Aš manau, kad be sekso, geri santykiai sunkus dalykas. Jei tavęs nepatenkina, juk būsi suirzusi, jei visada šalinsiesi vyro/draugo tai juk irgi ne išeitis.
Žinot, jei sakai vyrukui, ei branguti tu manęs nepatenkini, gal pabandom taip ar kitaip, gal man bus geriau. O jis pasiūlo kreiptis į psichologus, tai čia ne jums, o jam negerai.
Man svarbu, kad šioj srity būčiau patenkinta visapusiškai, tačiau man būna dar maloniau, kai matau patenkintą SB. Ir jam yra malonu, kai aš esu patenkinta, o ne tik jis, o aš jau gal kaip nors savo rankų ar kito pagalba pasitenkinsiu.
Turėjau prieš SB ex, kuris elgėsi taip, kad jis padarė, baigė ir vsio. Nei klausimo ar tau buvo gera, ar patiko, ar baigei. Svarbu jam gerai. Ir ką, dabar jis mano ex.
O su dabartiniu viskas įvyko labai greit. Apie tai kalbamės, visada jaučiu O, visada baigiam sekundė į sekundę kartu.
Žinoma, kalbėtis reikia, skubėti nereikia, viską apgalvot. Tačiau kai nėra aistros, traukos, vargu ar galima pamilti. Matyt ne. Juk vistiek, kad mylėtume mus turi visapusiškai traukti prie žmogaus.