Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

QUOTE(Įdomi @ 2010 03 09, 10:49)
Aha, buvau kemeriečių skonio doh.gif  lotuliukas.gif O Alanijoj kitokio tipo moteris myli lotuliukas.gif

Alanijoj gal ir aš sueičiau? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:53)
Alanijoj gal ir aš sueičiau? nail.gif

Nepabandžiusi, nesužinosi lotuliukas.gif Oi duos mums AŠA velnių už blevyzgas topsecret.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 10:50)
Na tai bus tik max pusdienis is 11 prabangiu musu atostogu dienu  lotuliukas.gif

jei pataikysit į Seherio tipo viešbutį, tai džino su toniku geriau neprašyk cool.gif pasijausi asilu, egzamino neišlaikiusiu cool.gif lotuliukas.gif nemėgstu aš to džino su tuo toniku, nežinau kodėl mb taip pasistengė man jo bare paprašęs tada, bet reakcija barmenės buvo galinga cool.gif aplink barą sėdėjo kokia 20 vokiečių pensininkų, kurie kartu su barmene vartė akis ir stebėjosi aikčiodami, kas čia per naujadaras, ar tikrai TOKIO gėrimo nori ir apskritai apšepėlis tu čia kažkoks atėjai cool.gif kai dukrai nakčiai norėjau mišinuką sumaišyti, nuėjau su buteliuku į barą ir paprašiau šilto vandens (angliškai), jie angliškai ten "neraukia" , tik vokiškai ir taškas. o aš vokiškai nemoku. įpylė man verdančio vandens į kūdikio buteliuką. aš bandau gestais paaiškint kad ne verdančio, o šilto man reikia. tada įpylė ledinio. tada baisiai nepasitenkino KO DAR MAN NEGANA iš jos paslaugų, nu KO aš noriu? doh.gif kol galiausiai pasiėmiau iš jos stiklinę verdančio, stiklinę ledinio ir susimaišiau tokį, kokio man reikėjo cool.gif o ji visą tą laiką vartė akis ir burbuliavo cool.gif primenu, 5* biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:58)
jei pataikysit į Seherio tipo viešbutį

Na supratau, kad su viesbuciu jums nepasiseke smile.gif Griztant prie Daimos, ten irgi is visu baru normalus buvo tik Lobby baras ax.gif
Atsakyti
Įdomiai diskutuojat, todėl norisi įkišt ir savo trigrašį, turiu savo subjektyvią nuomonę, jog atsostogauti reikia pardėti nuo prastesnių viešbučių, sakykim jei į Turkiją pirmą kart nuvažiuosi į Delphiną, tai paskui visalaik norisi juk kad butų vis geriau ir geriau, todėl kai tenka paskui rinktis prastesnį viešbutį, taip ir gaunasi bloga Turkija, Side, Alanija ar Kemeras. Visur toj Turkijoj faina, kiekvienas kraštas savaip gražus, kaip ir žmonės skirtingi. Tik matant tuos trūkumus reikia, kaip sako rusai neužsiciklinti, ir nesigadinti sau nuotaikos ir atsotogos bus visada vykę 4u.gif
Zilvinai75, ranka prie širdies pridėjęs pasakykit, kad iš Daimos tikrai nesitikėjot Kemer resort lygio, o jei prieš tai būtumėt atsostogavęs kokiame nors 4* viešbutyje tikrai Daima būtų buvęs rojus.(na gal ne rojus, bet bent jau butų netekę nusivilt)Beje ir kaina man rodos ženkliai skyrėsi?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 11:05)
Na supratau, kad su viesbuciu jums nepasiseke smile.gif Griztant prie Daimos, ten irgi is visu baru normalus buvo tik Lobby baras  ax.gif

man ir paplūdimio bare fantastiškai sumaišydavo net su fejerverkais kokteilius biggrin.gif ir esmė ne tame, KĄ sumaišydavo, bet koks buvo darbuotojų požiūris į svečius. o Daimoje jis tikrai geras. man ir maitinimo kėdę per pietus atnešdavo vaikui (nereikdavo pačiai tįsti), ir mano vaikų trupiniai tikrai niekam nemaišė, bent jau akivaizdaus nepasitenkinimo niekas nedemonstravo. apskritai visi elgėsi maloniai, niekas akių nevartė ir mes ten jautėmės svečiai, maloniai ir tvarkingai aptarnauti (atskira kalba apie kambarinę, bet tai buvo, kaip susidariau įspūdį, tos vienintelės kambarinės trūkumas, ir ją mums išvykstant pakeitė kita). kai aptarnavimas malonus, tuomet ir vienas-kitas trūkumas pro kitokios spalvos akinius matosi mirksiukas.gif o kitas net puikiausiai įrengtas viešbutis nepaliks gero įspūdžio, jei ten su tavim elgsis šaltai ir net grubiai. nemalonu, kai nusipirkęs atostogas jų metu tu TRUKDAI aptarnaujančiam personalui doh.gif
Atsakyti
Na tarsiu ir as, teko buti ivariose salyse 2-4* viesbuciuose. Bet niekur neliepe niekas pakelti kazko nukritusio. Nei man, nei mano vaikam, nei kazkam kitam. Na nemaciau.
O su pasiepiamu poziuriu pernai buvo animatoriu vadas, na kas ten per do fruktas, cto za ja, cto za z.. maja. Visi kiti superniai dirbantys ten, apart ji. Vienintelis kurio nenoreciau sutikti.
O siaip paslaugumas priklauso tikrai ne nuo * skaiciaus ir ne nuo gautu doleriu 4u.gif kiek teko susidurti. Tas doelris patepa, bet tada ir demesys pirktas, o teko susitikti tokiu nuostabiu zmoniu, kad ne tas zodis.
Atsakyti
dar prisiminiau iš Daimos tokį vieną epizodą: pamatė vienas iš barmenų, ar kaip ten juos pavadinti kurie pietų metu po valgyklą šmirinėja, kad taisausi su vaiku pietauti. nubėgo atnešė mums naitinimo kėdę, pastatė ir sako: nesodinkit dar vaiko, aš tuoj. pasirodo šlapia ta kėdė, na drėgna šluostele pervalyta. tai nubėgo žmogus skuduriuko, išvalė mums sausai ir tada mano princesę įkėlė biggrin.gif aš būčiau sodinus ir dėmesio nekreipus... o čia štai pasirūpino bigsmile.gif nė prašytas, nei žaliais "pamalonintas". geras Daimoje personalas mirksiukas.gif nebuvau aš Delphinuose, gal ten dar geriau, bet nereikia ir Daimos vartyti biggrin.gif
Atsakyti
negana dėl star'ų jau nervinuosi, tai dabar dar paaiškėjo, kad Sidė ir joje esantys viešbučiai blogi doh.gif biggrin.gif o blogiausia, kad apie tą į kurį važiuosim žinau tik iš rusiškų atsiliepimų unsure.gif nu ką, nusiteiksiu būti ignoruojama arba siunčiama na... biggrin.gif , tai gal nebus siurprizų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 09, 12:19)
negana dėl star'ų jau nervinuosi, tai dabar dar paaiškėjo, kad Sidė ir joje esantys viešbučiai blogi  doh.gif  biggrin.gif  o blogiausia, kad apie tą į kurį važiuosim žinau tik iš rusiškų atsiliepimų  unsure.gif nu ką, nusiteiksiu būti ignoruojama arba siunčiama na...  biggrin.gif , tai gal nebus siurprizų  cool.gif

na nereik taip, iskart nusirteikti, 4u.gif o ka rusai raso apie personala?
nes jie megsta nuo iki aprasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2010 03 09, 11:05)
Zilvinai75, ranka prie širdies pridėjęs pasakykit, kad iš Daimos tikrai nesitikėjot Kemer resort lygio, o  jei prieš tai būtumėt atsostogavęs kokiame nors 4* viešbutyje tikrai Daima būtų buvęs rojus.(na gal ne rojus, bet bent jau butų netekę nusivilt)Beje ir kaina man rodos ženkliai skyrėsi?

Prie kieno sirdies ? cool.gif
Tikejomes bent jau panasaus. Kaina skyresi 1000 litu. Vienur buvo 6000, kitur 5000. Laikas tas pats, keliaujantys tie patys. Ir realiai mieliau mokeciau dar kiek daugiau uz Kemer resorta, nei uz Daima smile.gif Aisku proto ribose. Daimoj susimokejau uz naturalias sultis, kai kuriuos kokteilius, kas dar sumazino ta kainu skirtuma smile.gif
O siaip tai sutinku, kad reikia nuo prastesniu kilti i virsu ir nebus to pirmos dienos diskomforto. Arba is viso nelyginti. Siemet busim protingesni cool.gif

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 11:11)
koks buvo darbuotojų požiūris į svečius. o Daimoje jis tikrai geras. man ir maitinimo kėdę per pietus atnešdavo vaikui (nereikdavo pačiai tįsti)

Daimoj pacia pirma diena susipazinom su ju klientu aptarnavimu kokybes priziuretoju. Toks slubciojantis Misud. Is tikro eiliniai darbuotojai ten saunuoliai. Man darbo organizavimas ten totaliai nepatiko. Tu gal kad anksciau buvai, tai nepajutai. Bet kai prie vienintelio papludimio ir baseino baro susidaro dvi ilgos eiles prie atskiru langeliu, o barmenas ten vienas doh.gif Na jis niekaip negali speti, kad ir kaip vikriai suktusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 09, 11:19)
negana dėl star'ų jau nervinuosi, tai dabar dar paaiškėjo, kad Sidė ir joje esantys viešbučiai blogi  doh.gif  biggrin.gif  o blogiausia, kad apie tą į kurį važiuosim žinau tik iš rusiškų atsiliepimų  unsure.gif nu ką, nusiteiksiu būti ignoruojama arba siunčiama na...  biggrin.gif , tai gal nebus siurprizų  cool.gif

o gal štai tau teks garbė nuvažiuoti į labai gerą Sidėje esantį viešbutį bigsmile.gif ir grįši su visai kitokiais įspūdžiais, nei mes grįžom... mes šiemet važiuosim labai vidutiniškai, žinom tą, bet tam ir nusiteikiam cool.gif vienintelio dalyko tikiuosi - malonaus aptarnavimo, o visa kita...sueis irnesakyk.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 11:23)

Daimoj pacia pirma diena susipazinom su ju klientu aptarnavimu kokybes priziuretoju. Toks slubciojantis Misud. Is tikro eiliniai darbuotojai ten saunuoliai. Man darbo organizavimas ten totaliai nepatiko. Tu gal kad anksciau buvai, tai nepajutai. Bet kai prie vienintelio papludimio ir baseino baro susidaro dvi ilgos eiles prie atskiru langeliu, o barmenas ten vienas  doh.gif  Na jis niekaip negali speti, kad ir kaip vikriai suktusi smile.gif

mes ten buvom anksčiau jūsų, ir didžiulio svečių antplūdžio dar nepajautėm. tu papuolei manau ant pačios to piko pradžios, ir dar nebuvo viskas sustyguota taip, kaip turi būt (bent aš taip manau). spėju kad dar po poros savaičių pasitaisyti turėjo situacija smile.gif bet patys darbuotojai geranoriški smile.gif ir tai yra didžiulis pliusas.
Atsakyti