Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XIII

Sveikos merginos.
Buvau pas gyd, Masiulioni is Santariskiu (nepasiklioviau musu gydytojais) gavau gydyma thyrozoliu. Isplete akis, kad vietiniai neskyre gydymo pagal tokius kraujo tyrimus. Po menesio apsilankiau vel, taciau vietoj to, kad kazkas keistusi i geraja puse, tai dar blogeja blink.gif TTH nuo 0,137, nukrito iki 0,09, po 3 sav liko tik 0,007. Kitu nepamenu, bet nieko gero ne is tolo schmoll.gif Padidino vaistu doze ir laukiu toliau. Diagnoze-toksine hipertireoze.2 mazgai is 11 nepatiko, echoskopavo ir onkologe, taciau kol kas abu nutare, kad biopsijos nedarys. Sumazejo plauku slinkimas, geriau toleruoju siluma, maziau prakaituoju, taciau eme reikstis kiti simptomai: staigus nuotaiku pokyciai, neretai bloga nuotaika, keistas nerimas, uzmiegu 2-3 nakties, keliuosi 7-8ryte ir jauciuosi gerai, miego netruksta, nors diena dirbu, vakare tvarkausi kieme, o nakti dar po 3 kartus keliuosi prie vaiko. Aplinkiniai pastebi, kad mano mintys ima "sokineti", pamirstu elementarius zodzius,pamazu "ciuozia stogas" doh.gif
NERANDU PAAISKINIMO, KOKIOS SKYDLIAUKES SUTRIKIMO PRIEZASTYS (ISSKYRUS JODO STYGIU AR TIROKSINO PERDOZAVIMA) Siaip nei viena nei kita man kaip ir netinka. Kas seniau turit sia problema gal zinot kame reikalas?Kas paskatina ja taip daryti nesamones?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

visos kazkur pradinge. cia gal pavasaris ir geras oras savo daro smile.gif arba visos jau sveikos ir nera reikalo daugiau cia lankytis smile.gif

o as va nuo rytojaus pradedu ruostis antrajam jodui - nebegersiu tiroksino ir... vel sesiu ant dietos.

bet ta dieta pastebejau nera taip ir blogai, nes kuno linijas tikrai grazina biggrin.gif

visoms grazaus ir silto pavasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2010 05 10, 17:02)
Sveikutes smile.gif

visos kazkur pradinge. cia gal pavasaris ir geras oras savo daro  smile.gif arba visos jau sveikos ir nera reikalo daugiau cia lankytis smile.gif

o as va nuo rytojaus pradedu ruostis antrajam jodui - nebegersiu tiroksino ir... vel sesiu ant dietos.

bet ta dieta pastebejau nera taip ir blogai, nes kuno linijas tikrai grazina  biggrin.gif

visoms grazaus ir silto pavasario  smile.gif

Labutis as vis dar cia ir uzsuku pažiūrėt kas naujo smile.gif Sekmes tau ruošianti jodui kada išvyksti?
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2010 05 10, 21:42)
Labutis as vis dar cia ir uzsuku pažiūrėt kas naujo smile.gif  Sekmes tau ruošianti jodui kada išvyksti?

birzelio 1 d. labai noreciau kad jau butu paskutinis kartas. bet kaip ten bus - bus matyti po visko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Man seniau gydytoja pasake, kad itare, Difuzine-toksine striuma. Tireotoksikoze I-II. ar ji baisoka? unsure.gif
Dabar žėjo ekoskopu ir krauja paeme sako lik nieko nera, nesuprantu. Lik viskas normoje, o prieš du metus rado, kaip čia yra. unsure.gif
Atsakyti
Žižma, džiaugiuosi už tave 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2010 05 13, 17:10)
Žižma, džiaugiuosi už tave  4u.gif  thumbup.gif

Zizma, nuosirdziai sveikinu!!!! ir geruoju, bet pavydziu =)

Daug dirbau, veliau atostogavau ir va jau darbelyje sedziu...

Laukiu susitikimo su Baranausku - liepos 16 - ir ryt, jei pavyks, eisiu tirtis antiksciu i Santariskes pas endokrinologa Dunauska ir isklausinesiu visko apie sasaja su skydliaukes Ca.

Kaip Jums sekasi visoms???? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(EditaSCE @ 2010 05 11, 17:33)
birzelio 1 d. labai noreciau kad jau butu paskutinis kartas. bet kaip ten bus - bus matyti po visko  4u.gif

linkiu, kad butu paskutinis!
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2010 05 17, 14:04)
Zizma, nuosirdziai sveikinu!!!! ir geruoju, bet pavydziu =)

Daug dirbau, veliau atostogavau ir va jau darbelyje sedziu...

