Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XIII

QUOTE(maskatukas @ 2010 05 27, 09:54)
sveiki, jie padaro punkcija ir jei tik atsakymas nekoks ant stalo-operuoti, nors ju echoskopuotojas man patiko- is karto viska susake, ziuresiu ar po operacijos viskas pasitvirtins. sie papildai tai juodasis riesutas, daugiausiai skyriamas, esant uzsikretimui kirminais, o kodel ji tau rekomendavo ?
mano patarimas, kol negausi visu atsakymu ar nebusi po operacijos, negerk nieko, aisku, jei normaliai jautiesi.
o kodel tau dave siuntima i onko?
rasyk, man, tikrai atsakysiu.
Papildyta:
sveiki, labai dekui uz atsakyma, o gal jis operavo tave?

Ne mano mama operavo. O jis buna is ryti nuo 6.45 iki 7 kazkur ir po to po 14.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 28, 13:16)
Maniskis vakar bakalaura apsigyne:) Tai esu tuo labai patenkinta:)
Dirbu,kur gi desies nedirbes:) Limfmazgiai nepadideje,o smaugimas kartais atsiranda sad.gif O dusuliukas lyg ir islenda kartais,bet as nurasau tai,kad esu apvalainas moterukas:)
Riesutas pagamintas JAV, kaina priklauso nuo vaistines,kurioje pirksi,tik kelios prekiauja. As pirkau seskines poliklinikos vaistineje-kaina 77 litai uz 100 kapsuliu.
Zinoma nieko blogo neras,kitaip ir negali buti!!!
As cia buvau prisigalvojus visokiu ligu,nes keli metai skaudedavo puse galvos..ir dar skaudedavo galvos oda. Na maniau kazkas negerai jau ten yra...Atsiguliau i ligonine,padare visokius tyrimus,nuotraukas ir tomografija. A pasirodo druskos kalineje stuburo dalyje. Jos susiaurina stuburo kanala,del to ta dalis pasidaro jautresne ir net koks skersvejis sukelia nervu sakneliu uzdegima.Del ti galvos skausnai zvweriski budavo.ty vat tep smile.gif

sveika, man dar pas kardiologa, nes sirdute maskatuoja, birzelio 8 d, vel i endokrinologini, pas Dunauska, hormonus vel darys, , esu jau tikrai pasiryzusi operacijai,
o gal seskineje ir gyveni?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 05 28, 20:03)
sveika, man dar pas kardiologa, nes sirdute maskatuoja, birzelio 8 d, vel i endokrinologini, pas Dunauska, hormonus vel darys, , esu jau tikrai pasiryzusi operacijai,
o gal seskineje ir gyveni?smile.gif

Heh,as pas kardiologa einu birzelio 10 diena smile.gif Taip pat sirdele maskatuoja:)
Ne,gyvenu beveik centre,tiesiog seskineje mano poliklinika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 29, 22:58)
Heh,as pas kardiologa einu birzelio 10 diena smile.gif Taip pat sirdele maskatuoja:)
Ne,gyvenu beveik centre,tiesiog seskineje mano poliklinika smile.gif

o kurioje poliklinikoje eini pas kardiologa?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 05 30, 17:09)
o kurioje poliklinikoje eini pas kardiologa?

Seskines poliklinikoje smile.gif
Atsakyti

Niu va - as rytoj isvaziuoju savo antrajam jodui.
si karta esu kazkokia labai rami, gal todel kad jau zinau kaip viskas vyksta. prisikroviau jau kruva knygu, kad nebutu liudna - nes pirma karta pritrukau ka skaityti
labai noretusi grizti su geromis naujienomis
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2010 05 31, 16:49)
si karta esu kazkokia labai rami, gal todel kad jau zinau kaip viskas vyksta. prisikroviau jau kruva knygu, kad nebutu liudna - nes pirma karta pritrukau ka skaityti

Labai linkiu,kad naujienos butu tik geros!!!!
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 30, 20:00)
Seskines poliklinikoje smile.gif

sveika, ar esi patenkinta seskines darbu aplamai, daug skundu girdejau ir net skaiciau skundai.lt....
maciau esi aktyvi meino meskenu gerbeja?, tai gal laikai toki galiuna?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(EditaSCE @ 2010 05 31, 17:49)

sekmes ir dvasios ramybes, viskas bus gerai:)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 06 02, 15:01)
sveika, ar esi patenkinta seskines darbu aplamai, daug skundu girdejau ir net skaiciau skundai.lt....
maciau esi aktyvi meino meskenu gerbeja?, tai gal laikai toki galiuna?smile.gif
Papildyta:
sekmes ir dvasios ramybes, viskas bus gerai:)

