Sveikos merginos.
Buvau pas gyd, Masiulioni is Santariskiu (nepasiklioviau musu gydytojais) gavau gydyma thyrozoliu. Isplete akis, kad vietiniai neskyre gydymo pagal tokius kraujo tyrimus. Po menesio apsilankiau vel, taciau vietoj to, kad kazkas keistusi i geraja puse, tai dar blogeja

TTH nuo 0,137, nukrito iki 0,09, po 3 sav liko tik 0,007. Kitu nepamenu, bet nieko gero ne is tolo

Padidino vaistu doze ir laukiu toliau. Diagnoze-toksine hipertireoze.2 mazgai is 11 nepatiko, echoskopavo ir onkologe, taciau kol kas abu nutare, kad biopsijos nedarys. Sumazejo plauku slinkimas, geriau toleruoju siluma, maziau prakaituoju, taciau eme reikstis kiti simptomai: staigus nuotaiku pokyciai, neretai bloga nuotaika, keistas nerimas, uzmiegu 2-3 nakties, keliuosi 7-8ryte ir jauciuosi gerai, miego netruksta, nors diena dirbu, vakare tvarkausi kieme, o nakti dar po 3 kartus keliuosi prie vaiko. Aplinkiniai pastebi, kad mano mintys ima "sokineti", pamirstu elementarius zodzius,pamazu "ciuozia stogas"
NERANDU PAAISKINIMO, KOKIOS SKYDLIAUKES SUTRIKIMO PRIEZASTYS (ISSKYRUS JODO STYGIU AR TIROKSINO PERDOZAVIMA) Siaip nei viena nei kita man kaip ir netinka. Kas seniau turit sia problema gal zinot kame reikalas?Kas paskatina ja taip daryti nesamones?