Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 11:18)
dar prisiminiau iš Daimos tokį vieną epizodą: pamatė vienas iš barmenų, ar kaip ten juos pavadinti kurie pietų metu po valgyklą šmirinėja, kad taisausi su vaiku pietauti. nubėgo atnešė mums naitinimo kėdę, pastatė ir sako: nesodinkit dar vaiko, aš tuoj. pasirodo šlapia ta kėdė, na drėgna šluostele pervalyta. tai nubėgo žmogus skuduriuko, išvalė mums sausai ir tada mano princesę įkėlė  biggrin.gif aš būčiau sodinus ir dėmesio nekreipus... o čia štai pasirūpino  bigsmile.gif nė prašytas, nei žaliais "pamalonintas". geras Daimoje personalas  mirksiukas.gif nebuvau aš Delphinuose, gal ten dar geriau, bet nereikia ir Daimos vartyti  biggrin.gif

na aš ly ir nevariau blush2.gif kaip tik lyg stengiausi apginti, ir pati ne kartą rašiau, kad ir Delphinuose ne stebuklai. Randa ir ten žmonės prie ko prisikabinti.(nu va pasirodžiau priekabi zanūda tongue.gif ) Stažas mano nemažas, yra su kuo palyginti, todėl sakau: turi ir jie savų trūkumų, o bet tačiau - ne į juos žiūrim, o atostogaujam.
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 03 09, 11:20)
na nereik taip, iskart nusirteikti, 4u.gif  o ka rusai raso apie personala?
nes jie megsta nuo iki aprasyti 4u.gif

nu visokių tų atsiliepimų yra-nuo labai gerų iki prastų ax.gif bet vidurkis iš 5 galimų yra 4,6 ..tai net nežinau g.gif nu bet aš nemėgstu dėmesio, tai jei jie mane ignoruos-dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2010 03 09, 11:27)
na aš ly ir nevariau  blush2.gif kaip tik lyg stengiausi apginti, ir pati ne kartą rašiau, kad ir Delphinuose ne stebuklai. Randa ir ten žmonės prie ko prisikabinti.(nu va pasirodžiau priekabi zanūda  tongue.gif ) Stažas mano nemažas, yra su kuo palyginti, todėl sakau: turi ir jie savų trūkumų, o bet tačiau  - ne į juos žiūrim, o atostogaujam.

Žilvino atsiliepimai ne kokie, todėl taip parašiau. kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif visos jos gerbtinos. tik labai sunku būna planuojančiam keliauti įvertint kas tai per viešbutis, kai va taip pasipila nuomonės radikaliai skirtingos - vienam buvo super, kitas ten kojos nekeltų. kažkas gal pasišuoliuodamas n-tąjį kartą į Seherį grįžta biggrin.gif o mes kadangi šluotelės atostogoms vežtis nenorim (kad vaikų trupinius susišluoti galėtume) lotuliukas.gif tai ten negrįšim lotuliukas.gif
Papildyta:
beje Žilvinai radau tavo atsiliepimuose gaidį, geru žodžiu paminėtą lotuliukas.gif mano tėvai jį dar irgi prisimena, musėt tame pačiame korpuse gyvenom, kaip ir jūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 09, 11:19)
negana dėl star'ų jau nervinuosi, tai dabar dar paaiškėjo, kad Sidė ir joje esantys viešbučiai blogi  doh.gif

Vienas viešbutis dar ne rodiklis biggrin.gif Juk ne į tą patį važiuojat 4u.gif Be to, gal jau ir tame Seher šiemet kitas personalas, kitas aptarnavimas biggrin.gif Nesinervuokit anksčiau laiko, tai visada suspėsite padaryt biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 11:23)
Arba is viso nelyginti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kemere buvau 3*, Alanijoj - 5*. Ir ten, ir ten patiko thumbup.gif Nu bet jei pradėčiau lyginti viešbučius, gautųsi, kad pirmais metais buvo ne atostogos, o košmaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aišku, ir žvaigždžių kiekis skyrėsi, tai vien dėl to būtų neprotinga lyginti schmoll.gif Bet ir tokio pačio žvaigždučių kiekio viešbučiai gali skirtis vienas nuo kito kaip diena nuo nakties ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 09 kovo 2010 - 11:37
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 11:27)
bet patys darbuotojai geranoriški  smile.gif ir tai yra didžiulis pliusas.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 11:33)
beje Žilvinai radau tavo atsiliepimuose gaidį, geru žodžiu paminėtą  lotuliukas.gif mano tėvai jį dar irgi prisimena, musėt tame pačiame korpuse gyvenom, kaip ir jūs  lotuliukas.gif

