QUOTE(Big_trouble @ 2010 04 14, 12:28)
Merginos, turiu aš klausimėlį jums.Gal kuri nusimano ir galės pasakyti, kame reikalas. TAigi, pradėjau aš stebėti savo kaklelį. Jau antras ciklas.Praeitą ciklą kaklelis buvo žemai nusileidęs, užsidaręs ir prieš O pakilo, atsivėrė.Viskas kaip ir gerai buvo. Bet gydytoja stebėdama echoskopu ir pamatavus viską pranešė, kad mano ciklas buvo anovuliacinis, endometriumas per plonas.Be to, kaklelis iki pat mėnesinių, žinoma, ir per jas, taip ir liko pakilęs, bei atviras. Dabar 4 kito ciklo diena, tikiuosi, kad gal nusileis jis ir užsivers.Bet ar normalu,kad kaklelis viso ciklo metu atviras ir aukštai? Temperatūra taip pat nebuvo reguliari.Nesilaikė visą antrą ciklo dalį pakilusi.Keletą dienų buvo pakilusi ir vėl krito, kitą dieną vėl kilo.
Žodžiu, po keleto savaičių eisiu tirtis pas endokrinologus. Ginekologė nieko konkrečiai taip ir nepasakė.Žodžiu, jaučiuosi nei paleista, nei pakarta. Pagal arborą irgi nesąmonės, normalių didelių paparčių nėra, bet siulai su menkom sakelem praktiškai ištisai.
Tai va. Išdėsčiau...
Laba... Nu jus paaiskinkit man neismaneliai, kaip jus tikrinates tuos kaklelius? Su ginekologiniu sketikliu pries veidrodi? Ar pirstus kaisiojat ir nustatot kiek jums jis atsidares?

Nu uzmusk neisivaizduoju kaip is isores galima nuspresti , kiek viduj kas atsidares, pasikeles

. Gleives visai kas kita, jas kelnaitese matai..