Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XIII

QUOTE(Raimutia @ 2010 03 01, 11:46)
a siandien visai valgy nieko negaliu,gerklej sakytum guzas didelis istriges... unsure.gif Jums nera tokio jausmo?

Taip, man jau vakar vakare atsirado jausmas, lyg bandyčiau pusę kiaušinio iškart praryt ir negalėčiau doh.gif Vadinasi, viskas taip ir turi būti. Kadangi ir prieš operaciją tą patį jaučiau, tai didelio diskomforto nejaučiu.
Beje, kas buvo tavo palatos gydytojas? Mano toks jaunas internas Marius Markevičius thumbup.gif Man jis labai patiko, išsiklausinėjau visko iki soties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2010 03 01, 13:31)
Taip, man jau vakar vakare atsirado jausmas, lyg bandyčiau pusę kiaušinio iškart praryt ir negalėčiau doh.gif Vadinasi, viskas taip ir turi būti. Kadangi ir prieš operaciją tą patį jaučiau, tai didelio diskomforto nejaučiu.
Beje, kas buvo tavo palatos gydytojas? Mano toks jaunas internas Marius Markevičius thumbup.gif Man jis labai patiko, išsiklausinėjau visko iki soties thumbup.gif

pj kad as net nezinau kas,vaiksciojo visokie daktarai,bet dazniausiai tai Beisa ateidavo,tai matyt jis ir buvo palatos gydytojas g.gif va atveze israsa,tai man tokia pat diagnoze,tik 2st:)
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano tokia pati diagnoze tik 2 st. idomu ka reiskia sie skaiciukai 04.1 g.gif . o as rytoj skambinsiu Beisai del atsakymo tikiuosi bus geras. neramu kazko darosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vut @ 2010 03 01, 19:11)
sveikos  4u.gif mano tokia pati diagnoze tik 2 st. idomu ka reiskia sie skaiciukai 04.1 g.gif . o as rytoj skambinsiu Beisai del atsakymo tikiuosi bus geras. neramu kazko darosi blush2.gif

noreciau paguost,sakyt,kad nebijotum,bet kai manes pacios laukia dar skambutis jam del tyrimu rezultatu,tai zinau,kad neimt i galva neimanoma doh.gif stiprybes tau ir parasyk kai jau zinosi smile.gif beje, gal praleidau kur pro akis,bet nezinau ar tau visa ispjove skydliauke,ar puse ir ar nieko bloga nerado? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Labas, noriu suzinoti, ar valstybinej istaigoj, pvz KMUK skydliaukes tyrimai yra mokami? man siandien seimos daktare privacioj klinikoj pasivaipydama pareiske, kad dabar visur skydliaukes tyrimai mokami blink.gif
Atsakyti
Kraujo tai mokami, o visa kita neturetu but mokama
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 03 01, 22:46)

o kiek kainuoja tas hormonu tyrimas? net jei esu studente, ligoniu kasos nefinansuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 03 02, 00:09)
o kiek kainuoja tas hormonu tyrimas? net jei esu studente, ligoniu kasos nefinansuoja?  g.gif

nemanau,kad turetu finansuot del to. bet tiksliai ir nezinau,nes kai pati dariausi pirma kart jau buvau nebe studente mirksiukas.gif kainuoja tai net nezinau dabar kiek,nepamenu,senai dare man tuos visus skydliaukes hormonu tyrimus. jei gerai pamenu tai apie 60 ar 80lt visi tyrimai kainuoja. viena dare dabar tiesa TH tai mokejau 27 su centais. zinau kad kitas brangesnis kazkoks yra,kad ir gaunasi benroj sumoj nemazai. nebent pasikeite dabar kas lauk,gal dar kas atrasys tau,kas daresi nesenai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 03 02, 00:46)

Jau ir KMUK hormonu tyrimai mokami??? g.gif Pries metus dar buvo nemokami.
Mojo, euthyrosis, lietuviskai greiciausiai bus eutiroze, o tai reiskia, jog hormonai normoj.
Vut, E 04.1 reiskia-netoksinis vienas skydliaukes mazgas.
Atsakyti
QUOTE(saulexxxx @ 2010 03 02, 11:41)
Jau ir KMUK hormonu tyrimai mokami???  g.gif Pries metus dar buvo nemokami.
Mojo, euthyrosis, lietuviskai greiciausiai bus eutiroze, o tai reiskia, jog hormonai normoj.
Vut, E 04.1 reiskia-netoksinis vienas skydliaukes mazgas.

apie kauna as tai nezinau,nes niekad ten su skydliauke sproblemom nebuvau. kalbu apie vilniu ir apie ukmerge(kur ir gyvenu ir pirma karta dariausi:) )
Atsakyti
skambinau Beisai mano atsakymas geras thumbup.gif . man ispjove desines puses sky dliauke nes mazgas buvo 4 cm bet ir tada jame nieko blogo nerado . Saulexxxx aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
atsakymai buna po 10darbo dienu ar po 10 kalendoriniu dienu? smile.gif
Atsakyti