Įkraunama...
Įkraunama...

šeima be sekso

QUOTE(editule2552 @ 2010 03 05, 14:37)
Tiesiog skaitau sia tema ir nesiryztu prabilti. As su vyru gyvenu jau 11 metu. Ir jis ne karto manes nepatenkino. Aistros ne kvapo nera. kiekviena vakara bijau salia atsigulti, kad tik nereiketu atiduoti zmonos pareiga.... Nors be sexo bendraujame puikiai... Skirtis bijau. Ar imanoma antra karta pamilti ta pati zmogu, kuri jau nustojai myleti?

Jei į laužą nemetate malkų jis užgesta. Tai taip pat ir su meile, reikia kartas nuo karto ją pakurstyti mirksiukas.gif
Atsakyti
labai stiprois valios esi kad tiek metu gyveni be aistros flirt.gif ir puikei sutari su vyru.gal but tai ir yra ta wub.gif As du metus jau su savo vyru pries pusmeti susituokem.man taip pat baime kyla atsikalbinejimai visokie kad tik nereiketu atiduoti pareiga,kol galu gale isterike palikau ir saltais nervais is gailescio vyrui atsiduodu,nes jam reikia blush2.gif tiesiog guliu ir laukiu kol viskas baigsis.tai ziauru istikruju kai pagalvoju is kitos puses.O seip su vyru puikiai sutariam viska kartu darom, smile.gif kol nusprendziau kad reikia ta farsa baigti,nes moraliskai as neatlaikau.Be to ir tuokiausi tikrai nemirdama is meiles tik kad geras zmogus is geros seimos ir kad tapti iene is uzgaidos trumpiau tariant ax.gif
Is tikruju net nezinau ar galima pamilti zmogu antra karta ir jai dar aistros nera g.gif bent mano atveju kiek turejau tu meiliu jos greitai baigdavosi nes jokis aistros nebudavo,tiesiog atsali palaipsniui unsure.gif jusu atveju manau per tiek metu liko prieraisumas vyrui Jus vienas prie kito esat prisiderine,o as negaliu vat taip saves aukoti kai zinau jog yra vyras su kuriuo man gerai ir tikrai jy myliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lenciuginis @ 2010 02 23, 23:51)
Mes norim būti kartu,visaip džiaugtis,bet sekso reikalai prasti.kaži ar galesime ilgai "temti"...gal patirties yra.a?

turiu daug patirties uztemimu srity.
Kai pirma karta man uztemo protas, isimylejau savo zmona.
Kai antra karta uztemo - uzstaciau jai vaika.
Trecia karta - vedziau.
Kai protas nusvito, buvo jau velu.
Todel sakau atsakingai: kad visaip dziaugtis gyvenimu, seksas nereikalingas.
Atsakyti
Na kiti vyrai ir pasigincytu del teiginio kad galima diziaugtis gyvenimu ir be sexo g.gif bet ne visiem eina diziaugtis gyvenimu nurasant fizinio kontakto malonumus blush-anim-cl.gif2:ir jaustis pilnaverte moterim ax.gif o kas vyrams patvarke,jam gerai,o moteris viduja purtosi..........as negaliu apsimetineti nors bandziau kad ir kiek man tas protas buvo aptemes,rukas isisklaide ax.gif visi gyvenimo malonumai po truputi blanksta,svarbiausei vyras laimingas po namus sukinejasi blink.gif
Atsakyti
nu nznau.. gal jus pasitarkite su kokiu seksuologu ar psichoterapeautu?
mano manymu tai nėra normalu.. schmoll.gif o gal čia žmogus netinkamas, bet čia jau jus pati turėtumėte žinoti g.gif
Atsakyti
Aš manau, kad be sekso, geri santykiai sunkus dalykas. Jei tavęs nepatenkina, juk būsi suirzusi, jei visada šalinsiesi vyro/draugo tai juk irgi ne išeitis.

Žinot, jei sakai vyrukui, ei branguti tu manęs nepatenkini, gal pabandom taip ar kitaip, gal man bus geriau. O jis pasiūlo kreiptis į psichologus, tai čia ne jums, o jam negerai.

Man svarbu, kad šioj srity būčiau patenkinta visapusiškai, tačiau man būna dar maloniau, kai matau patenkintą SB. Ir jam yra malonu, kai aš esu patenkinta, o ne tik jis, o aš jau gal kaip nors savo rankų ar kito pagalba pasitenkinsiu.

Turėjau prieš SB ex, kuris elgėsi taip, kad jis padarė, baigė ir vsio. Nei klausimo ar tau buvo gera, ar patiko, ar baigei. Svarbu jam gerai. Ir ką, dabar jis mano ex.

