Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(cindy @ 2010 03 06, 18:41)
Čia likę nuo senų laikų, ji būdavo geltonajame pasaže tongue.gif

aaa, matai kur čia šuo pakastas.. tongue.gif
Atsakyti
[quote=jegle,2010 03 06, 05:38]
Na štai dar viena mano naktinė naujiena.. biggrin.gif Dabar 3 val 36 min ir darbelis ką tik baigtas... biggrin.gif biggrin.gif
blink.gif Vaikeli mielas, nu nereikia taip žiauriai - dar sveikatėlę pagadinsi nono.gif . Bet darbelis tai labai gražus gavosi bigsmile.gif .

[quote=JuodaKatytė,2010 03 06, 11:38]
Dosikas, - nuostabūs auskariukai wub.gif wub.gif
[/quote]

Labai ačiū, JuodaKatyte wub.gif 4u.gif .

Manieji - rūgštintas agatas, sidabro detalės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dosikas: 07 kovo 2010 - 10:08
Dosikas tavieji darbeliai ypač tvarkingi ir dailūs 4u.gif
Atsakyti
Dosikai, norėjau paklausti kur perki tuos sidabrinius plokščius intarpus - kepurėles? Man skubiai tokių keturių reikia ir nekur nerandu... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Truputį ne į temą, bet norfoje yra pirkti varžtų "bebras", kurių dežutė, su akcija kainuoja beveik 1 lt, o iškračius varžtukus jums lieka puiki dėžutė akmenėliams ir detalėms, o vyrams varžtukai biggrin.gif Tai nusipirkau 7 biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Dosikas, taviškiai labai patiko smile.gif

O čia maniškiai

user posted image
Atsakyti
Rugiaveideee simpatiski auskarai 4u.gif
Atsakyti
LadyO, Rugiaveideee - labai jums ačiū ! 4u.gif 4u.gif .
timari - parašiau tau į až mirksiukas.gif .
Atsakyti
labas vakarėlis visoms.. mirksiukas.gif labai gražučiai Jūsų paskutiniai darbeliai.. wub.gif

O čia maniškiai šiandieniniai.. wub.gif Truputį nuvogiau laiko nuo mokslų ir pasismaginau.. biggrin.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ir grožybių čia prisižiūrėjau wub.gif Šaunuolės! Tikrai įkvepia, tai ir aš neiškentus su savo pirmu blynu pasirodyt noriu ax.gif prasidėjo nuo pakabuko Tik sorry už nuotraukos kokybę, vargstu aš su ta seniena.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 07, 23:00)
labas vakarėlis visoms..  mirksiukas.gif  labai gražučiai Jūsų paskutiniai darbeliai..  wub.gif 

O čia maniškiai šiandieniniai..  wub.gif  Truputį nuvogiau laiko nuo mokslų ir pasismaginau..  biggrin.gif  :
user posted image
user posted image
user posted image

grazu thumbup.gif
Atsakyti
http://public.fotki....i/imgp4410.html
Atsakyti