Įkraunama...
Įkraunama...

šeima be sekso

QUOTE(barbora666 @ 2010 03 08, 17:44)
Net neįsivaizduoju gyvenimo be sekso, nesąmonė kažkokia, kaip reik gyvent g.gif
na niekaip negalėčiau taip, gyvenam jau tikrai labai ilgai su vyru, bet, kad galvot, kaip čia išsisukt nuo sekso... niekada. Jei jau kažkas netenkina, kalbėkit, aiškinkitės, nebijokit pasakyt kiekvienas savo norų, juk iš šito susideda geri santykiai. Pagaliau yra visokių būdų patenkint vienas kitą.

Jums pasiseke radote savo dalele ir laimigai gyvenate smile.gif na nevisiem taip pasiseka,buna zmones tyli buna susitaiko ir gyvena sau 4u.gif mano atveju as ir neisivaizduoju gyvenimo be sexo ir mylimo zmogaus,kitaip tariant savos puses.is uzgaidu ir principu padariau gyvenime klaida kad tekejau be meiles nejausdama SB net jokios aistros,na kaip sakant viskas pries mane atsigreze ir supratau kad visgi suartejimas santykiuose turi didele reiksme ax.gif manau ir teigiu kad jai nera rysio minkstuose pataluose ateitis aiski,kaip bebutu skaudu as skiriuosi po pusmecio santuokos doh.gif prarandu nuostabu zmogu bet turiu savo ta tikraja puse bigsmile.gif ir zengsiu toliau su didele deme savo sieloj uz nekalta zmogu kuriam sugrioviau sei dienai gyvenima unsure.gif jai zmogu myli gal tie kiti budai ir padetu,bet kada vienas myli o kitas ne tai neiseitis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesta @ 2010 03 08, 21:36)
Jums pasiseke radote

padetu,bet kada vienas myli o kitas ne tai neiseitis blink.gif

nieko nesupratau.
Ar negalima butu pries rasant, susideliot mintis juodrasty..
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:24)
nieko nesupratau.
Ar negalima butu pries rasant, susideliot mintis juodrasty..

Aš tai supratau, kad jai pataluose niekas nesigavo...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 09, 08:39)
Aš tai supratau, kad jai pataluose niekas nesigavo...

tai kam tada sitiek zodziu?
Galima parasyti: "man nieko nesigavo".
Ir visas lietuviskai kalbantis pasaulis rimtais veidais linguos galvom ir sakys:
-Matai..Net jai nesigavo..
O dabar.
Atejo priveme kruva zodziu, nusisluoste ir isejo...Cia kas ***...Forumas ar kiaulide?
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 09:46)
Atejo priveme kruva zodziu, nusisluoste ir isejo...Cia kas ***...Forumas ar kiaulide?

Šiukšlių konteineris. Reikia tarp krūvos šiukšlių knaisiotis, kad vieną esmę atitinkantį žodį atrasti.
Atsakyti
ziurint kokie tie labai prasti reikalai lovoje....
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 03 09, 10:05)
ziurint kokie tie labai prasti reikalai lovoje....

Tagi rašo žmogus, kad "nėra ryšio minkštuose pataluose".
O gal tereikėjo grubų greituką ant kieto kilimo pabandyt....
Gal dar ne viskas prarasta...
Atsakyti
niu pasisakysiu ir as sia tema... pas mus to saldaus reikaliuko nera jau laaabai senai... tai butu apie metus laiko..nezinau, ar vaiko gimimas cia kaltas, ar tai, kad nebera meiles.. niu, ir va, gyvenam sau, miegam kaip kambariokai ir tiek .. lotuliukas.gif kiek ilgai taip bus, neaisku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2010 03 09, 10:12)
, kad nebera meiles.. niu, ir va, gyvenam sau, miegam kaip kambariokai ir tiek ..  lotuliukas.gif  kiek ilgai taip bus, neaisku...  smile.gif

kaip tai neaisku...
Kol mirtis jus isskirs.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 11:17)
kaip tai neaisku...
Kol mirtis jus isskirs.

kazin kazin.. vyrams, kaip jau visi zino, reikia to labai.. nesakau, kad man to nereikia.. kazi kaip tai, nesugebu suteikt meiles, jei man to nesinori, taigi "neatlieku" vadinamuju zmonos pareigu.. is to kyla kalbos apie, pradziai, laikina issiskyrima smile.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu kaip moteris per pusmeti suspejo vyra isduot savo ir dar kita pamilti...ant tiek uznyzo...atsiprasau uz pasakyma...manau jus cia taip skubat del to kito nes jis gal jus siek tiek spaudzia...
del sekso ir neverta teketi jei nera viso kito,meile izgaruoja...daznai pradzioje santykiu partneriai stwngiasi buti geri lovoja,po to gali nusibosti stwgtis tenkiti kito norus ir pasilikti tik prie savuju...
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 03 09, 12:04)
As tai nesuprantu kaip moteris per pusmeti suspejo vyra isduot savo ir dar kita pamilti...ant tiek uznyzo...

O jums, ką, negi nebuvo nei karto normaliai užnieštėję, kad jos nesuprantat?
Atsakyti