Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

lotuliukas.gif Cia siulu naikinimo tema ar kaupimo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif As kai pamatau - tai dar dar noriu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 28, 18:38)
lotuliukas.gif Cia siulu naikinimo tema ar kaupimo? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As kai pamatau - tai dar dar noriu blush2.gif  lotuliukas.gif

Norint sunaikinti, pirmiausia reikia prikaupti. Vienas nuo kito neatsiejami procesai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors pas mane tokių lobių kaip pas jus nėra (vargiai porą kg surinkčiau) bet pasirodau vieną darbelį kur panaudojau jau kelis metus gulunčių mėlynų siūlų kamuoliuką, kuris buvo likęs nuo kažkada megztų kojinių smile.gif cia
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2010 02 28, 18:47)
Jeigu ką, tai žinosiu kur kreiptis. biggrin.gif  Bet jau saugau turtą, visur slepiu kur tik galiu. Kad tik vyrui kuo mažiau į akis kristų. lotuliukas.gif

O jei rimtai, mergaites, kaip juos kuo optimaliau SUGRUDUS kur, kad vietos namie maziau uzimtu g.gif
Atsakyti
Pas mane kamabryje kampe sudeta i pinta krepsi ir popierinius maisus blush2.gif O kiti antrasolese - kelioninense tasese ir kuprinese doh.gif O dar turint omenyje, kad gyvenam siuo metu 1 k. bute cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2010 02 28, 18:41)
Sveikos, va ir aš jau susvėriau visą savo gėrį.

Konusai apie 7,600 kg
Ir kamuoliukais - 33 kg
Jau vyras grasina iš namų išvaryti su visais mano siūlais. ax.gif Vis bandau po truputį juos naikinti. Bet rezultatų nelabai matosi. biggrin.gif

Va cia tai turtas blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif as suzaveta wub.gif kiek geeeeeeriooooooo bigsmile.gif ech.... bet dieta.....

o as atejau pasiguosti.... kiek per savaite numeciau - tiek per 10 min priaugau vel, nes ...... pasirodo is 5 turetu kamuoleliu 2 kamuoleliu atspalvis kiek skiriasi.... o mano neriamam sijonui turejo uztekti 3... nusineriau, pasimatavau ir...; o varge doh.gif doh.gif per vidury plati juosta kito atsplavio... verysad.gif verysad.gif

nuardziau kol kas tik viena kamuoleli... ir galvoju ar ardyti ir dar viena ir viska tuo tamsesniu nerti, ar palikti virsu tamsesni, o kitus 2/3 sijono nerti sviesesniu???? taip nesinori ardyti schmoll.gif

patarkit????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 02 28, 23:25)
Va cia tai turtas blink.gif  blink.gif  wub.gif  wub.gif  as suzaveta wub.gif kiek geeeeeeriooooooo bigsmile.gif ech.... bet dieta.....

o as atejau pasiguosti.... kiek per savaite numeciau - tiek per 10 min priaugau vel, nes ...... pasirodo is 5 turetu kamuoleliu 2 kamuoleliu atspalvis kiek skiriasi.... o mano neriamam sijonui turejo uztekti 3... nusineriau, pasimatavau ir...; o varge doh.gif  doh.gif  per vidury plati juosta kito atsplavio...  verysad.gif  verysad.gif

nuardziau kol kas tik viena kamuoleli... ir galvoju ar ardyti ir dar viena ir viska tuo tamsesniu nerti, ar palikti virsu tamsesni, o kitus 2/3 sijono nerti sviesesniu???? taip nesinori ardyti  schmoll.gif

patarkit????? unsure.gif

Įkelk nuotraukytę, kai matysim, gal lengviau bus patarti... g.gif
Atsakyti
Na va, mano dietos pradžia, mano lėlytė turės darželyje vaidinti pelytę, teatro dienų proga, plius dar šoks pramoginių šokių konkurse, tai pabandžiau vienu šūviu tris zuikius nušauti, sijonas dviem progom ir siūlų, likusių nuo mano megztinių sunaikinimas. Sunaikinta tik apie 60gr, bet užtat liko tik 1 metras iš būtent tų siūlų. bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Idėjos sijonui pasiskolintos iš Viliutes

papildymui sijonuko, dar planuoju balta bliuzelę suregzti iš pūkuotų siūliukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FasolkosMama: 01 kovo 2010 - 09:15
Šaunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 03 01, 09:13)
Įkelk nuotraukytę, kai matysim, gal lengviau bus patarti... g.gif

na gi vakar neiskentus isardziau ir dar viena kamuoliuka... tai gi liko tik vienas sijono trecdalis unsure.gif siandien bandysiu vel dieta testi smile.gif kad tik vel siulu nesumaisyciau doh.gif Sijonas bus kiek tamselesnis, o bolero sviesesnis smile.gif kai bus rezultatai - pasirodysim cool.gif

FasolkosMama nerealu wub.gif
Atsakyti
Jėzau, Gamibik blink.gif Čia tai turtai thumbup.gif

aš žadėjau po savaitagalio šiokį tokį rezultatą pristatyt ax.gif tai deja, nieko nenuveikiau blush2.gif jaučiu, teks laikytis dietos ilgaaai, nors ir nedaug lyginant su kitom prikaupus unsure.gif

o siūlams laikyti turiu net atskirą spintelę smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu. biggrin.gif
Cia maniskis turtas:

user posted image

Net negalvojau, kad turiu tiek daug siulu, kol nesudejau visu i kruva. O kai nufotografavau, prisiminiau, kad dar ir kitur esu pasidejusi siulu doh.gif
Siulu naikinimo operacija pradedu smile.gif Tik rasysiu ne kiek kg turiu, o kiek sumezgiau 4u.gif Dieve apsaugok mane nuo nauju pirkimo, nes labai kyla rankos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemetra: 01 kovo 2010 - 10:02