biggrin.gif Rosos korpuse geriausi kambariai, langai dideli, ten yra isviso 5 ar 6 pastatai, tai kituose langai mažiukai, kambariai ne kokie. Rosos korpusas vienintelis, kuris turi kambarius su vaizdu į jūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 05, 08:50)
Matai aš su aštuonmečiu važiuoju, kuris nenulipa nuo vandens kalnelių, tai man aktualiausia kiek laiko veikia vandens kalneliai lotuliukas.gif

Kadangi man visai neaktualu buvo, tai nesidomejau blush2.gif Kazkaip nepamenu, kad jie neveiktu dienos metu unsure.gif Bangu baseinas banguodavo du kartus per diena po valanda. Ledai nuo 12 iki 16 h. Bet as jau seniai buvau, tai daug kas gali buti pasikeite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 08:53)
Kadangi man visai neaktualu buvo, tai nesidomejau  blush2.gif  Kazkaip nepamenu, kad jie neveiktu dienos metu  unsure.gif  Bangu baseinas banguodavo du kartus per diena po valanda. Ledai nuo 12 iki 16 h. Bet as jau seniai buvau, tai daug kas gali buti pasikeite  ax.gif

O tai tavo vaiko tie kalneliai nedomina? Galvojau, kad visus domina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 05, 09:03)
pernai tai 365 dienos biggrin.gif geguzes pabaigoj tikrai dar stovejo. O vat vasaros antroj pusej buvo pasisakymu, kad nebe

na taip, as irgi geguze skridau, siaip tai jei labai aktualu, gal kokio Egipto temoj paklausti, kas dabar skrenda, arba grizusiu pirmuju is Turkijos

QUOTE(Odry @ 2010 03 05, 09:35)
mes skridom rugpjučio gale, tai veike duty free, pirk mineralinio, alaus. šopmano kiek nori ir neškis į lėktuvą. Buvom labai maloniai nustebinti  rolleyes.gif
Skrydis kaip ir visų ankstyvas.

Na tas ankstyvas plati savoka, siemet skrendu 5 ryte - i dutty free niekaip nespesiu biggrin.gif nes dar nedirbs, nes jis man rodos 5 ar 5.30 atsidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 05, 08:50)
Dar klausimas iskilo...I restoranus zmones eina pasipuose ar ne? Turiu omeny ar reikia kokios sukneles ir bateliu, vyrui kostiumo biggrin.gif

tiesiog tvarkingai apsirenge, super puoštis tikrai nereikia, kostiumų vyrams juolabiau, vakarais su šortais į restoraną neleidžia.
Papildyta:
QUOTE(Daisy @ 2010 03 05, 08:56)
na taip, as irgi geguze skridau, siaip tai jei labai aktualu, gal kokio Egipto temoj paklausti, kas dabar skrenda, arba grizusiu pirmuju is Turkijos
Na tas ankstyvas plati savoka, siemet skrendu 5 ryte - i dutty free niekaip nespesiu biggrin.gif nes dar nedirbs, nes jis man rodos 5 ar 5.30 atsidaro mirksiukas.gif

pernai skridom su tezais 5.00 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odry: 05 kovo 2010 - 09:03
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 05, 09:50)

aprasymuose buna parasyta, kad apranga turi buti atititinkama mirksiukas.gif siaip jei prie aprasymu to nera, tai ko gero laisviau ziuri, tik zinokit, kad turit buti apsivilke, na normaliai, ne su maudomais. Maciau, kaip panele nusiunte apsirengti, neileido, kai ji atejo pietauti, ji buvo su sijonuku ir virsuj tik bikini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 05 kovo 2010 - 09:01
O dzinsai tinka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 05, 09:03)
O dzinsai tinka? biggrin.gif

tinka, tik su jais karšta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 05, 08:55)
O tai tavo vaiko tie kalneliai nedomina? Galvojau, kad visus domina  doh.gif  biggrin.gif

mano vaikui tada buvo 11-a, o draugu vaikui 10-imt. Atsikeldavo jie ryte ir iseidavo. Vakare grizdavo. Kartais susitikdavom. Bet teritorija jie issinagrinejo individualiai biggrin.gif
Atsakyti