Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(__snowflake @ 2010 02 24, 20:05)
Suvėriau jau ir aš savo pirmuosius, tik nežinau, kaip parodyti. Fotoaparastas iš arti fotografuojant sulieja, na, neryškiai matosi doh.gif

Geriausia yra fotografuoti iš toli (bent jau aš taip darau), nes dauguma paprastesnių fotoaparatų sulieja vaizdą fotografuojant mažu atstumu. Taip, kad geriau iš toliau, ir tada susikėlus nuotraukas tiesiog apkarpyti, aš būtent taip ir darau, ir nesulieja.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaivorykšte, sutampa mūsų auskariukai idealiai, tik detalės truptuį skiriasi, nes nesinorėjo man tokio grožio akmens kitaip matyt... (apie agato plokščius lašus)
Papildyta:
koks fotoaparatas?
Atsakyti
grazu wub.gif saunu temele pajudejo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 02 24, 22:25)
Būtinai pranešiu.. wink.gif O dėl akmenėlio, tai ten paprastas stikliukas.. Vienas berots 80 cnt kainavo.. biggrin.gif O išraitymas, tai paprastas suraitytas smeigtukas ( tik galiukas nukirptas) ir tiek, o ant smeigtuko tie rutuliukai, tai ten spaustukai tie maži tokie rutuliukai..  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Jeigu nepaslaptis, kur pirkot šį stikliuką? Irgi Urmo bazėj? doh.gif Ačiū, kad pasidalinot tuo, kaip darėt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2010 02 24, 22:28)
Klipsiukų yra veriu.lt (pati pirkau ten juodus ir sidabrinius)

Ačiū už informaciją, bet Jūsų nurodytame tinklapyje neradau nei sidabrinių nei juodų klipsiukų verysad.gif Yra tik berods paprasto metalo, kurių man nereikia, nes panašius turėjau ir nelabai patiko (per paprasti jie) unsure.gif
Atsakyti
Na, matyt išsipardavė. Pažiūrėkit perliukas.lt, akmeneliai.lt, rankdarbiams.lt
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 02 24, 22:31)
Geriausia yra fotografuoti iš toli (bent jau aš taip darau), nes dauguma paprastesnių fotoaparatų sulieja vaizdą fotografuojant mažu atstumu. Taip, kad geriau iš toliau, ir tada susikėlus nuotraukas tiesiog apkarpyti, aš būtent taip ir darau, ir nesulieja..  mirksiukas.gif

Nesu dar fotografavusi auskariukų, bet manau galima ir iš arti nufotografuoti, tik reikia nustatyti macro režimą (bent jau pas mane nupiešta tulpė arba gėlė, gal ir pas kitas yra) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2010 02 24, 23:23)
Na, matyt išsipardavė. Pažiūrėkit perliukas.lt, akmeneliai.lt, rankdarbiams.lt

Gaila verysad.gif Žiūrėjau beveik visose internetinėse parduotuvėse, daug kur nėra, o iš kelių buvau užsisakiusi. Bet vis naiviai tikiuosi gal dar kokių kitokių yra (ypač sidabrinių, nes tokių nesu mačiusi), arba gal kur atsirado tokių prisukamų užsegimų. rolleyes.gif
Atsakyti
Tada belieka ebay parduotuvės. TEn tikrai visko yra, o ypač sidabro (pati ten perku)
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 24, 22:19)
Ačiū  4u.gif Jeigu nepaslaptis, kur pirkot šį stikliuką? Irgi Urmo bazėj?  doh.gif  Ačiū, kad pasidalinot tuo, kaip darėt  mirksiukas.gif

tuos stikliukus prikau taip pat Kaune, tik ne bazėj, o V. Krėvės pr. esančioje "Kaivida" parduotuvėje. Tikrai nėra už ką.. mirksiukas.gif Visada malonu padėti.. mirksiukas.gif
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 24, 22:28)
Nesu dar fotografavusi auskariukų, bet manau galima ir iš arti nufotografuoti, tik reikia nustatyti macro režimą (bent jau pas mane nupiešta tulpė arba gėlė, gal ir pas kitas yra)  mirksiukas.gif

Na nežinau bet aš jau kiek fotoaparatų esu išbandžiusi ( paprastų), nes vis skolindavausi tai iš vieno tai iš kito, kad tik geresnis rezultatas būtų, nes maniškis tai išvis ten... Tai nei vienas iš arti gerai nefotografuodavo.. net ir išbandžius visas funkcijas.. doh.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as... ax.gif cia kaip sakant tarp vasario 16 ir kovo 11 biggrin.gif
user posted image

karoliukai indiski, ranku darbo.. tai is ju tiketis visisko lygumo sudetinga.. bet man jie tuo ir zavus rolleyes.gif
Atsakyti
Oho, kokie jūsų tempai, merginos thumbup.gif Veriat, raizgot, kuriat net dulkės rūksta. Po ilgesnės pertraukos atėjus net galva susisuko, kiek naujienų thumbup.gif
O aš tinginiauju, pavasario laukiu, štai ir žibuoklių radau
user posted image
ir apie alyvų žydėjimą svajoju
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyO: 24 vasario 2010 - 23:16
LadyO, tavo kaip visada - man patinka ir atlikimas ir sprendimas (dievinu klasiką)
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 02 24, 16:32)
grazus auskarai 4u.gif

QUOTE(stewie @ 2010 02 24, 18:00)
vaivorykste:), paskutiniai labai įdomūs, mano stiliaus  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Sinderela @ 2010 02 24, 20:12)
Siandien dirbau  smile.gif

Gražu wub.gif

QUOTE(jegle @ 2010 02 24, 21:25)
  Šie tai dviguba nauja patirtis: 1. Pirmą kartą dariau auskariuku su paskirstytoju, 2. Pirmą kartą pati dariau kabliukus.  blush2.gif

thumbup.gif Šaunuolė

QUOTE(Globusyte @ 2010 02 24, 21:28)
parodysiu kelis, o kiti, jei įdomu, pas mane nuorodoj, nes tikrai daug...
user posted image

O šitų užsegimas paauksuotas? Jei taip ir jei ne paslaptis, kur tokius perkate? blush2.gif ax.gif

QUOTE(Globusyte @ 2010 02 24, 21:39)
Vaivorykšte, sutampa mūsų auskariukai idealiai, tik detalės truptuį skiriasi, nes nesinorėjo man tokio grožio akmens kitaip matyt... (apie agato plokščius lašus)
Papildyta:
koks fotoaparatas?

ax.gif Tikrai žavus akmuo wub.gif
Fotoaparatas mano koks? smile.gif Olympus 500. Senukas jau ir kaprizingas biggrin.gif Dažniausiai pavyksta man jį pergudraut, bet va agatukus paliejo doh.gif Perfotografuot neprisiruošiu blush2.gif
Atsakyti