O su dabartiniu viskas įvyko labai greit. Apie tai kalbamės, visada jaučiu O, visada baigiam sekundė į sekundę kartu. smile.gif

Žinoma, kalbėtis reikia, skubėti nereikia, viską apgalvot. Tačiau kai nėra aistros, traukos, vargu ar galima pamilti. Matyt ne. Juk vistiek, kad mylėtume mus turi visapusiškai traukti prie žmogaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 07 kovo 2010 - 02:36
QUOTE(Dieter @ 2010 03 07, 03:35)

Turėjau prieš SB ex, kuris elgėsi taip, kad jis padarė, baigė ir vsio. Nei klausimo ar tau buvo gera, ar patiko, ar baigei. Svarbu jam gerai. Ir ką, dabar jis mano ex.

O su dabartiniu viskas įvyko labai greit. Apie tai kalbamės, visada jaučiu O, visada baigiam sekundė į sekundę kartu. smile.gif

ir as va prisiminiau.
Kai mes su zmona gyvenom nuosavam name SB "Papartis", as jos visada klausinedavau, ar jai patiko.
Sueities metu as visa laika ja kalbindavau, domedavausi kaip ji jauciasi ir klausdavau "ar jau viskas?".
Kalbejimas lytinio akto metu yra gerai. Tai padeda ne tik patenkinti partnere, bet ir neleidzia pastarajai uzmigti.
O kai pardavem nama SB "Papartis" ir, genami krizes, persikelem pas jos tevus i SB "Gulbinai", kalbetis nustojome. Nes uosviai labai jautriai miega ir nakti, isgirde, balsus uz sienos, uzdega sviesa ir rekia "kas ten!".
Kai tik baigem kalbetis, taip is karto nustojom pasitenkint.
As nepatenkintas ir jinai nepatenkinta.
Uosviai patenkinti.
Musu seima ant isirimo ribos.

Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 19:55)
turiu daug patirties uztemimu srity.
Kai pirma karta man uztemo protas, isimylejau savo zmona.
Kai antra karta uztemo - uzstaciau jai vaika.
Trecia karta - vedziau.
Kai protas nusvito, buvo jau velu.
Todel sakau atsakingai: kad visaip dziaugtis gyvenimu, seksas nereikalingas.

QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 07, 08:02)
ir as va prisiminiau.
Kai mes su zmona gyvenom nuosavam name SB "Papartis", as jos visada klausinedavau, ar jai patiko.
Sueities metu as visa laika ja kalbindavau, domedavausi kaip ji jauciasi ir klausdavau "ar jau viskas?".
Kalbejimas lytinio akto metu yra gerai. Tai padeda ne tik patenkinti partnere, bet ir neleidzia pastarajai uzmigti.
O kai pardavem nama SB "Papartis" ir, genami krizes, persikelem pas jos tevus i SB "Gulbinai", kalbetis nustojome. Nes uosviai labai jautriai miega ir nakti, isgirde, balsus uz sienos, uzdega sviesa ir rekia "kas ten!".

Uosviai patenkinti.
Musu seima ant isirimo ribos.[COLOR=blue]

jus priestaraujate patys sau.

Jusu tikrasis uztemimas, tai paskola, kurios neivardinate
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 07, 08:02)
ir as va prisiminiau.
Uosviai patenkinti.
Musu seima ant isirimo ribos.

Manyciau ,tamsta, reikia kraustytis jums su zmona i kokia kita SB mirksiukas.gif

O jei atsakant i tema, tai seima be sekso yra visai isivaizduojamas dalykas, bo manyciau, kai mudu abu su vyru sulauksim solidaus 50-mecio vargu ar tas SEKSAS mum bus labai jau reikalingas. Gyvensim draugiskai ir be jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 07 kovo 2010 - 14:26
QUOTE(alisia28 @ 2010 03 01, 23:29)
Kaip pamilti savo vyra?Gal kas duos kokiu geru patarimu.

pradziai reiktu susirast savo vyra.
Atsakyti
Net neįsivaizduoju gyvenimo be sekso, nesąmonė kažkokia, kaip reik gyvent g.gif
na niekaip negalėčiau taip, gyvenam jau tikrai labai ilgai su vyru, bet, kad galvot, kaip čia išsisukt nuo sekso... niekada. Jei jau kažkas netenkina, kalbėkit, aiškinkitės, nebijokit pasakyt kiekvienas savo norų, juk iš šito susideda geri santykiai. Pagaliau yra visokių būdų patenkint vienas kitą.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 07, 16:29)
pradziai reiktu susirast savo vyra.

verysad.gif Nezinau kur ieskoti verysad.gif
Atsakyti