Įkraunama...
Įkraunama...

šeima be sekso

beje,jus isiskyrusi leksit pas ta kita...o jei jis persigalvos po kurio laiko ir pasakys tu manes netenkini...neispidai fandaziju ar su tavim man neidomu,nusibodo...viskas baigta...
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 03 09, 12:07)
beje,jus isiskyrusi leksit pas ta kita...o jei jis persigalvos po kurio laiko ir pasakys tu manes netenkini...neispidai fandaziju ar su tavim man neidomu,nusibodo...viskas baigta...

O kodėl "jei"?
Atsakyti
Na jeigu biggrin.gif
ne, man taip nebuvo jog isduociau savo vyra,permiegociau su kitu ir pradeciau naujus santykius nebaigus senuju.
As seip nesmerkiu zmoniu ir as uz moteris
As rimtai ziuriu i santuoka.
O jei jus nesutinkate su mano nuomone atsakykit argumentuotai...
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2010 03 07, 14:22)
Manyciau ,tamsta, reikia kraustytis jums su zmona i kokia kita SB mirksiukas.gif

O jei atsakant i tema, tai seima be sekso yra visai isivaizduojamas dalykas, bo manyciau, kai mudu abu su vyru sulauksim solidaus 50-mecio vargu ar tas SEKSAS mum bus labai jau reikalingas. Gyvensim draugiskai ir be jo.

blink.gif blink.gif blink.gif Jūs tikrai taip manote, kad sulaukus 50 jums ir jūsų vyrui nesinorės? blink.gif
O šiaip čia kalba juk ne apie tai kai amžius 50 ir daugiau (kai jau ir nebesigauna) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 09, 12:07)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Jūs tikrai taip manote, kad sulaukus 50 jums ir jūsų vyrui nesinorės? blink.gif
O šiaip čia kalba juk ne apie tai kai amžius 50 ir daugiau (kai jau ir nebesigauna) smile.gif

kažkada klausiau moteros 45 metų,bo bais įdomu kaip ten būna,kai tiek metų-sakė nesinori jai biggrin.gif dėl vyro nežinau biggrin.gif
Atsakyti
o yra gi ir tokiu, kurios eina is proto tokiu metu.. ri dar vyresnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 09, 11:09)
Tagi rašo žmogus, kad "nėra ryšio minkštuose pataluose".
O gal tereikėjo grubų greituką ant kieto kilimo pabandyt....
Gal dar ne viskas prarasta...

taigi suprantu ka raso.
kame tas prastumas tai neparase.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 03 09, 12:46)
kažkada klausiau moteros 45 metų,bo bais įdomu kaip ten būna,kai tiek metų-sakė nesinori jai biggrin.gif dėl vyro nežinau biggrin.gif
QUOTE(denyxe @ 2010 03 09, 12:52)
o yra gi ir tokiu, kurios eina is proto tokiu metu.. ri dar vyresnes  lotuliukas.gif
Mano pažįstamų ir giminių rate 40-mečiai susilaikė sveiko vaiko smile.gif 55 metų pora mylisi, 62 metų pora mylisi. Ir svarbiausia abiems iš poros norisi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 03 09, 13:07)

na kodel jus taip galvojate????as nezadu niekur lekti,turiu savo nuosava buta ir grysiu ten 4u.gif man pacei reikia laiko ir ramybes viska apmastyti g.gif o visa kita kaip susiklostys taip jau bus,nuo likimo nepabegsi.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 03 09, 14:05)
taigi suprantu ka raso.
kame tas prastumas tai neparase.

blush2.gif pas mane prastumas buvo tas, kad vyras manes netrauke del tam tikru priezasciu... beveik 2m nesimyleje gyvenom... taciau as nepasirengus dar nesulaukus 30m pasiaukoti ir test toki gyvenima nesimylint su negeidziamu vyru...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 03 11, 01:37)
blush2.gif  pas mane prastumas buvo tas, kad vyras manes netrauke del tam tikru priezasciu... beveik 2m nesimyleje gyvenom... taciau as nepasirengus dar nesulaukus 30m pasiaukoti ir test toki gyvenima nesimylint su negeidziamu vyru...

O pries tai kiek metu trauke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 03 11, 00:37)
blush2.gif  pas mane prastumas buvo tas, kad vyras manes netrauke del tam tikru priezasciu... beveik 2m nesimyleje gyvenom... taciau as nepasirengus dar nesulaukus 30m pasiaukoti ir test toki gyvenima nesimylint su negeidziamu vyru...

o tų priežasčių įvardint negalėtum g.gif
Atsakyti