Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(hemetra @ 2010 03 16, 16:10)
Pas mane panasiai. Mezgiau vyrui tai jam kaklas netiko, permezgiau, isploviau, sutvarkiau, tada sugalvojo, kad jau rankoves nebegeros  doh.gif  vel teko ardyti ir permegzt, sakiau kad daugiau nebemegsiu jam.  schmoll.gif  Matuotis nenori, o paskui skundzias  smile.gif

Jie tikriausiai visi tokie... drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Esu numezgusi jam megztinį, kuris ardymo dabar laukia... nepatiko matai doh.gif o kai matuotis ir pasižiūrėti, tai vos ne ant kelių maldauk... verysad.gif
Taigi dabar ta proga teks net 800 g pasunkėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 03 16, 14:06)
Januse saunus megztukas  thumbup.gif as tai daugiau nepasirasau megzti savajam, nes taip sunku itikti..... doh.gif  doh.gif tai per platu, permezgu - per siaura - pasirodo pirmai buvo gerai... sakau, zinai, neturiu laiko tavo megztini 2nr virbalais po 3 kartus megzti... nuo tada mezgu sau ir maziukui bigsmile.gif na ir kitiems geriems zmogeliukams ax.gif

QUOTE(hemetra @ 2010 03 16, 16:10)
Pas mane panasiai. Mezgiau vyrui tai jam kaklas netiko, permezgiau, isploviau, sutvarkiau, tada sugalvojo, kad jau rankoves nebegeros  doh.gif  vel teko ardyti ir permegzt, sakiau kad daugiau nebemegsiu jam.  schmoll.gif  Matuotis nenori, o paskui skundzias  smile.gif

uzjauciu kad pas jus jie tokia manasis dziauges tik kad jam mezgu ir yra patenkintas tuo ka gauna ir nebamba, sake nesvarbu jai kas ir truputi netaip svarbu tavo megzta
Atsakyti
Aš šią savaitę baigiau 2 darbelius - pavasarinį šalį iš pusmedvilnės bei sau baktusą.

Sumezgiau tai 350gr plono siūlo. Bet į minusą neina - pirktas jau šiemet blush2.gif blush2.gif
Foto nebent prie geresnio apšvietimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 03 16, 20:08)
Aš šią savaitę baigiau 2 darbelius - pavasarinį šalį iš pusmedvilnės bei sau baktusą.

Sumezgiau tai 350gr plono siūlo. Bet į minusą neina - pirktas jau šiemet blush2.gif blush2.gif
Foto nebent prie geresnio apšvietimo 4u.gif

Kas tas baktusas? blush2.gif
Atsakyti
Hemetra,

Tai bactus-scarf, kitaip kaklaskarė. atsiprašau, kad iškart su žargonu įlindau..... blush2.gif

Va, kaip ji atrodo:
baktusas
paveikslėliai
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 03 12, 13:26)
Bet kad labai jau iš lėto juda reikalai, vis pamiegot norisi...

Sveikinimai sulaukus naujos seimos nares!!!!
Ziuriu mes gimines ta prasme, kad as miega aukoju mezgimui doh.gif Man aplamai taip truksta paroje valandu, dar tas SM su va tokiom temom kiek atima doh.gif Buciau per sita laika mazei megztuka pabaigus...

QUOTE(Januse @ 2010 03 16, 19:00)
uzjauciu kad pas jus jie tokia manasis dziauges tik kad jam mezgu ir yra patenkintas tuo ka gauna ir nebamba, sake nesvarbu jai kas ir truputi netaip svarbu tavo megzta

Wow, va cia tai bent vyras! As saviskiui kol studenciokai buvome esu bene 5 megztinius numezgus, bet dabar nebemezgu del keliu priezasciu:a) mezginys didelis-imlus laikui, b)maniskiui irgi laaabai sunku itikti c) jis megsta "golfinius" kaklus, o nuo keliu dienu barzdeles rankomis megzti kaklai labai greit kaip cia issireiskus-gal nusipesioja siula, labai nekoks vaizdzialis tada lieka....

Siaip noriu pasidziaugt temuke, kad paskatino naikinti vidinius resursus. Pas mane numesta: moherinukas 200 g, liemene dukrai 100 g, dakalineju merino megztuka, liko puse rankovytes ir kaklas, bus apie 250 g (mezgu dvigubu siuliuku). Mastau ko cia toliau imtis, kazko lyg ir sau noretusi...

