Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

Suri Kata, o ten jūsų paklausė, ar susituokę, ar tik ruošiatės tuoktis?

Visiškai teisingai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
jei pavyks, dalinuosi savo pirmuoju ciklu po gimdymo - per go28days.com padariau generate pdf, tada messages radau pdf, išsisavinau ir patalpinau i box.net wink.gif čia jei kas norėsit dalintis iš go28days.
ne toks smagus reikalas - kodėl liuteininė (kaip ten tas žodis) fazė (postovuliacinė) tokia trumpa - 7 dienos? mudviejų nusivylimui... doh.gif

Ciklas

Beje, off topic - bandau Masmi įklotukus, parašysiu įspūdžius. šiaip pirmas įspūdis - kad labai ploni smile.gif

Beje, kokia ten ta penktos CD taisyklė? smile.gif jei nėra vaisingų gleivių, šansų pastoti itin nedaug iki penktos, jei prieš tai buvo temp pakilimas? ar kažkaip taip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 26 vasario 2010 - 00:50
QUOTE(letuciux @ 2010 02 26, 00:47)
Sveikutės,
jei pavyks, dalinuosi savo pirmuoju ciklu po gimdymo - per go28days.com padariau generate pdf, tada messages radau pdf, išsisavinau ir patalpinau i box.net wink.gif čia jei kas norėsit dalintis iš go28days.
ne toks smagus reikalas - kodėl liuteininė (kaip ten tas žodis) fazė (postovuliacinė) tokia trumpa - 7 dienos? mudviejų nusivylimui...  doh.gif

Ciklas

Beje, off topic - bandau Masmi įklotukus, parašysiu įspūdžius. šiaip pirmas įspūdis - kad labai ploni smile.gif

Beje, kokia ten ta penktos CD taisyklė? smile.gif jei nėra vaisingų gleivių, šansų pastoti itin nedaug iki penktos, jei prieš tai buvo temp pakilimas? ar kažkaip taip?  blush2.gif

Manau dėl to, kad po gimdymo tik atsistatinėja vaisingumas smile.gif Apie įvairias taisykles gali pasiskaityti čia: http://nfpandmore.org/nfphowto.shtml
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 02 25, 17:43)
Man tai buvo toks "atradimas", kad esant nevaisingoms gleivėms, spermatozoidai apskritai gyvena vos kelias valandas. T.y. nėra taip, kad pasimyli, kai gleivių nėra, ir jei po poros dienų jos atsiranda ir dar po poros įvyksta ovuliacija, gali pastoti. Kažkaip aš pati iki šito nesumąsčiau smile.gif Apie visas praktines taisykles, manau, bus kalbama penktadienį, tada bus galima ir pasidalinti.

Werde, parašyk apie savo stebėjimų rezultatus. Labai įdomu, nes aš irgi esu užsisakiusi kažkokį paprastą "basal" termometrą, tik dar negavau.

O MildukasK aš iškart pažinau - labai panaši į savo avatarą smile.gif Suri Kata, o ten jūsų paklausė, ar susituokę, ar tik ruošiatės tuoktis?

aha, man su tuo spermiuku gyvenimu irgi kl. buvo - tai nepalankiomis salygomis jie tiesgio "iskart" zusta? o jau tos 5 d. skaiciuojamos tik tada, kai pasirodo vaisingos gleives? g.gif
O as tikrai tokia panasi i savo avatara? biggrin.gif Na, gal tik tiek, kad blondine lotuliukas.gif
Sian susitiksime vel thumbup.gif
Atsakyti
Žinok, panaši smile.gif Gi dar ir apsirengusi baltai buvai, iš karto asociacijos su avataru kyla biggrin.gif

Suri Kata, kai jūsų taip paklausė, irgi iš karto pagalvojau, kad čia turbūt tie ir yra, kur labiausiai bijojo, kad nesikabinėtų lotuliukas.gif

