Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XIII

Mojo, euthyrosis, lietuviskai greiciausiai bus eutiroze, o tai reiskia, jog hormonai normoj.

[/quote]

Dėkui, saulexxxx, ir pati susiprotėjau paieškoti internete sulietuvinto varianto eutirozė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vut @ 2010 03 02, 13:00)
skambinau Beisai mano atsakymas geras thumbup.gif . man ispjove desines puses sky dliauke nes mazgas buvo 4 cm bet ir tada jame nieko blogo nerado . Saulexxxx aciu uz atsakyma smile.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
atsakymai buna po 10 darbo dienu.
Atsakyti
Labuka, 4u.gif

Stai ir as grizau po jodo.
Paleido tik siandien, nes vakar dar buvo 5.8 spinduliuote. Bet ko noret, kai jodo gavau 41 MBG, kai kitos geriausiu atveju gauna 20 MBG. Siandien, jau 1.7, tai paleido namo mano didziausiam dziaugsmui.

O bloga buvo sestadieni ir sekmadieni!!! Pykino ziauriai, vandeni vos sugebejau nuryti.

TG tyrima pasidariau pries joda, tai buvo 216. Sumazejo nuo 470 (toks skaicius buvo pries pirma joda). Tai iseina, kad trys jodai numuse-suvalge apie 60% visko, kas buvo bloga tiek kakle, tiek placiuose. Po skenavimo ivertines nuotrauka Baranauskas uzsimine, kad GALBUT kitas jodas bus paskutinis. smile.gif Noriu tiketi sias zodziais.... bet sunku verysad.gif

Joda paskyre 07.16, tai jei atsiras likimo draugiu gultis siai datai, tai praneskite.

Ir pranesu, kad VUOI pastatytas is tiesu geras naujas ir modernus skenavimo aparatas. Savo kailiu isbandziau!
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2010 03 02, 14:49)
Labuka, 4u.gif

Paleido tik siandien, nes vakar dar buvo 5.8 spinduliuote. Bet ko noret, kai jodo gavau 41 MBG, kai kitos geriausiu atveju gauna 20 MBG. Siandien, jau 1.7, tai paleido namo mano didziausiam dziaugsmui.

O bloga buvo sestadieni ir sekmadieni!!! Pykino ziauriai, vandeni vos sugebejau nuryti.

TG tyrima pasidariau pries joda, tai buvo 216. Sumazejo nuo 470 (toks skaicius buvo pries pirma joda). Tai iseina, kad trys jodai numuse-suvalge apie 60% visko, kas buvo bloga tiek kakle, tiek placiuose. Po skenavimo ivertines nuotrauka Baranauskas uzsimine, kad GALBUT kitas jodas bus paskutinis. smile.gif Noriu tiketi sias zodziais.... bet sunku verysad.gif

Joda paskyre 07.16, tai jei atsiras likimo draugiu gultis siai datai, tai praneskite.

Ir pranesu, kad VUOI pastatytas is tiesu geras naujas ir modernus skenavimo aparatas. Savo kailiu isbandziau!

Sveikute,labai dziugu kad naujienos geros,turbut ir pati daug geriau jautiesi su tokiom ziniom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O norejau paklaust Jovitele,kiek kainuoja tas TG tyrimas jei moki uz ji ir per kiek laiko gauni atsakyma?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 03 01, 21:41)
Labas, noriu suzinoti, ar valstybinej istaigoj, pvz KMUK skydliaukes tyrimai yra mokami? man siandien seimos daktare privacioj klinikoj pasivaipydama pareiske, kad dabar visur skydliaukes tyrimai mokami blink.gif

Pries pora menesiu su seimos gydytojo siuntimu buvau KMUK pas endokrinologa, tai tyrimus padare nemokamai.
Atsakyti
siaip uz TTH moket dabar reikia. nemokejau tik gulint ligoninej. virs 30lt paprastai kainuoja.
Tg priklausomai nuo laboraorijos apie 50 atrodo.
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2010 03 02, 16:49)
Labuka, 4u.gif

Labas, smagu girdėti, kad viskas OK. Tikrai kitas kartas bus paskutinis, nes gana gerai nyksta ląstelės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 03 02, 18:11)
O norejau paklaust Jovitele,kiek kainuoja tas TG tyrimas jei moki uz ji ir per kiek laiko gauni atsakyma?

Labux, aš VUOI moku už visus tyrimus. Kažkodėl Baranauskas visada skiria mokamus tyrimus. Daro 3 tyrimus - Tg, TTH, FT4. Moku už visus apie 70 Lt, tiksliai nepamenu. Atsakymai ateina po 1-2 val. Bet kitoms Baranauskas skiria nemokamus tyrimus. Kas jį supras g.gif Beje, Tg tyrimas Endemike kainuoja apie 36 Lt. Atsakymas ateina per savaitę.
Atsakyti
Labas, Joviteleb šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geros naujienos ir sveikatą ir nuotaiką pagerina.
Vut clap.gif clap.gif clap.gif išvengei piktos ligos manau tai irgi nušviesino tavo gyvenimą.
Aš darausi apskrities koncultacinei poliklinikoj tai nemokamai, o jei rajono poliklinikoj moku visai už visus tyrimus, tik šitų jau nebesidarau negaliu ir pasakyt kiek dabar kainuoja.
Atsakyti
labas vakaras. tai vat norejau pasiteirauti kaip suzinojote kad sergate sia liga?kokie pozymiai? kaip ji gydoma? jei aiskiau tai si liga yra tada kai skydliaukeje yra padidejes hormonu kiekis. mano mamai padare tyrimus ir rode kad TTH 4.86 - ATPO <10. gal galetumete paaiskinti ka tai reiskia? g.gif TTH kaip ir supratome kad kiekis yra per didelis,o ka tas ATPO parodo tai butu gerai suzinoti. dekoju uz atsakymus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Smagu, joviteleb, kad situaciją gėrėja . Labai linkiu, kad kitas jodas - būtų paskutinis! Ir pagaliau galėtum atsikvėpt, nusiramint ir toliau planuot gyvenimą be baimės ir, aišku, ligų 4u.gif

Man Baranausk. pasiūlė darytis arba mokamą tyrimą - po ~2h, (90Lt), arba nemokamas - po mėnesio. Šįkart dariausi nemokamą. Po mėnesio paskambinau. Tikslių duomenų nepasakė (gaila, nes dukart perklausiau, koks TTH, FT4), tik dukart pakartojo, kad viskas gerai, Tg - 0, L-thiroxsino paliekam tiek pat. Geriau visgi būt buvę nuvažiuot ir paimt išrašą...
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2010 03 02, 14:49)
Labuka, 4u.gif

Labas sugrizusi smile.gif

smagu vel tave girdeti. jau kelias dienas stebejau foruma, ar nebus kokios zinutes is taves. buvo labai idomu kaip tau sekesi. smagu kad naujienos geros thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

minejai kad buvo bloga? o cia visada taip buna po jodo gerimo? manes tas "dziaugsmas" laukia kovo 16 d. pirmasis jodas - tai jau atsiranda visokiu baimiu verysad.gif kaip ten viskas bus

Atsakyti