Man patinka:) Kazkaip nesusiduriau su negerumais, na man gal lengviau, nes mano sesuo ten dirba.
Na turiu galiunu:) Parase yra nuoroda,zvilgtelk smile.gif
Atsakyti
Laba diena visom, birzelio 11d vaziuoju i Vln Radiacinio Jodo gydymui. Klausimas butu skirtas jau tai patyrusioms. Gal galite pasidalinti patirtimi, noreciau suzinoti ka galima ten veztis, ka butina tureti ten vaziuojant ir kas yra draudziama? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danute46: 02 birželio 2010 - 19:38
Sveikos Merginos! 4u.gif

Prisipažįstu iš karto, kad visos temos neperskaičiau, kol kas per sunku... Kad suaktyvejusi skydliaukės veikla sužinojau prieš 5 metus, buvo paskirtas gydymas Metizol‘iu, nesigydžiau, nes nepatiko gydytojas, ir pabijojau šalutinio poveikio.
Prieš mėnesį pasidariau skydliaukės hormonų tyrimą, TTH – 0.02. Buvau pasikonsultuoti pas gyd. Butkuvienę, paskyrė gydymą Metizol po 2 tab.3 kartus dienoj. Nukreipė tolesniam gydymui ir vaistų dozės mažinimui pas šeimos gydytoją. Po 15 d. šeimos gydytoją liepė pakartoti TTH. TTH liko nepakitęs 0.02.Šeimos gydytoja liepė vėl kreiptis į endokrinologą, nes tyrimai tokie patys. Taigi Metizol geriu jau 3 sav.pradėjo augti svoris, padidėjo jautrumas, kai kada negaliu prisiliesti prie pakaušio, nes suskausta kažkaip įdomiai, nuovargis, mieguistumas... nežinau gal tai sutapimas... verysad.gif
Merginos gal yra analogiškų vaistų nuo kurių neauga svoris.... 4u.gif
Beja nepasakyčiau,kad prieš tai krito svoris ir buvo padidintas prakaitavimas, tiesa slinko plaukai ir širdies permušimai 120-130, bet pas mane permušimai būdavo ir vaikystėj.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabbii: 02 birželio 2010 - 20:54
QUOTE(Gabbii @ 2010 06 02, 21:42)
Sveikos Merginos!  4u.gif

Prisipažįstu iš karto, kad visos temos neperskaičiau, kol kas per sunku... Kad suaktyvejusi skydliaukės veikla sužinojau prieš 5 metus, buvo paskirtas gydymas Metizol‘iu, nesigydžiau, nes nepatiko gydytojas, ir pabijojau šalutinio poveikio.
Prieš mėnesį pasidariau skydliaukės hormonų tyrimą, TTH – 0.02. Buvau pasikonsultuoti pas gyd. Butkuvienę, paskyrė gydymą Metizol po 2 tab.3 kartus dienoj. Nukreipė tolesniam gydymui ir vaistų dozės mažinimui pas šeimos gydytoją. Po 15 d. šeimos gydytoją liepė pakartoti TTH. TTH liko nepakitęs 0.02.Šeimos gydytoja liepė vėl kreiptis į endokrinologą,  nes tyrimai tokie patys. Taigi Metizol geriu jau 3 sav.pradėjo augti svoris, padidėjo jautrumas, kai kada negaliu prisiliesti prie pakaušio, nes suskausta kažkaip įdomiai, nuovargis, mieguistumas... nežinau gal tai sutapimas...  verysad.gif
Merginos gal yra analogiškų vaistų nuo kurių neauga svoris....  4u.gif
Beja nepasakyčiau,kad prieš tai krito svoris ir buvo padidintas prakaitavimas, tiesa slinko plaukai ir širdies permušimai 120-130, bet pas mane permušimai būdavo ir vaikystėj.....

sveika, nejau tau padare tik viena hormonini tyrima, TTH, o kodel nedare LT4 ir T3,
per google , ieik i sorpo laboratorijos puslapi, susirask skydliaukes hormonai, ten labai aiskiai ir suprantamai viskas isdestyta,
geriau metizoli, svoris neaugo, bet maniau is nuovargio nukrisiu bet kur ir bet kada, bjaurus vaistas, kitu nelabai manau yra, o ar dare echoskopija?
laikykis:)
Atsakyti