Nu tai kaip gali apie viesbuti labai teigiamai atsiliepti, jeigu ten gaidys elgiasi kaip koks gaidys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 03 09, 11:34)
Vienas viešbutis dar ne rodiklis biggrin.gif Juk ne į tą patį važiuojat 4u.gif Be to, gal jau ir tame Seher šiemet kitas personalas, kitas aptarnavimas biggrin.gif Nesinervuokit anksčiau laiko, tai visada suspėsite padaryt biggrin.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Kemere buvau 3*, Alanijoj - 5*. Ir ten, ir ten patiko thumbup.gif Nu bet jei pradėčiau lyginti viešbučius, gautųsi, kad pirmais metais buvo ne atostogos, o košmaras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aišku, ir žvaigždžių kiekis skyrėsi, tai vien dėl to būtų neprotinga lyginti schmoll.gif Bet ir tokio pačio žvaigždučių kiekio viešbučiai gali skirtis vienas nuo kito kaip diena nuo nakties ax.gif

drinks_cheers.gif kaip ir skirtingos nuomonės apie tą patį viešbutį.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 11:42)
drinks_cheers.gif
Nu tai kaip gali apie viesbuti labai teigiamai atsiliepti, jeigu ten gaidys elgiasi kaip koks gaidys  biggrin.gif

mano langai buvo ne į gaidžio pusę lotuliukas.gif juo mano tėvai mėgavosi lotuliukas.gif bet jiems namus priminė, jie visai nepyko ant to gaidžio wub.gif biggrin.gif lotuliukas.gif gaidys ir Turkijoje gaidys, kokio kultūringo elgesio tu iš jo tikiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 11:45)
gaidys ir Turkijoje gaidys, kokio kultūringo elgesio tu iš jo tikiesi  g.gif

Ranka prie sirdies pridejus, to gaidzio nesigirdetu, jeigu balkona uzsidarytum. Bet sugebejau persalti autobuse vaziuojant, o kondencionierius pakabintas taip, kad pute tiesiai i lova, net ir nureguliavus srove virsun. Tai irgi minusioks smile.gif
Atsakyti
viešbučių personalas kasmet renkamas iš naujo, todėl nieko negali žinoti, koks avinas paklius ir visą vaizdą gadins smile.gif
g.gif

bet jei man lieptų rinkti vaiko trupinius kur nors valgykloj, manau, jam tektų pačiam daug daugiau visko susirinkti

Daimai davėm 9 balus iš 10,
viskas ten gerai išskyrus kelias smulkmenas, kurioms gaila gaišti laiką, bet priekabus žmogus ir prie stulpo sugeba prikibti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 03 09, 13:58)
viešbučių personalas kasmet renkamas iš naujo, todėl nieko negali žinoti, koks avinas paklius ir visą vaizdą gadins smile.gif
g.gif

bet jei man  lieptų rinkti vaiko trupinius kur nors valgykloj, manau, jam tektų pačiam daug daugiau visko susirinkti

Daimai davėm 9 balus iš 10,
viskas ten gerai išskyrus kelias smulkmenas, kurioms gaila gaišti laiką, bet priekabus žmogus ir prie stulpo sugeba prikibti rolleyes.gif

tai isduosite i kuria puse siemet vaziuojate? blush2.gif ot prikibau, bet gal sakau link Fetijos ar Marmario, tai idomu koks viesbutis tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 09, 10:16)
Drute, o sides tie griuvesiai, tai tai, kas cia pirmame plane matosi? g.gif  jei ten tik tiek tu idomybiu, tai kazkaip nevilioja manes Side blush2.gif 

