QUOTE(suri kata @ 2010 04 14, 13:00)
Big_trouble, mažiau panikuok! Sakyk, kiek ciklų jau stebėjai? Ar kitais ciklais būdavo aiški dvifazė BT? T.y. įvykdavo ovuliacija? Aš niekaip nesuprantu kam čia ir nuo ko iškart gydyti (tuo labiau kontraceptikais
2m.
dėlto, kad organizmas nepaveža NATŪRALAUS apkrovimo???) jei vienas ciklas pasitaikė anovuliacinis, taigi nieko baisaus
Tiesiog po anovuliacinio ciklo sekantį ciklą visos dienos iki sekančios ovuliacijos laikomos vaisingomis. O dėl kaklelio, tai mažai turiu patities, pati vos atskiriu kada jis pakilęs
Manau labiau reikėtų paskliauti temperatūra nei kaklelio stebėjimais, jie daugiau pagalbiniai. O gleives stebėjai?

Na, taip stebiu viska. Pagal gleives man lyg ir viskas tvarkoje buti turejo, ir po ju temperatura pakilo, tik, kad nezymiai, 0.2, o tik 0.1 laipsnio. Ciklai mano nereguliarus vienas 34 dienu, kitas - 44, trecias - 50, sekantis - 30. Bent jau is tu mano stebimu. Pagrindine priezastis tas nereguliarumas ir buvo, del ko kreipiausi i gydytoja. Pas mane tai su kaklelio pakilimu ir nusileidimu viskas budavo labai aisku, jis budavo kietas, zemai, paskui pakildavo, minkstas. Tik paskutini menesi kazkas susikniso is viso. Seilese paparciai rodytu, kad estrogenai pas mane vyrauja. Na, laukiu nesulaukiu vizito pas endokrinologus, ziuresim, ka ten sakys. Bet, kiek apejau gydytoju, visi sako - gimdyk ir pasveiksi. Vis tik, tai trumpalaikis poveikis ir sitas problemos sprendimo budas manes netenkina.

Dar pries metus menesines budavo labai gausios ir skausmingos. Dabar kraujavimo tiek menkai, kad paketo reikia tik 1 diena, o veliau pakanka kasdienio ikloto... Nesupykit, kad uzkroviau savo panika.