Letuciux, kaip tik kursuose minėjo, kad jei fazė po ovuliacijos yra trumpesnė, nei 10 dienų, gali būti, kad trūksta progesterono. Tokioms moterims sunku pastoti, nes tiesiog gimdoje negali įsitvirtinti apvaisintas kiaušinėlis. Bet galbūt tikrai tau yra taip, kad po gimdymo dar neatsistatęs vaisingumas. Pažiūrėk, kaip bus toliau. Beje, go28days grafiku galima pasidalinti ir paprasčiau. Tik dabar negaliu parašyti kaip, bo skubu į kirpyklą. Svajoju apie 2-3 kirpimo mašinėlės numerį smile.gif Nebent kirpėja atkalbės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 02 26, 12:05)
Svajoju apie 2-3 kirpimo mašinėlės numerį smile.gif Nebent kirpėja atkalbės smile.gif

Tikiuosi, atkalbės. biggrin.gif Man pasirodė, kad per trumpas... ax.gif
Atsakyti
Na ir prikalbėjot, merginos.
Na, pas mane tai liūdni popieriai - 27 ciklo diena, o temp neužkyla... kažkaip jaučiu, jog gali nebūti šį ciklą ovuliacijos.
Ar taip gali būt, jog nuo pervargimo, nervų ovuliacija neįvyksta? Man dabar sunkus laikotarpis tiek fiziškai, tiek psichologiškai verysad.gif
Laukiam laukiam tos ovuliacijos kartu su vyru....
Atsakyti
Man šį ciklą labai neįprastu laiku pasirodė kiaušinio baltymo tipo gleivės. Tai įvyko 11CD, o šiandien 13CD jau ir gimdos kaklelis aukštai, minkštas, prasivėręs. Paskutiniu metu man buvo daug streso - visa šeima patekom į ligoninę susirgę roto virusu. O po to dar mažiukui mano išsivystė alergija kateteriui, o po to venos uždegimas, tai jiedu su tėčiu liko ligoninėj, o mes su vyresnėliu grįžom namo, nes jautrus tas vyresnis mano berniukas. Po to dar turėjau nemalonumų darbe, o ir šiaip širdutėj visokių neramumų buvo. Tai va žiūrėsim, ar tai tikrai O artėja. O MB vakar paklausė, ar matuoju BT 4u.gif reiks pasimatuot ryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 02 26, 22:33)
Na ir prikalbėjot, merginos.
Na, pas mane tai liūdni popieriai - 27 ciklo diena, o temp neužkyla... kažkaip jaučiu, jog gali nebūti šį ciklą ovuliacijos.
Ar taip gali būt, jog nuo pervargimo, nervų ovuliacija neįvyksta? Man dabar sunkus laikotarpis tiek fiziškai, tiek psichologiškai  verysad.gif
Laukiam laukiam tos ovuliacijos kartu su vyru....

joa, kursuose sake, kad kartais gali buti, kad ciklas be ovuliacijos (del didelio streso tarkim)... Arba tarkim ovuliacija nusikelia taip, kad ji ivyksta per mmm... O tai man buvo didele naujiena doh.gif
Veliau gal daugiau papasakosim su Žiogeliu ir Suri kata ka kursuose isgirdom wink.gif
Atsakyti
Aš tai vis dėlto labai rekomenduočiau apsilankyti kursuose visiems kas domisi, labai daug tos informacijos.. smile.gif Vėliau dar peržiūrėsiu užrašus ir surašysiu kas man pasirodė ypač svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 02 27, 22:05)
Aš tai vis dėlto labai rekomenduočiau apsilankyti kursuose visiems kas domisi, labai daug tos informacijos.. smile.gif

O kiek paskaitų sudaro tuos kursus? Ir kas konkrečiai juos veda, t.y. ar vienas žmogus, ar keičiasi, koks jų išsilavinimas? Va tokios informacijos man vis pritrūkdavo iki apsisprendimo registruotis. (Dabar tai nė nežinau kada ir laiko tam atsirastų, nebent ir vaikiuką tektų kartu vežiotis, kai jau organizuos kitus tokius kursus biggrin.gif ).
Atsakyti
Prašau papasakokite plačiau apie kursus, jei nesunku..iš patirties.. Kiek viso užsiėmimų, kiek jie trunka ax.gif
Atsakyti