Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Kažkam apie ebay: ten ne tik aukcionai (o juose pirkt apsimoka), yra buy it now, o nuorodų turiu tiek daug, o juose ieškot reikia konkrečiai ... Galiu tik pasiūlyt tokį variantą: paieškoj surinkt sterlig silver ir žiūrėt, kur pardavėjas turi didelius pardavimo procentus. O tada galima ir pasidomėt pačiu pardavėju. Jeigu dar smulkiau, tai gal skype?
Atsakyti
Gėlavandeniai perlai, sidabro detalės
user posted image
Atsakyti
Dosikai, labai gražūs auskarai. Labai tvarkingi, "švarūs", elegantiški. Gerai pateikta foto, nes iš jos galima susidaryti įspūdį, kaip šie auskarai atrodo ausyse.
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2010 02 25, 21:59)
Gėlavandeniai perlai, sidabro detalės

Auskarai tikrai labai elegantiški 4u.gif Kur tokių gražių gėlavandenių perlų randat?
Atsakyti
Dosikai, eilinį kartą visas simpatijas atiduodu Tavo skoningiems papuošalams mirksiukas.gif
Atsakyti
Hobite, LadyO, timari - labai dėkoju už gražius žodžius ir pagyrimus aciuks.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 02 25, 10:09)
vaivorykste:) - antriaji auskarai fantastiški  wub.gif

aciuks.gif

Globusyte, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Dosikas - dailūs perliukai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų pastarųjų mergyčių darbeliai.. wub.gif Šaunuolės.. wub.gif o aš laukiu nesulaukiu kada savo naujienas galėsiu įdėti, vis laisvo laiko neturiu prisėsti.. doh.gif
Atsakyti
Dosikai,amžina klasika wub.gif
O jau preciziškai viskas padaryta, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2010 02 25, 18:22)
gal galetum pasakyti kokioj tiksliai vietoj ta parduotuve? jei ten uzleksi parasyk ar radai ten ka gero smile.gif

O ko Jums reikėtų iš šios parduotuvės? g.gif Aš jau seniau esu joje buvusi.
Oj, atsiprašau, suklydau, ta parduotuvė ne Kaivida vadinasi, o audinių parduotuvė, bet ten yra prekių tokių, kokių yra ir Kaividos parduotuvėje (taip parašyta internetiniame tinklalapyje). Ši minėta audinių parduotuvė yra prie Kalvarijų turgaus, adresas: H. Manto 3. Nuo Kalvarijų gatvės pusės yra įėjimas ir reikia užlipti laiptais į antrą aukštą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar labai labai pradžamokslė auskarų gaminime, buvau keletą dariusi anksčiau bet nufotografuoti nesugalvojau verysad.gif O čia vakar daryti, dovanėlė svainei 4u.gif
Tik foto kokybė nekokia, labai nepeikit blush2.gif

user posted image
Atsakyti