Na tai didziausias objektas tik teatras matosi, o dar apacion kiek griuvesiuku yra, gatvyciu, kolonu aleja, ligonine, nimfejas, uz autobusu stoteles nekropolis, paciame miesteliuke, hidriano vartai, taip sakant neskubant to pasivaiksciojimo pilna, o kur dar apolono sventykla, kazkaip is virsaus aisku neatrodo kaip koks efesas, bet tik del to, kad Side gyvas miestelis tarp griuvesiu. Todel neskubant pasivaiskciojant ir esam nekarstam orui, pasiblaskyti yra kur visai dienai

QUOTE(MEIGĖ @ 2010 03 09, 10:22)
Kokia  temperatūra,  realiai,  dabar  Antalijos  regione?? ax.gif

siandien labai svelni debesuota diena, kokie 20 laipsniu...

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:31)
tada jau nusiteik. Sidėje turistai visai kitokio plauko, nei pvz Kemere, bent kiek mes susiformavom įspūdį. juos ir melžia atitinkamai, o kai tu melžiamas nesiduodi, tai ir na... pasiūlo (moka jie tą rusų kalbą pasirodo  lotuliukas.gif ). smileysex.gif paplūdimyje man niekas nesiūlė, bent jau man suprantama kalba, gal todėl kad du maži vaikai ant rankų buvo. bet šiaip yra toks angliškas žodis - RUDE - va juo taikliausiai apibūdinčiau sidės prekeivius

Sides turistai skiriasi tuo, kad jie yra daznai vokieciu pensininkai, kurie atvaziuoja ne 7 dienoms, o minimum dviems savaitems... Tikrai dominuojantys cia vokieciai, bet pamazu ima daugeti ir kitu saliu atstovu.
Del prekeiviu... negaliu nesutikti... Jie izulus,del sios priezasties mes patys reti sveciai antikineje Sideje, taciau sio sezono lankytojus galiu nudziuginti, kad Sides meras prieme nustatyma jog visos parduotuveles, visose gatvese turi buti nustatyto dydzio, be to eksterjerui galima naudoti tik medi ir akmeni, todel tikiu, kad siemet pats senamiestis tarsi atsiskleis savo architektura ir groziu.
Deja pardavejai ko gero bus dar izulesni, nors velgi savivaldybe su verslininkais pasirase sutarti, del etiskos prekybos. O izulesni bus todel, kad jiems teko isleisti ekstra pinigeliu parduotuviu pertvarkymui, be to nuoma viena brangiausiu Antalijos regione, todel noredami uzsidirbti metams... deja... Jiems gi atlyginimu niekas nemoka, jie uzsidirba nuo to kiek nuplesia nuo turisto ...

QUOTE(Tylene @ 2010 03 09, 11:19)
negana dėl star'ų jau nervinuosi, tai dabar dar paaiškėjo, kad Sidė ir joje esantys viešbučiai blogi  doh.gif  biggrin.gif  o blogiausia, kad apie tą į kurį važiuosim žinau tik iš rusiškų atsiliepimų  unsure.gif nu ką, nusiteiksiu būti ignoruojama arba siunčiama na...  biggrin.gif , tai gal nebus siurprizų  cool.gif

Viesbuciai kaip ir visur yra visokie gal tik kalbos barjeras gali pagadinti nuotaika...
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 03 09, 12:07)
Del prekeiviu... negaliu nesutikti... Jie izulus,del sios priezasties mes patys reti sveciai antikineje Sideje,
Deja pardavejai ko gero bus dar izulesni,

Viesbuciai kaip ir visur yra visokie gal tik kalbos barjeras gali pagadinti nuotaika...

Nu labai nuraminai biggrin.gif

O koks dar kalbos barjeras ? Pagrindinius turkiskus zodzius ismokina gidas pervezant is oro uosto i viesbuti biggrin.gif
Atsakyti