Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Jegle>>> Man tie violetiniai tokie faini wub.gif Ar galima pasivogti Jūsų idėją dėl tos vielutės išraitymo? blush2.gif Nes ji labai papuošia stikliuką arba karoliuką smile.gif Jaučiu galit neblogai uždirbti iš auskariukų gamybos, nes visi labai dailūs ir teks juos gaminti dar ne kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
Jegle labai mieli auskarai 4u.gif

Mangirdiene labai mieli auskarai smile.gif 4u.gif

Sinderela simpatiski auskariukai 4u.gif

__snowflake paprasti auskariukaikaip pradedanciajai.dar su foto kokybe reiktu padirbet 4u.gif siaip neblogai auskarai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke22: 03 kovo 2010 - 00:16
QUOTE(akacijaorama @ 2010 03 02, 22:31)
Jegle>>> Man tie violetiniai tokie faini  wub.gif  Ar galima pasivogti Jūsų idėją dėl tos vielutės išraitymo?  blush2.gif  Nes ji labai papuošia stikliuką arba karoliuką  smile.gif  Jaučiu galit neblogai uždirbti iš auskariukų gamybos, nes visi labai dailūs ir teks juos gaminti dar ne kartą  mirksiukas.gif

QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 03 03, 00:13)
Jegle labai mieli auskarai 4u.gif

Mangirdiene labai mieli auskarai smile.gif  4u.gif

Sinderela simpatiski auskariukai 4u.gif

__snowflake paprasti auskariukaikaip pradedanciajai.dar su foto kokybe reiktu padirbet 4u.gif siaip neblogai auskarai 4u.gif

Ačiū mergytės... 4u.gif Oj, kad Jūsų akacijaorama žodžiai tiesiai Dievuliui į ausytes, kaip sakoma.. biggrin.gif Tikrai būtų nuostabu...Tokiu laikotarpiu pinigėliai būtų labai ne prošalį.. wub.gif O dėl idėjos tai žinoma galit.. thumbup.gif Gi ne aš išradėja, negaliu savintis... thumbup.gif kad tik Jums patinka, tai prašom.. thumbup.gif
Atsakyti
Jegle,tikrai kokie gražūs auskariukai... wub.gif mano stiliukas.Va ir Peleenės superiniai wub.gif
aplamai daug gražių darbelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 03 kovo 2010 - 12:22
jegle, man labai gražūs auskariukai serbentų kekė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 03 03, 12:22)
Jegle,tikrai kokie gražūs auskariukai... wub.gif  mano stiliukas.Va ir Peleenės superiniai  wub.gif
aplamai daug gražių darbelių.

QUOTE(ssaauulleee @ 2010 03 03, 17:00)
jegle, man labai gražūs auskariukai serbentų kekė wub.gif

Ačiū ačiū mergytės... blush2.gif Kaip smagu girdėti tokius gražius žodelius, Jūs net neįsivaizduojate.. blush2.gif

O čia mano naujiena pagal užsakymą.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 03 kovo 2010 - 20:28
jegle 4u.gif grazus juodukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 03, 01:39)
Ačiū mergytės...  4u.gif  Oj, kad Jūsų akacijaorama žodžiai tiesiai Dievuliui į ausytes, kaip sakoma..  biggrin.gif  Tikrai būtų nuostabu...Tokiu laikotarpiu pinigėliai būtų labai ne prošalį..  wub.gif  O dėl idėjos tai žinoma galit..  thumbup.gif  Gi ne aš išradėja, negaliu savintis...  thumbup.gif  kad tik Jums patinka, tai prašom..  thumbup.gif

Ačiū Jums aciuks.gif Jūs Jūs išradėja mirksiukas.gif
Niu va, juodukus dailius gi pagal užsakymą gaminot, tai manau anksčiau ar vėliau įgausit pagreitį mirksiukas.gif Ar jau seniai pradėjot gaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 03 03, 21:49)
Ačiū Jums  aciuks.gif Jūs Jūs išradėja  mirksiukas.gif
Niu va, juodukus dailius gi pagal užsakymą gaminot, tai manau anksčiau ar vėliau įgausit pagreitį  mirksiukas.gif  Ar jau seniai pradėjot gaminti?  g.gif

Na ir dabar po truputį perka mano darbelius, tik tiek, kad galvoju, kad gal taip tik pradžioje, kol apsipirks visos.. biggrin.gif O darau tai atvirai pasakius labai neseniai, kažkur mėnesiukas gal koks tik, gal net tiek nėra. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 03 kovo 2010 - 22:11
QUOTE(jegle @ 2010 03 03, 23:09)
Na ir dabar po truputį perka mano darbelius, tik tiek, kad galvoju, kad gal taip tik pradžioje, kol apsipirks visos..  biggrin.gif  O darau tai atvirai pasakius labai neseniai, kažkur mėnesiukas gal koks tik, gal net tiek nėra.  biggrin.gif  bigsmile.gif

Niu va, gi dar labai trumpai gaminat, tad kantrybės ir tikrai manau, kad Jūsų darbeliai įsivažiuos ir įgaus pagreitį. Kitos turbūt nė per tiek laiko nė vieno užsakymo negavo g.gif
Atsakyti
jegle o man tavo nuotraukos labai labai graziooooooooooooooos thumbup.gif
Atsakyti
Na tas pagreitis ir dabar labai neblogas turėčiau pasakyti.. biggrin.gif Tik kaip minėjau man kaip tik atrodo, kad čia tik dabar taip.. biggrin.gif Nors gal klystu.. g.gif Tikėkimės.. biggrin.gif

Ir dar kartelį DIDELIS AČIŪ už teigiamus įvertinimus.. blush2.gif Taip gera pasidarė... wub.gif Dabar visą dieną išsišiepus būsiu.. biggrin.gif
Atsakyti