QUOTE(Joliuke @ 2010 05 03, 17:14)
Labutis. Senai buvau pas jus užsukusi

Kaip laikotės? Kaip senbuvės begyvena?
Ir aš planavau važiuot pas Baranauską. Jau ir siuntimą turiu. Įdomu, kiek laiko siuntimas galioja

O dar ką nors reikia veštis pas jį. Nebuvau 2 metus, tai jau užmiršau
Sveika, Joliuke, aha, tikrai seniai berašei
Kaip ir kitos senbuvės
Kaip mažoji auga? Jau metai ir mėnuo

Greitai lekia laikas...
Įdomu, kaip jos skydliaukė?
Ar tu pati, jos besilaukdama, reguliariai didinai tiroksino dozę?
Baranauskaas atostogauja iki gegužės mėn. pabaigos. Tiksliau pasakytų gal Vyr. slaugos adminitratorė: +370 5 2786770, nes jo kabinete ragelio ilgai niekas nekelia.
Siuntimas galioja metus. Be siutimo dar vežiausi bendrą kraujo tyrimą.
Siūlyčiau jo palaukti, nes pavaduojantis jaunas gydytojas man pasirodė nelabai besigaudantis...Kol viską papasakojau

, o reikėjo tik paskutinių tyrimų duomenų išrašo.
Aš laikausi dabar neblogai, skydliaukės problemas 'primiršau', nes turiu kitų malonių laukimo problemų. Tikiuosi, kad šįkart sulauksiu savo stebuklo

.
Papildyta:
QUOTE(Inga04 @ 2010 05 03, 16:38)
Nu va cia tai negerai,man 19 bilietas atgal skrist is Lietuvos,o be Baranausko ten turbur niekas nepriima tokias kaip mus tikrintis?
Kaip minėjau, šiandien ten buvo pavaduojantis jaunas gydytojas M.Grybauskas. Jeigu tau tereikia TIK skydliaukės hormonų ir tg, - gali priduoti kraują ir skrist (

gerai skamba), nemokami tyrimai bus po mėnesio - pasiskambinsi pačiam Baranauskui ir susakys viską. Jeigu reikia ir konsultacijos, ar dar ko - gal pasiskambink į radioterapijos skyrių ir ten išsamiau pasiteirauk.
fikusas10 suprantu, kad nėra laiko skaityti ankstesnes
Skydliaukės problemų temas...bet patikėk, nelabai yra laiko ir noro rašyti tą patį
n-kartų

- VISKAS, KO KLAUSI DĖL MAMOS, YRA SURAŠYTA ANKSTESNĖSE TEMOSE. Ir labai išsamiai. Ir net ne kartą.
Linkiu MAMAI SEKMĖS