Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Sveikutės,nu ka tiek grožių prisižiūrėjau wub.gif pati ir padariau savo pirmuosius auskariukus.Nelabai gerai matosi,bet noriu parodyti jūsų teismui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Norėjau paklausti ar nuotraukas galima įkelti tik surinkus 100 žinučių? 4u.gif
Atsakyti
Arnytė --- > Kadangi aš ryškumo mėgėja, tai man taviškiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
bububla - antrieji auskariukai ir vyšnaitės labai gražučiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 27 vasario 2010 - 17:24
QUOTE(jegle @ 2010 02 27, 19:19)
Arnytė --- > Kadangi aš ryškumo mėgėja, tai man taviškiai  thumbup.gif  wub.gif

Jie gal ir nėra labai ryškūs,kažkaip befotografuojant taip gavosi o dar su fotoshopu gal kiek paryškėjo.Jie tokie švelniai melsvi su baltais,aš kai esu tokia šarka hihihi.gif tai man patinka tokie.Bet jau tokių grožių pamačiau temoje kad bigsmile.gif
Atsakyti

4u.gif

user posted image
Atsakyti
Jėgle, vis tik akcentas yra auskarėliai, o pas tave - logas...
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 02 27, 18:38)
Jie gal ir nėra labai ryškūs,kažkaip befotografuojant taip gavosi o dar su fotoshopu gal kiek paryškėjo.Jie tokie švelniai melsvi su baltais,aš kai esu tokia šarka  hihihi.gif tai man patinka tokie.Bet jau tokių grožių pamačiau temoje kad  bigsmile.gif

Aš irgi biskutuką šarkutė... biggrin.gif Aplamai tai jie man labai gražūs.. wub.gif Aš maždaug įsivaizduojukaip jie gyvai atrodo, žinau šituos kristaliukus mirksiukas.gif

QUOTE(Globusyte @ 2010 02 27, 19:24)
Jėgle, vis tik akcentas yra auskarėliai, o pas tave - logas...

Ką man padaryti jeigu man taip gražiau.. doh.gif
Atsakyti
Dar keletas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(iceberry @ 2010 02 27, 19:53)
Dar keletas  smile.gif

O jau mėlyni thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Rožinis kvarcas 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(jegle @ 2010 02 27, 20:59)
O jau mėlyni  thumbup.gif  wub.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 02 22, 21:04)

Man Mangirdienės auskariukai labai labai patinka, nes jie yra kitokie nei tradiciniai, teisingai, karoliukus derančius suvert nėra baisiai sunku, o va suderinti atrodo nesuderinamus dalykus - sunku  Aš kad ir kaip delioju, nu nesigauna man skoningai, galiu tik kelis gražius karoliukus suvert  Su dideliu malonumu Mangirdienės auskariukus nešiočiau  thumbup.gif Ir jauščiaus tai bohemiškai, tai renesenso laikų motera  na, gal ne visus, bet daugumą tai tikrai  : Tsakant cinkelį turi  Čia mano asmeninė nuomonė 
Editukas_tukas labai graži žalvarinė gėlelė  thumbup.gif Niekad tokių detalių nerandu pirkt

wub.gif
dekoju, gloso dushia tokie postai 4u.gif

QUOTE(__snowflake @ 2010 02 23, 10:22)
Tai kad ir ten neskoningai visai. Bet kiekviena turim savo nuomonę, Edituko_tuko pvz.asimetrški auskarai-nuostabūs-tikrai super, o va mangirdienės-nea. Aišku-jei man būtų 15 ar 16 metų ir propaguočiau tokį ale netvarkingą stilių-gal ir verčiausi juos, bet dabar-not

viska as suprantu, kai mok pagrist
man tik tampa aiski to asmens nuomone, skonis ir tt.
as vizualiai jau skiriu, Zvonke nuo Prunskienes, o NOMEDAS is tolo matau ir palieku vizitine
patikekite, gerbeju jau turiu ir ju daugeja geometrine progresija thumbup.gif
ar yra is cia esanciu su savo web puslapiais , ne su fotki.com galerijom? ar turite parduotuves, kur priima komisu jusu darbelius? ar ju net 3, kaip as turiu? paskaitykite facebooke mano albumu, nuotrauku komentarus wink.gif
gal bus lengviau suprast, kad jusu supratimas uz visu kitu TEISINGESNIS ? rolleyes.gif
pvz, as suprantu kad yra zmoniu su kitu supratimu, bet tai nepereina i kokias tai neigiamas emocijas smile.gif ir visai manes neuzgavo nieks mirksiukas.gif
parodysiu as ir dar tai, ka devi drasios, norincios issiskirt is minios ir nekompleksojancios, vertinancios RANKU DARBA IR ORIGINALUMA !!! ne tik spindesi stikliuku ir metalu...
o tokios, ne visos, gal net nedauguma smile.gif
visos jos truputi meniskos wink.gif
o yra konservatyviu, remuose sedinciu... bet gi ne visi moka sokt, dainuot ar kaip kitaip meniskai, ir savo galvos ir jausmu deka pasirenkancios sau papuosalus wink.gif yra kam diktuoja taisykles...
negalima visom but vienuodom...

QUOTE(cindy @ 2010 02 23, 22:22)
Nereikia taip žiauriai. Pati pagalvokit, ar norėtumėt dabar būti Mangirdienės vietoje? Kiekvieno kūryba yra skirtinga ir tai ką kiekvienas kuria jam yra gražu. Ne pas vieną čia dedamą darbą galima rasti trūkumų, bet nė viena nėra pasisakiusi taip kategoriškai. Tokie bjaurūs pasisakymai gali atmušti norą kažką toliau kurti. šiaip ar taip, tai klienčių reikalas pirkti ar ne Jums nepatinka? Būtinai kažkas bus kam patiks

drinks_cheers.gif

QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 02 24, 08:24)
o man grazu, kai taip. Mangirdienes darbai bent jau idomus. pasikartosiu - kelis karoliukus ant pagaliuko suvert - ir viskas - kiekviena moka.todel net neidomu.
jeigu matet kas is kalviu su zalvariu dirba - tai papuosalai dar grubesni buna. Cia jau stilius toks.

Bet nuomoniu susikirtimo matyt niekada nepavyks isvegt, nes ka nesioja zvonke - nenesios prunskiene. o ka pirktu paksiene - bus neidomu Nomedai
O man patinka Nomedos stiliaus "netiketumai"

4u.gif
liuksiskai pasakyta,
as gi zinau kad ne viena esu ''balta varna'' (mes tiesiog nenuobodzios varnaites) hihihi.gif

QUOTE(cindy @ 2010 02 24, 14:10)

Bet nebubo išgirstas Mangirdienės pasiteisinimas ar kažkas, nes dabar ant jos tik "varoma" ir tiek tongue.gif

viskas gerai, as net stebejausi, kaip ilgai nekilo tokio pokalbio smile.gif
beje, mes su Globusyte esam pazistamos, ir net galiu pasididziuodama pasakyt, kad as inesiau savo ''vejo'' i si jos hobi
nors musu groziai, visiskai skirtingi wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

seniai besirodziau, tai jau parduotu nemazai, graziu auskaru, tai jei kam smalsu, uzsukie pagal mano parase nuoroda wink.gif tarp realizuotu albume rasite dar ...
Atsakyti