Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(jegle @ 2010 03 04, 21:52)
Jei esi kaunietė, tai aš juos perku Urme, ten gal ties kokiu 2 ar 3 sandėliu iš šoniuko yra parduotuvėlė, beja gal ten netgi ta DAIVA. LT parduotuviukė kur turi internetinį psl, o gal ir maišau, tiksliai nežinau..  g.gif

Nesu verysad.gif Niu gal dar rasiu kur nors...
Beje, gal kas iš vilniečių Kaziuko mugėj prekiaujat? bigsmile.gif Šiandien eidama iš darbo perėjau pusę prospekto - kas trečioj palapinėj auskarai ir sagės bigsmile.gif Bet eilės tai vis tiek prie rūkytų mėsų doh.gif
Atsakyti
jujuka grazus auskarai 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Mangirdiene isskirtiniai ir labai idomus auskariukai 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuke @ 2010 03 05, 19:13)

Labai gražučiai, jei nepaslaptis iš kur tos širdutė tokios gražios gautos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 05, 19:01)
O Valė kartais ne ties 5?  g.gif  Aš ten visada apsiperku, bet aš nežinau tiksliai ar ten ta Valė apie kurią čia visos šneka..  g.gif  O ji tokia gal šviesių plaukų, su auskariuku nosyje?  g.gif

Tiksliai nežinau ties kuriuo unsure.gif Labai netoli Daiwos.. Ir iš šono įejimas.
Atsakyti
Tai tada taip taip, ten ji.. cool.gif Tik man keista, kad tarkim temoje kur surašytos parduotuvės, parašyta, kad jos parduotuvėlė, geltonąjame pasaže, 4 sandėlyje, bet ten juk ne geltonasis.. g.gif tai aš vis ir galvodavau, kur ten jie GP randa kokią parduotuvėlę 4 sandėlyje, nes ten tik baldai.. g.gif o pasirodo čia ta pati kur aš lankausi.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 05 kovo 2010 - 21:34
Na štai dar viena mano naktinė naujiena.. biggrin.gif Dabar 3 val 36 min ir darbelis ką tik baigtas... biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 06 kovo 2010 - 03:38
QUOTE(jegle @ 2010 03 05, 22:08)
Labai gražučiai, jei nepaslaptis iš kur tos širdutė tokios gražios gautos?  ax.gif

anokia cia paslaptis , pirkau bazeje , tik deja daugiau jau neberadau schmoll.gif
Atsakyti
Dosikas, jujuke - nuostabūs auskariukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tiek graziu auskaru, kad savo net rodyti geda blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokie grazuciai auskarai K_margo
Atsakyti
K margo, nenuvertink taip savo darbelių, juk jie puikūs, tokie retro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 05, 22:34)
Tai tada taip taip, ten ji..  cool.gif  Tik man keista, kad tarkim temoje  kur surašytos parduotuvės, parašyta, kad jos parduotuvėlė, geltonąjame pasaže, 4 sandėlyje, bet ten juk ne geltonasis..  g.gif  tai aš vis ir galvodavau, kur ten jie GP randa kokią parduotuvėlę 4 sandėlyje, nes ten tik baldai..  g.gif  o pasirodo čia ta pati kur aš lankausi..  biggrin.gif

Čia likę nuo senų laikų, ji būdavo geltonajame pasaže tongue.gif
Atsakyti