2010-02-23 rasiau..."prieš metus norėjo jau operuoti, bet aš nesutikau...nors jaučiausi nelabai gerai...sužinojau Kaune apie doc. A. Šimkų, pradėjau važinėti ir leistis į mazgus vaistus, bet tik ne spiritą leidžią, jau po pirmo karto pradėjau jaustis geriau. Aišku geriau vaistų ir nuo spaudimo ir antibiotikus. Viso suleido septynis kartus ir buvo 3mėn. pertrauka. Po jų vėl pasijautau nelabai kaip tai nuvažiavau ir vėl suleido. Dabar artėja pavasaris ir vėl jaučiu reikia. Nors nuo vasaros iki dabar jokių vaistų nevartoju. Gruodžio mėn. buvau pas Šidlauską Lornoj tai, sakė, kad nereikia operuoti, paėmė biopsiją iš trijų mazgų, vienas gerybinis, o kitame yra pakitusių ląstelių, nieko gerti neišrašė, liepė ateiti gegužės mėn. padarys kraujo tyrimus ir bus matyt, bet dabar per maži, kad operuoti. Be to jaučiuosi gerai, paskaičiusi kiek problemų čia esančios merginos-moteriškės turėjo. Kartais tik kūnas dreba, bet ir tai iš ryto. Šiaip TTH nuo 0.008 pasikeitė iki 0.034, FT4 nuo 23 iki 16. Tai va. "
ŽIŽMA atrašė - "moteriškaite47, nenoriu gąsdinti, bet mūsų visų tos liūdnos, na, gal ir kai kam baisios, istorijos prasidėjo nuo skydliaukės mazgelių punkcijos ir rastų pakitusių ląstelių juose. Nesvarbu, kokio tie mazgeliai dydžio.
bertes , berods, istorija liudija, kad jos labai mažas mazgelis buvo piktybinis. Nustatė tik VUOI ir iškart siūlė operuot. O prieš tai ilgai ėjo konsutuotis privačiai. Nežinia, kas ir kaip būtų, jeigu neišsitirtų. Vaikščiotų kol magas 'paaugs'. Kiek supratau, tokia yra kai kurių endokrinologų nuostata. Bet kartais visai netyčia darytas tyrimas parodo visai k kitą.
Nesuvokiu dabar to daktarų liepimo laukti, nors jau rasta 'pakitusių ląstelių'. Juk jos kažkada ima daugintis ir plisti. Niekas negali pasakyti, kada. "
LABAS MIELOSIOS. BUVAU KOVO 19d. PAS DOC. ALGIMANTĄ ŠIMKŲ IR JO SŪNŲ ANDRIŲ ŠIMKŲ tai va vėl suleido vaistukų išrašė 20 tab. antibiotikų ir dabar jaučiuosi puikiai,mazgas sumažėjo, su dviračiu nuvažiuoju iki Palangos ir atgal (tempą palaikau nemažą),jokio nuovargio, jokių vaistų negeriu savijauta puiki. Operuotis tikrai nesiruošiu, nes jaučiuosi puikiai. Sėkmės Jums visoms.

Turime kiekviena įsiklausyti į savo organizmą.
AČIŪ DIEVUI, KAD YRA DOC. ALGIMANTAS ŠIMKUS IR JO SŪNUS ANDRIUS ŠIMKUS. DUOK DIEVE JIEMS SVEIKATOS!!!!!!!!! IR MUMS VISOMS....