Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Na, ir velykaičiais visas noriu pavaišinti:
user posted image

O sakykite cia jau ne i tema apie mezgima, bet gal galite isduoti paslapti, kokiu cia budu marginti kiausiniai su tom rozytem? Nuostabiai atrodo!!! Cia gal tokiu piesimo sugebejimu turite?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 07, 14:51)
siandien neatsilaikiau doh.gif  ieskojau po "pigus rubai" vaikuciui kombinezono, ir aptikau 3 dezes siulu, bet geru, dar bepanaudotu.
50g-1lt thumbup.gif
tai ka radau maiselį tokį ziurau neblogu siulu yra, o maiseliu isardyti negalima, tai uz maisiuka 5lt tik sumokejau, bet siulu sociai biggrin.gif  ir dar pardaveja sako, jiai perkat maiselį tai duodu dovanu kita, bet ten jau visoki likuciai sukrauti, tai ka as nepaimsiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  sakau: jiai duodat tai imu... tai siulu vel kruvos doh.gif

Būčiau visas 3 paėmus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dodone @ 2010 04 07, 15:18)
O sakykite cia jau ne i tema apie mezgima, bet gal galite isduoti paslapti, kokiu cia budu marginti kiausiniai su tom rozytem? Nuostabiai atrodo!!! Cia gal tokiu piesimo sugebejimu turite?

Čia dekupažas. Nueikit į dekupažo skyrelį, tai ten toooookių grožių pamatysit. Mano čia tik pirmieji žingsniai. Piešimo sugebėjimų, deja, absoliučiai neturiu verysad.gif
Ir ačiu labai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 07 balandžio 2010 - 15:22
panele prym ---- man pakako ir tiek, dar rinkausi, bet pamasciau reik viska trenkt ir dings is ten, nes bus prastai man. tai pasiemiau tik tuos maiselius. tai ka tik perziurejau neblogu siulu yra smile.gif
viena buvo moteris ir pardavejai rodo is jos pirktu siulu megztuka megzta, tiesiog GRAZUS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 07, 15:34)
panele prym ---- man pakako ir tiek, dar rinkausi, bet pamasciau reik viska trenkt ir dings is ten, nes bus prastai man. tai pasiemiau tik tuos maiselius. tai ka tik perziurejau neblogu siulu yra smile.gif
viena buvo moteris ir pardavejai rodo is jos pirktu siulu megztuka megzta, tiesiog GRAZUS ax.gif

Man tai ne užtekime esmė, galėčiau viską atiduot ir pasillikt tik pradėtus darbus, ir tai ilgam užtektų. Dėl to ir egzistuoja ši tema, kad esame nepagydomos ligonės blush2.gif Aš už tai nebeinu į nereikalingų siūlų temą. Nemokami siūlai - ir neimti?! blink.gif
Atsakyti
Mes stengiamės, stengiamės, o siūlų vis netyčiom padaugėja blush2.gif

Gal protingos mintys iš interneto platybių padės sąžinę nuramint? Taigi,

10 priežasčių pirkti beprotiškus kiekius siūlų:

1. Jie izoliuoja spintelę, kurioje saugomi (nuo triukšmo, dulkių ir mašinų ūžimo biggrin.gif)
2. Siūlų pirkimas skatina ekonomiką. Aš jaučiu patriotinę pareigą remti avių augintojus, siūlų gamintojus bei siūlų parduotuves.
3. Tai pigiau ir patraukliau, nei profesionalaus psichiatro konsultacija.
4. Mes dalyvaujame varžybose -- laimi ta, kuri mirs turėdama daugiausia siūlų!
5. Juos galima saugoti ne šaldiklyje, jų nereikia virti tam, kad jais galėtume mėgautis, jų niekada nereikia maitinti, pervystyti, šluostyti nosies ar vesti pasivaikščioti.
6. Nes aš to verta!
7. Kaip ir dulkėmis, jais galima padengti visus namuose esančius paviršius bei erdves: lyginimo lentą, skalbinių krepšį, valgomojo stalą...
8. Tai nėra amoralu, nelegalu ir neskatina viršsvorio atsiradimo. Jie ramina nervus, taurina sielą ir nuteikia mane maloniai.
9. Kadangi vyksta išpardavimas. Kadangi jų tokia graži spalva... Aš niekada anksčiau tokių nemačiau. Privalau juos turėti!
10. Pirk juos dabar; kai vyras išeis į pensiją, jis eis kartu į visas tavo apsipirkinėjimo iškylas.

(originalas)
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
super:D
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 07, 15:51)
siandien neatsilaikiau doh.gif  ieskojau po "pigus rubai" vaikuciui kombinezono, ir aptikau 3 dezes siulu, bet geru, dar bepanaudotu.
50g-1lt thumbup.gif
tai ka radau maiselį tokį ziurau neblogu siulu yra, o maiseliu isardyti negalima, tai uz maisiuka 5lt tik sumokejau, bet siulu sociai biggrin.gif  ir dar pardaveja sako, jiai perkat maiselį tai duodu dovanu kita, bet ten jau visoki likuciai sukrauti, tai ka as nepaimsiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  sakau: jiai duodat tai imu... tai siulu vel kruvos doh.gif

Mano svajone bigsmile.gif buciau visus nusipirkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 04 07, 20:48)
Mano svajone  bigsmile.gif  buciau visus nusipirkus  biggrin.gif

tai jo, as ir pradėjau rinktis, bet poto galvoju imu krepsiuka uz 5lt ir dingstu is ten, jau kur grazesni siuliukai tai tik po 1matkelį like, kada vel uzsukt reiks y ten, bet jau tada kai pritruks siulu biggrin.gif net irisiniu radau siuliuku maiselį thumbup.gif
Atsakyti
Jumoristės kokios. Bet, sakyčiau, gerai, kad mes savo ligą pripažįstam. Bent jau aš tokia, tai tikrai. Pvz., vakar dar kartą perrūšiavau savo turtą, pasidžiaugiau, radau nepilną matkelį (nežinau kaip lietuviškai) rožinių medvilninių siūlų ir pradėjau mažajai megztuką. Galėjau pradėt kepurytę, siūlų būtų užtekę, bet neee. Ogi, aišku, pritrūkau ir šiandien ėjau į parduotuvę!!! Bet sukaupiau visą likusią valią ir nusipirkau tik vieną vienintelį matkelį. Bet iš kart taip gera pasidarė vien tik tarp daug siūlų pabuvus.
Atsakyti
mes manjakės doh.gif
Atsakyti
Amanita drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti