QUOTE(Garbanelele @ 2010 04 22, 07:46)
Buna taip. Gal rupesciu daug turi? Neissimiegi?
Aplinkiniai, ypac artimieji man depresija totalia tuoj ivarys
. Pavargau buti panele tobulybe... Is manes tikisi ir reikalauja tiek daug, kad ne nepagalvoja ar man viskas pavyks ir pavyksta gyvenime. Mano klaidos yra tiesiog nepateisinamos ir negalimos. Toks spaudimas vyksta, kad net gyvent nesinori
... Atsiprasau, kad ne i tema parasiau, bet daugiau nebegaliu...
Man kažkada viena išmintinga moteris pasakė, kad tai yra didelis menas, išgyventi kito žmogaus skausmą (nes jo lūkesčiai tavo atžvilgiu nepasiteisino), bet išlikti savyje. Nes tai jo lūkesčiai. Skaudu, kai lūkesčiai nepasiteisina, bet tai yra jo/jos lūkesčiai ir nuo tokio skausmo negali žmonių apsaugoti. O ir nereikia, nes toks skausmas augina

Tada aš irgi labai kentėjau bandydama pateisinti visų lūkesčius, bet dabar mokausi likti savimi.
QUOTE(MildukasK @ 2010 04 22, 12:39)
na, sautis tikrai nereikia

dar gyventi ir gyventi
mergaites, jus tada man dar papasakokit apie ta gimdos kakleli - visada ji tikrinate tokioje pacioje padetyje? nes tarkim atsisedus ir atsigulus man nevienodai "lengva" ji pasiekti, t.y. jo aukstis atrodo skirtingas (ausktai/zemai)

Dabar gal nebent galeciau pasakyti, kad buvo kietesnis/minkstesnis, bet kad labai ten kazkoks minstas tai nzn.. gal dar ne laikas?
Man atrodo, reikėtų tikrinti toje pačioje padėtyje. Aš irgi bandau ir man atrodo, kad po O jis man kažkaip staigiai žemiau nusileido, nes su "liftu" sunkiau važinėti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 22, 13:01)
Labai įdomu.

Gal kartais prisimeni kur apie tai skaitei? Nes šiaip pogimdyminis kraujavimas skirstomas į ankstyvąjį, kartais vadinamą pirminiu (iki 24 val.), ir vėlyvąjį (iki 6 val.), bet čia jau iš patologijos srities

, kai >500 ml.
Kadangi šiaip ar taip jau tą 6 sav. ribą pergyvenau, tai dabar man labiausiai nerimą kelia toks gal kiek ir abejotinas, bet ne viename šaltinyje visgi besikartojantis teiginys - kad krūtimi
nemaitinančios mamos pirmųjų mėnesinių sulaukia 6-8 sav. po gimdymo.

Na aš ir maitinu pagal poreikį (tikrai dažnai), ir dukrytę migdau šalia savęs, o ne lovelėje, bet tą patį dariau ir kai vyresnėlis buvo mažiukas, o mėnesinės atkeliavo praėjus bene mėnesiui po pogimdyminio kraujavimo pabaigos. Tai jau manęs niekas nebestebina.

Tik apmaudžiausia, jog su tokiu mažu kūdikėliu apie kėlimąsi tuo pačiu laiku ir netrikdomą 4 val. miegą galima nebent pasvajoti, o pagal simptoterminio metodo taisykles bet koks kraujavimas po 56 d. po gimdymo rodo būtinybę pradėti matuoti BT.

Va tiek ir to mano ilgo nusiteikinėjimo griežtai taikyti NŠP...
Mums pasakojo per kursus pas pribuvėją Jurgą, ir pas mane tiksliai taip ir buvo - atrodė, kad jau viskas baigėsi ir plūstelėjo vėl. Bet man atrodo, kad žymiai anksčiau tai vyko. Rodos, po 6 savaičių visai nebekraujavau, tik gal vos tepliojo. O vaisingumas man irgi atsistatė labai anksti. Maitinau kas valandą, ilgai, dieną naktį, miegodavom kartu, o Jurgiui buvo 2,5 mėn., kai atsirado mėnesinės (Bernadetai 3,5 mėn., Gerdai 3 mėn.)
Letuciux, klausei, kaip termometrą išsirinkau. Ogi per kursus mokytoja parodė, kaip pavyzdį. Tada pagal pavadinimą susiradau internete, pasiskaičiau, kadangi tiko, užsakiau, kad draugė parvežtų. Vienas dalykas mane vis dėlto "biesina" - jis irgi pypsi po minutės, o rodo po to pypsėjimo tikrai pievas. Po to dar kokiais 0,2-0,3 laipsnio pakyla. Na tai kam tada jie tą pypsėjimą deda? Niekaip nesuprantu
Beje, vakar toks anekdotas gavosi. Pati O, o man kažkas į mano supertermometro dėklą įkišo seną termometrą su besibaigiančia baterija. Pasimatuoju: 32,1. Matuoju dar kartą: 36,6. Bet netikiu, nes tikria O turėjo būti. Matuoju dar kartą: 33,2. Tada man kilo įtarimas - kodėl tik vieną skaičių po kablelio prisimenu. Pasižiūriu - ogi ne tas termometras!

Įtariu, kad mano Jurgis pasidarbavo. Labai jam patinka dėlioti visokius daiktus į dėžutes, o abu termometrai ant palangės gulėjo.