Jegle,labai labai
tie auskariukai juodukai.Ir foto kaip gerai gaunasi.

Ufff, kaip aš nepavejamai nuo jūsų atsilieku, kaip seniai nekūriau nieko
Smagu stebėti, kaip merginos tobulėja, pvz., Jegle tai tiesiog akyse
Beje, jei ne paslaptis, kur pirkti tų ilgų juodų auskarų karoliukai? Seniai tokių noriu bet nerandu pirkti
O prisiminus neseniai čia virusią audringą diskusiją, tai man Mangirdienės darbai visada buvo labai originalūs, drąsus, idėjos dažniausiai patiko, tik aš niekaip negaliu suprasti - kodėl rankų darbas turi būtinai būti grubus? Bent jau aš taip supratau, kad tas netvarkingumas, kuris daug kam ir užkliuvo, yra sąmoningas rankų darbo bruožas
Mano asmenine nuomone, grubumas tikrai nėra būtinas rankų darbo atributas
Karoliukų vėrimas atvirkščiai yra labai kruopštus darbas su smulkiom detalytėm, todėl čia tas grubumas taip nemaloniai rėžia akį. Jei tie patys papuošalai būtų padaryti tvarkingai, manau, jų meninė vertė nenukentėtų. Tas, kas vėrimu neužsiima, gal net nesuprastų, kur skirtumas, bet bendras vaizdas būtų akiai malonesnis. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė - prisikaupė, tsakant

O prisiminus neseniai čia virusią audringą diskusiją, tai man Mangirdienės darbai visada buvo labai originalūs, drąsus, idėjos dažniausiai patiko, tik aš niekaip negaliu suprasti - kodėl rankų darbas turi būtinai būti grubus? Bent jau aš taip supratau, kad tas netvarkingumas, kuris daug kam ir užkliuvo, yra sąmoningas rankų darbo bruožas

Perlamutro lapai

jujuke, antrieji įdomūs, tik norėtųsi geresnės foto, nes dabar neišsiryškina jų grožis

QUOTE(Olita @ 2010 03 04, 13:22)
Ufff, kaip aš nepavejamai nuo jūsų atsilieku, kaip seniai nekūriau nieko
Beje, jei ne paslaptis, kur pirkti tų ilgų juodų auskarų karoliukai? Seniai tokių noriu bet nerandu pirkti

Jei esi kaunietė, tai aš juos perku Urme, ten gal ties kokiu 2 ar 3 sandėliu iš šoniuko yra parduotuvėlė, beja gal ten netgi ta DAIVA. LT parduotuviukė kur turi internetinį psl, o gal ir maišau, tiksliai nežinau..

QUOTE(jegle @ 2010 03 04, 22:52)
Jei esi kaunietė, tai aš juos perku Urme, ten gal ties kokiu 2 ar 3 sandėliu iš šoniuko yra parduotuvėlė, beja gal ten netgi ta DAIVA. LT parduotuviukė kur turi internetinį psl, o gal ir maišau, tiksliai nežinau.. 

Jei iš šono, tai Valė. Bet ties antru ir Daiva botique yra

QUOTE(cindy @ 2010 03 05, 14:34)
Jei iš šono, tai Valė. Bet ties antru ir Daiva botique yra
Tiksliai nepamenu dabar.

O Valė kartais ne ties 5?