Laukiu susitikimo su Baranausku - liepos 16 - ir ryt, jei pavyks, eisiu tirtis antiksciu i Santariskes pas endokrinologa Dunauska ir isklausinesiu visko apie sasaja su skydliaukes Ca.

Kaip Jums sekasi visoms???? 4u.gif

Papildyta:
linkiu, kad butu paskutinis!

joviteleb, butinai papasakok ir mums kaip tau sekesi ir ka naujo suzinojai. kiek cia tie antinksciai susije su skydliauke ir gal ir man vertetu juos pasitikrinti.

Sekmes tau ir lauksime is taves ziniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos,kur prapuolisios smile.gif . Na va buvau siandien pas Baranauska darytis Tg,ir viskas OK,as sveika,dabar tikrintis tik po metu.
Merginos turiu toki klausima,ar kuri nors teiravosi kiek laiko turi praeiti po paskutinio jodo planuojant nestuma,mes jau laukiam nesulaukiam,kad galesim bandyti leliuka,siandien klausiau Baranausko,tai jis sake kad jau galima,nes man jau praejo puse metu,bet dauguma sako kad bent metus reikia islaukt,aisku nepulsim jau rytoj darbuotis smile.gif ,bet labai jau laukiam to laiko,kada bus galima gandrus sauktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 05 24, 16:05)
Sveikutes visos,kur prapuolisios  smile.gif . Na va buvau siandien pas Baranauska darytis Tg,ir viskas OK,as sveika,dabar tikrintis tik po metu.
Merginos turiu toki klausima,ar kuri nors teiravosi kiek laiko turi praeiti po paskutinio jodo planuojant nestuma,mes jau laukiam nesulaukiam,kad galesim bandyti leliuka,siandien klausiau Baranausko,tai jis sake kad jau galima,nes man jau praejo puse metu,bet dauguma sako kad bent metus reikia islaukt,aisku nepulsim jau rytoj darbuotis  smile.gif ,bet labai jau laukiam to laiko,kada bus galima gandrus sauktis  4u.gif

Labas Inga04 , dareisi mokamus tyrimus tg , kad taip greit atsakym1 gavai? Ruosiuos ir as vykti nes jau 05.27 puse metu sueina po paskutinio jodo ir privalau pasitikrint.

Smagu joviteleb kad gerai laikais, o del antinksciu istyrimo eini pasijutus ka nors? Nezinau sveikata nelepina manes, jau kelinta diena silpna ir jauciu burnoje slykstu kartuma. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2010 05 25, 08:36)
Labas Inga04 , dareisi mokamus tyrimus tg , kad taip greit atsakym1 gavai? Ruosiuos ir as vykti nes jau 05.27 puse metu sueina po paskutinio jodo ir privalau pasitikrint.

Smagu joviteleb kad gerai laikais, o del antinksciu istyrimo eini pasijutus ka nors? Nezinau sveikata nelepina manes, jau kelinta diena silpna ir jauciu burnoje slykstu kartuma.  verysad.gif

Jo,dariausi mokama Tg,kainavo 46.70 ir padare per 1.5 val.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Ryt ir aš planuoju važiuosti pas Baranauską. Šiek tiek bijau, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
QUOTE(Inga04 @ 2010 05 24, 15:05)
Sveikutes visos,kur prapuolisios  smile.gif . Na va buvau siandien pas Baranauska darytis Tg,ir viskas OK,as sveika,dabar tikrintis tik po metu.
Merginos turiu toki klausima,ar kuri nors teiravosi kiek laiko turi praeiti po paskutinio jodo planuojant nestuma,mes jau laukiam nesulaukiam,kad galesim bandyti leliuka,siandien klausiau Baranausko,tai jis sake kad jau galima,nes man jau praejo puse metu,bet dauguma sako kad bent metus reikia islaukt,aisku nepulsim jau rytoj darbuotis  smile.gif ,bet labai jau laukiam to laiko,kada bus galima gandrus sauktis  4u.gif

Man Baranauskas irgi leido planuot po pusės metų, bet pats pridūrė, kad jei išlaukčiau dar pusmetį, tai būtų iš vis idealu. MAn aplinkybės susiklostė taip, kad išlaukiau kur kas ilgiau. Bet manau, kad galite jau darbuotis ta linkme biggrin.gif
O kaip dėl tg tyrimo. Ar reikia jo laukti, ar gali telefonu pasisikambinti, nes galvoju daryt tą mokamą, bet man su vaiku 1,5 val ten laukti būtų sunkoka g.gif
Atsakyti