Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

Žiogeli, va dabar pagalvojau, kad jei jau žemai tavo gimdos kaklelis derėtų daryti Kėgelio arba dubens dugną stiprinančius pratimus. Kitu atveju senatvėj gali būti šlapimo nelaikymo, gimdos išsmukimo ir kitos nemalonios problemos.
Aš darau dažnai blush2.gif Efektas geras thumbup.gif Pradėjau jausti mylu mylu metu viską daug geriau, be to gerokai susiaurėjo pas mane ten viskas. Susirasčiau kokį kadrą, netikėtų, kad gimdžius biggrin.gif juokauju žinoma biggrin.gif Pavyko pasiekti tokį rezultatą, kad kai nenoriu nieks ten nieko neįkiš hihihi.gif O pratimą darau tokį: išsivaizduoju, kad makštis tai lifto šachta ir keliu liftą, nuo pačios apačios aukštyn. Teisingai darant įsitempia pilvuko apačios raumenys, kurie beje atsakingi už liekną taliją mirksiukas.gif dar yra knyga "Tigro jausmas" būtent apie dubens dugno lavinimą. Tai va po tų pratimų, o aš vis kai sėdžiu prie kompo, ar autobuse, ar eilėj juos vis dar darau, mano gimdos kaklelis ten kur pridera, kai aukštai nepasiekiu kartais ir pilvukas po gimdymo gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Horo, labai ačiū, fantastiškas pratimukas. Oho, kaip gerai jaučiasi tas liftas kylantis smile.gif Aš dariau kėgelio pratimus, bet paprastus - suimt-atleist. Šitas stipresnis. Reikės ir tos knygos pasidairyti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man irgi "kylantis liftas" padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagaliau baigėsi mano kreivasis ciklas, o jau buvo minčių, kad nestuke.gif nes mmm prasidėjo tik 18 DPO... Tiesa, BT pakrito jau vakar, bet tik šiandien viskas pramušė.. Tiesą sakant nėštumo būt nelabai ir galėjo, nes laikėmės taisyklių. Bet pradžiugau, nes su brangiuoju pakalbėjom, tai jis visai nenusiminė kai pamąsčiau, kad gal nestuke.gif , žiūriu net dainuot žmogus pradėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
oho, net su dainom minti apie galima nestuke.gif prieme thumbup.gif Vadinasi, jau nori, jau laikas blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, o man ryt 32 ciklo diena, šiandien jau teplioja. Pagliau sulaukiau normalaus ilgio ciklo, nes prieš tai buvo laaabai ilgas.
Atsakyti
Nėr už ką mergytės, mano ir darbukas toks, ka padėt tvarkytis su tokiom problemytėm.
drugelis., ir mano šis ciklas bus 32 dienos 4u.gif Kažkaip man šį ciklą labai ramu, nes nesižymėjau kada mylu-mylu užsiiminėjom šį ciklą. Nes anksčiau matau, kad O buvo ir tądien buvo mylu-mylu su gumute ir ima nervukai, o dabar nežinau ir galvos neskauda biggrin.gif
Atsakyti
As va per savaitgali pastebejau toki dalyka, kad man ryte temperatura per 0,1 laipsnio pakrito del to, kad miegodama susalau doh.gif ... kambary siaubingai salta buvo, nors ir apsiklojus, bet visas kunas saltas buvo. doh.gif
Atsakyti
o as galvoju, kad vasara mano BT matyt pakilus bus, nes saule ryte kaip uzspigina, tai tropikai..... O jau ir 6 val. tuoj bus sauleta biggrin.gif
siapi dabar intensyviai seku visus pozymius ir laukiu, kada pasirodys O pozymiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Big_trouble @ 2010 04 14, 12:28)
Merginos, turiu aš klausimėlį jums.Gal kuri nusimano ir galės pasakyti, kame reikalas. TAigi, pradėjau aš stebėti savo kaklelį. Jau antras ciklas.Praeitą ciklą kaklelis buvo žemai nusileidęs, užsidaręs ir prieš O pakilo, atsivėrė.Viskas kaip ir gerai buvo. Bet gydytoja stebėdama echoskopu ir pamatavus viską pranešė, kad mano ciklas buvo anovuliacinis, endometriumas per plonas.Be to, kaklelis iki pat mėnesinių, žinoma, ir per jas, taip ir liko pakilęs, bei atviras.  Dabar 4 kito ciklo diena, tikiuosi, kad gal nusileis jis ir užsivers.Bet ar normalu,kad kaklelis viso ciklo metu atviras ir aukštai? Temperatūra taip pat nebuvo reguliari.Nesilaikė visą antrą ciklo dalį pakilusi.Keletą dienų buvo pakilusi ir vėl krito, kitą dieną vėl kilo.
Žodžiu, po keleto savaičių eisiu tirtis pas endokrinologus. Ginekologė nieko konkrečiai taip ir nepasakė.Žodžiu, jaučiuosi nei paleista, nei pakarta. Pagal arborą irgi nesąmonės, normalių didelių paparčių nėra, bet siulai su menkom sakelem praktiškai ištisai.
Tai va. Išdėsčiau... unsure.gif

Laba... Nu jus paaiskinkit man neismaneliai, kaip jus tikrinates tuos kaklelius? Su ginekologiniu sketikliu pries veidrodi? Ar pirstus kaisiojat ir nustatot kiek jums jis atsidares? blink.gif Nu uzmusk neisivaizduoju kaip is isores galima nuspresti , kiek viduj kas atsidares, pasikeles doh.gif . Gleives visai kas kita, jas kelnaitese matai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabava: 20 balandžio 2010 - 09:12
QUOTE(zabava @ 2010 04 20, 09:10)
Laba... Nu jus paaiskinkit man neismaneliai, kaip jus tikrinates tuos kaklelius? Su ginekologiniu sketikliu pries veidrodi? Ar pirstus kaisiojat ir nustatot kiek jums jis atsidares?  blink.gif  Nu uzmusk neisivaizduoju kaip is isores galima nuspresti , kiek viduj kas atsidares, pasikeles doh.gif . Gleives visai kas kita, jas kelnaitese matai..

Pirstukais apciuopiam ax.gif ... Pirmus kartus sunkoka nustatyt gimdos kaklelio padeti, bet laikui begant pasijaucia tas skirtumas tarp jo busenu.
Atsakyti
as irgi dabar mokausi pazinti kaklelio padeti ir busena smile.gif ziuresim, ar ciklo gale galesiu pasakyti kokius skirtumus pajutau? g.gif smile.gif
Atsakyti