Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

man reikia susiimti naujo ciklo metu, nes dabar BT matuoju kada prabundu, o prabundu aš tada, kada parbundu 7-10 val biggrin.gif reikės tvarkingai užsistatyti žadintuvą smile.gif
Atsakyti
na, man del matavimo laiko bedu nebuna, nes vistiek i darba keliuosi, tik kad savaitgaliais reikia prasibudinti anksciau, pasimatuoti ir po to toliau parpiu biggrin.gif
rodau toliau savo grafikiuka, nes man jau visiska mistika.... doh.gif
user posted image

Siaip vaisingu gleiviu nei su ziburiu nemaciau, o va BT kazkaip itartinai uzkilo... g.gif
Atsakyti
Na, pagal taisykles, ai galima būtų brėžti dengiančią liniją ties 36,6 ir sakyti, kad ovuliacija įvyko 35CD, bet kaip su tom gleivėm, tai nežinau g.gif

Man šį ciklą gleivės irgi pasirodė įprastu metu, bet labai negausiai ir labai greitai dingo, o temperatūra taip ir neužkilo:(

Su laiku aš truputį "suchimičinau" paslinkau laiką pusvalandžiu - leistinose ribose blush2.gif
Atsakyti
MildukasK, aš tapau nestuke.gif be jokių gleivių. Man asmeniškai gleivės mažiausiai patikimas požymis 4u.gif man irgi atrodo, kad 35CD ovuliacija galėjo būti. Matuok toliau mirksiukas.gif pamatysi, viskas pas Tave čiki, nereikės nei gydytojų, nei vaistų.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 03 28, 23:43)
MildukasK, aš tapau  nestuke.gif be jokių gleivių. Man asmeniškai gleivės mažiausiai patikimas požymis 4u.gif  man irgi atrodo, kad 35CD ovuliacija galėjo būti. Matuok toliau mirksiukas.gif  pamatysi, viskas pas Tave čiki, nereikės nei gydytojų, nei vaistų.

tai jus cia norit mane paguosti, kad as nestuke.gif ? blink.gif Na, kol kas darytas testas nieko neparode.. Jei mmm nesugris, tai kartosiu smile.gif
MB dabar sake jokiu santykiu, kol vel viskas nebus aisku, o tai jis soke lotuliukas.gif Po 2 men. pas mus vestuves ir planavom kudiki po to...
Uch, apsisarvuoju kantrybe ir laukiu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 03 29, 08:10)
tai jus cia norit mane paguosti, kad as  nestuke.gifblink.gif Na, kol kas darytas testas nieko neparode.. Jei mmm nesugris, tai kartosiu smile.gif
MB dabar sake jokiu santykiu, kol vel viskas nebus aisku, o tai jis soke  lotuliukas.gif Po 2 men. pas mus vestuves ir planavom kudiki po to...
Uch, apsisarvuoju kantrybe ir laukiu toliau smile.gif

Ne, jokiu būdu nesakau, kad nestuke.gif ir jei testas neigiamas juo ir tikėk ax.gif norėjau pasakyti, kad galima netgi ir pastoti nematant tų gleivių ir kad jos kai kurioms moterims nepatikimas vaisingumo indikatorius. Man taip ir buvo: planavom lėliuką todėl matuodavau BT, ir kad buvo O dažniausiai sužinodavau tik iš pakilusios BT, jokių gleivių nematydavau.
Atsakyti
Sveikos, o aš su savo klausimu, esmė tokia, kad BT man pakilo 16CD, t.y. vakar - matavau dar pagal žiemos laiką. Pakilo iki 37,1, o dengiamąją liniją brėžiau per 36,95. Šiandien pamatavau BT ir vėl 8 val. kaip ir iprasta, bet jausmas buvo toks kaip per anksti nubudus, termometras rodė 36,9. Vis dėlto aš pridėjau vieną padalą, t.y. į grafiką įrašiau 37, nes jaučiau, kad organizmas dar nepriprato prie naujo laiko. Nežinau kaip turėčiau daryti iš tiesų? Jei žymėčiau 36,9, vadinasi tai būtų žemiau deng. linijos ir turėčiau laukti pakilimo iš naujo. O jei organizmas ir toliau laikys žiemos laiką 'savu', o vasaros - primestu? Ar turėčiau visą likusį ciklą pridėti po vieną padalą? O gleivės šiandien jau šešta diena kaip skaidrios ir tąsios. Kai kuriais ciklais būtent antra diena po BT pakilimo būdavo paskutinė kai matydavau tąsias gleives. Įtariu, kad 15CD tikrai galėjo įvykti ovuliacija, nes BT buvo kritusi ir jaučiau skausmą kairėje kiaušidėje.

Dalinuos grafikėliu: http://go28days.com/...arts/2010-03-13
Atsakyti
man su tuo laikrodzio sukiojimu irgi mistika.... 7dieni matavau "senu" laiku, tai BT buvo aukstesne, nei paskutines 3 dienas... Oi nepatinka man tas sukiojimas!!!!
Atsakyti
suri kata, kiek aš suprantu, tai pakeitus matavimo laiką visą likusį ciklą taip ir reikia pridėjinėti po tą vieną padalą unsure.gif - nieko neteko girdėti apie tokį dalyką kaip organizmo pripratimas. g.gif O šiaip tai galiu nebent paguosti, nes situacija tikrai nepavydėtina, kai laikrodį tenka persukti maždaug per pačią ovuliaciją. (Aš apsidraudimui "naujuoju laiku" pradėdavau keltis iš anksto, t.y. nuo tada, kai tą ciklą pradėdavau matuoti BT).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 03 29, 16:10)
suri kata, kiek aš suprantu, tai pakeitus matavimo laiką visą likusį ciklą taip ir reikia pridėjinėti po tą vieną padalą unsure.gif - nieko neteko girdėti apie tokį dalyką kaip organizmo pripratimas. g.gif O šiaip tai galiu nebent paguosti, nes situacija tikrai nepavydėtina, kai laikrodį tenka persukti maždaug per pačią ovuliaciją. (Aš apsidraudimui "naujuoju laiku" pradėdavau keltis iš anksto, t.y. nuo tada, kai tą ciklą pradėdavau matuoti BT).

O jei aš tik nuo šiandien pradėjau matuoti BT? T.y. šį ciklą pradėjau tik nuo šiandien - tai gal nieko ir neatiminėsiu. Tiesiog, gaunas, jog pakeičiau matavimo laiką, kurį beja, jau ir taip ankstint norėjau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Pradejau vel naujam cikle matuot BT biggrin.gif . BT matavimo laiko nekeisiu, nes miegu tai tiek pat laiko kiek ir anksciau ax.gif , o ir keliuosi vienodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 29 kovo 2010 - 19:57
QUOTE(drugelis. @ 2010 03 29, 18:25)
O jei aš tik nuo šiandien pradėjau matuoti BT? T.y. šį ciklą pradėjau tik nuo šiandien - tai gal nieko ir neatiminėsiu. Tiesiog, gaunas, jog pakeičiau matavimo laiką, kurį beja, jau ir taip ankstint norėjau.

Drugeli, jei tik šiandien matuot pradedi, tai ir matuok kaip visada, nieko nereikia pridėti ar atimti. Čia kebliausia toms, kurioms laiko pokytis gaunasi matavimų viduryje. Aš pradėjau aną savaitę jau pagal vasaros laiką matuoti. O jei ne, tai visą likusį laiką reiktų pridėdinėt po 0.1 C.
Atsakyti