Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Ne paslaptis, kad ne viena mezgėja pasižymi žiurkėno sindromu, todėl yra prikaupusi ne vieną kg siūlų likučių. Aš pati turiu šiuo metu ~6 kg ir neseniai sugalvojau sunaikinti juos visus iki paskutinio siūlo galo. Kviečiu prisijungti ir kitas, siekiančias šio kilnaus tikslo: kartu bus linksmiau, o ir moralinis palaikymas ne pro šalį biggrin.gif Mėnesio gale galime rinkti labiausiai pasižymėjusią siūlų naikintoją (nustatoma pagal sunaikintų siūlų kiekį).

Taigi, siūlų naikintojos, lįskite į dienos šviesą ir prisijunkite:
1. Panelė Prym, ~ 6kg

P.S. Pavadinimą pasiskolinau iš Double Latte. Ačiu 4u.gif
Atsakyti
aaaa, mano tema bigsmile.gif

1. Panelė Prym, ~ 6kg
2. Dontstop 5200 g + maišas likučių (normaulių tokių likučių, iš kurių ne vienas megztukas išeis, jei suderint spalvas) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 23 vasario 2010 - 12:52
as kadangi dar tik pradedancioji, bet turiu jau sulu likuciu biggrin.gif vaikiska su paveiksleliais megztuka jau numegzciau, bet neatrandu kas tiktu blush2.gif

1. Panelė Prym, ~ 6kg
2. Dontstop 5200 g + maišas likučių (noramulių tokių likučių, iš kurių ne vienas megztukas išeis) ax.gif
3. Rogue ~ 400gr
Atsakyti
Ir aš noriu prisidėti prie tokios akcijos, nors gerai nežinau kiek sūliukų turiu. Kadangi tai ne tik likučiai, bet ir pirkti ne vienam konkrečiam gaminiu, tai, kiek bandžiau paskaičiuoti, jų yra apie 10 kg doh.gif

1. Panelė Prym, ~ 6kg
2. Dontstop 5200 g + maišas likučių (noramulių tokių likučių, iš kurių ne vienas megztukas išeis) ax.gif
3. Rogue ~ 400gr
4. Rzivilele ~ 10 kg doh.gif
Atsakyti
1. Panelė Prym, 6180 g
3. Rogue ~ 400gr
4. Rzivilele ~ 10 kg doh.gif

Aš, kaip tikra lietuvė, iškart apsidžiaugiau - man bent jau mažiau biggrin.gif Vakar sąžiningai viską susvėriau, tai turiu 6180 g siūlų ir jau ėmiausi jų naikinimo.
Atsakyti
Labas rytas ,,dietininkės'' 4u.gif lotuliukas.gif
prisijungčiau,bet turiu kelis mezginius iki vasaros 4u.gif tad aš vėluosiu,
pas mane apie 5kg ''viršsvorio'' ,mintyse aš juos jau sumezginėju senokai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš bandysiu į tarpus likučius naikinti. Jau vieną likutinį pradėjau: dėkliuką dūdelei (dukrai į mokyklą).
Atsakyti
Štai kaip atrodo mano kolekcija:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rzivilele @ 2010 02 24, 09:03)
Na aš bandysiu į tarpus likučius naikinti. Jau vieną likutinį pradėjau: dėkliuką dūdelei (dukrai į mokyklą).

Įdomiai skamba. Lauksim rezultato. Aš tai virbaluoju dukrai megztuką su Hello Kitty.
Atsakyti
Šauniai atrodo tavo dietos patiekalas thumbup.gif
Mano patiekalas būtų visa patalynės dėžė po lova. Kai truputį ten bardaką aptvarkysiu, gal ir aš nufotkinsiu, bet svorio tikrai neturiu su kuo patikslinti...
Atsakyti
sveikutės aš jau kuris laikas laikausi šios "dietos" ir jau beturiu "antsvorio" 8kg blush2.gif kažkodėl jis lengviau man susikaupia nei ištirpsta. kai pradėjau buvo maždaug dvigubai nes buvo du vienodi pilni stalčiai dabar vienam stalčiuje jau viskas telpa
Atsakyti
Taisom eilę
1. Panelė Prym, 6180 g
2. Dontstop 5200 g + maišas likučių
3. Rogue ~ 400gr
4. Rzivilele ~ 10 kg
5. savitre, 8 kg

Aš jau irgi kokį kg sumezgiau, kai sumąsčiau, kad tokio tikslo siekti kartu daug smagiau.
Atsakyti
Aš tai irgi esu siūlų maniakė blush2.gif Net nežinau kokį antsvorį turiu, didžiulę pintą bačką doh.gif Bet va, kur juos sumegzti doh.gif Neturiu nei laiko, nei fantazijos verysad.gif
Atsakyti