QUOTE(EditaSCE @ 2010 03 03, 16:59)
Labas sugrizusi
smagu vel tave girdeti. jau kelias dienas stebejau foruma, ar nebus kokios zinutes is taves. buvo labai idomu kaip tau sekesi. smagu kad naujienos geros
minejai kad buvo bloga? o cia visada taip buna po jodo gerimo? manes tas "dziaugsmas" laukia kovo 16 d. pirmasis jodas - tai jau atsiranda visokiu baimiu
kaip ten viskas bus
smagu vel tave girdeti. jau kelias dienas stebejau foruma, ar nebus kokios zinutes is taves. buvo labai idomu kaip tau sekesi. smagu kad naujienos geros
minejai kad buvo bloga? o cia visada taip buna po jodo gerimo? manes tas "dziaugsmas" laukia kovo 16 d. pirmasis jodas - tai jau atsiranda visokiu baimiu
Labas, labai daug kas ir nuo žmogaus organizmo priklauso, aš pirmą jodą atlaikiau sunkiau, ir pykino ir galvą skaudėjo , atrodė visą kūną sutino ir maudė. Grižus sutriko šlapimo išsiskyrimas, atsistačiau kažkur per 2savaites, antras prėjo labai gerai, nieko nejaučiau, o po beveik 1,5 mėn. vėl sutriko šlapimo išsiskyrimas ir pradėjau tinti. Pastebėjau, kad dabar ir vaistams esu jautresnė. Negaliu versti visko jodui, bet tai kaip ir kiekvienas vaistas turintis šalutinių reiškiniu ir kartais liekamųjų.
LINKIU TAU , KAD VISKAS PRAEITŲ LABAI GERAI IR KUO MAŽIAU JODO REIKTŲ
Papildyta:
QUOTE(Žižma @ 2010 03 03, 11:50)
Sveikos
Smagu, joviteleb, kad situaciją gėrėja . Labai linkiu, kad kitas jodas - būtų paskutinis! Ir pagaliau galėtum atsikvėpt, nusiramint ir toliau planuot gyvenimą be baimės ir, aišku, ligų
Man Baranausk. pasiūlė darytis arba mokamą tyrimą - po ~2h, (90Lt), arba nemokamas - po mėnesio. Šįkart dariausi nemokamą. Po mėnesio paskambinau. Tikslių duomenų nepasakė (gaila, nes dukart perklausiau, koks TTH, FT4), tik dukart pakartojo, kad viskas gerai, Tg - 0, L-thiroxsino paliekam tiek pat. Geriau visgi būt buvę nuvažiuot ir paimt išrašą...
Smagu, joviteleb, kad situaciją gėrėja . Labai linkiu, kad kitas jodas - būtų paskutinis! Ir pagaliau galėtum atsikvėpt, nusiramint ir toliau planuot gyvenimą be baimės ir, aišku, ligų
Man Baranausk. pasiūlė darytis arba mokamą tyrimą - po ~2h, (90Lt), arba nemokamas - po mėnesio. Šįkart dariausi nemokamą. Po mėnesio paskambinau. Tikslių duomenų nepasakė (gaila, nes dukart perklausiau, koks TTH, FT4), tik dukart pakartojo, kad viskas gerai, Tg - 0, L-thiroxsino paliekam tiek pat. Geriau visgi būt buvę nuvažiuot ir paimt išrašą...
Labas Žižma , o kada tu dareisi? Man gegužės gale reikia važiuot pas Baranauską , norėčiau sulaukt ir raštiško atsakymo , tad tikriausiai teks daryt mokamą tyrimą