QUOTE(Double Latte @ 2010 03 16, 21:41)
Hemetra,

Tai bactus-scarf, kitaip kaklaskarė. atsiprašau, kad iškart su žargonu įlindau.....  blush2.gif

Va, kaip ji atrodo:
baktusas
paveikslėliai

Fainas dalykelis, reiks savo mazei numegzt. O jis, kaip suprantu, mezgamas pridedant akis is vieno sono ir paskui mazinant? Kas kelinta eile akys pridedamos?
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 03 16, 21:41)
Hemetra,

Tai bactus-scarf, kitaip kaklaskarė. atsiprašau, kad iškart su žargonu įlindau.....  blush2.gif

Va, kaip ji atrodo:
baktusas
paveikslėliai

Tai as cia tundra 4u.gif bet dabar jau zinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Mamuci,
teisingai. pridedama vienoj pusėj kas 4 mezginio eilės arba kas 6, jei norima ilgesnių sparnų.

Hemetra, neapsivardžiuok savęs ax.gif
tai čia tik pavadinimas mandras.
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 03 17, 19:20)
Mamuci,
teisingai. pridedama vienoj pusėj kas 4 mezginio eilės arba kas 6, jei norima ilgesnių sparnų.

Hemetra, neapsivardžiuok savęs ax.gif
tai čia tik pavadinimas mandras.

Super dalykelis wub.gif
Atsakyti
Na temute tai Jus cia superine sugalvojusios... thumbup.gif Yra ir pas mane tu siuliuku visokiu visokiausiu... Tik va vis neprisiruosiu ju nusikelt pafotkint... Ir kas durniausia, kad beveik visu siulu po viena kamuoliuka ar matkiuka, nes kai laukiausi, tai vis visokiu pirkau, savo leliukui megzt.. Aisku visu taip ir nesumezgiau.. O ir dar vis buvo maza ir maza... O dabar jau matau kad po viena matkiuka jau kaip ir nebeuztenka... Tai buna ir po du nusiperku... Taip ir kaupiasi... Na bet viskas, nusprendziau ir as nebepirkti kol situ nesumegsiu... Na o naikinti pradejau nuo paciu maziausiu ir visokiu visokiausiu siulu likuciu.. Turetu stai gautis kazkas panasaus...

user posted image

(Va dar siokia tokia schemyte) :

user posted image

Tik va beda... Prisiziurejus sitoj temutej prikeltu visokiu grozybiu (o ypatingai dabar tu baktusu), taip knieti imt pradet sita baktusa megzt... O tada jau ko gero reiks keliaut i temute - pradeti ir nepabaigti darbai... blush2.gif
Tad merginos, duokit man velniu, kad nepabaigus ir nepasirodzius sito dekio, net nebandyciau pradet baktuso... schmoll.gif
Atsakyti
Va, mano didysis žvėris - 150gr siūlo/630m:

2010.18. Baktusas SAU! pagaliau tongue.gif
user posted image

user posted image

Tai jau norėjau rašyt, kad niežti rankos permegzt:
1. Daryčiau uždėjimus tik kas 4eilės. Ilgų nemėgstu.
2. Surinkdama akis imčiau 1 akį iš vienos, o ne 3 iš 2 (čia kalbama tik šiam atvejui). Tiem raibuliam ir taip akių paskui dauginas, tai manasis daaar ilgesnis pasidarė lotuliukas.gif
3. raibulius daryčiau ilgesnius ties viduriu, o trumpesnius ties kraštais.

Bet..... išnešiau šiandien pasivaikščioti bigsmile.gif Ir atsiimu visus priekaištus (na, gal tik trečio čiut norėtųs...) tongue.gif
user posted image

P.S. dodone,
žinok neduosiu tongue.gif Ne ant tokios pataikei - jei noris, nusimegzk baktusiuką, nešiosi, džiaugsies, ktiems darbams rankos labiau niežtės mirksiukas.gif

Atsakyti
Oiiiiiiiiiii.......... (Gaila nezinau, o ir neturiu kaip cia tokia pele griunancia idet, kaip kartais pas rusaites osinkoj buna.. ) lotuliukas.gif Ziauriai grazu man tas baktusas.... Ziauriai as jo noriu.... Na bet, pazadu siandien dar baigt viena kvadrata... O ryt... Na bus matyt... Bet jauciu imsiuos as to baktuso... Reikia, dar kol ziema nepasitraukus spet ir panesiot tokia grozybe.. ax.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti