Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

o as pradedu pastebeti, kad mano pirmos fazes BT reaguoja i kelimosi laika.. Nes viena diena matuoju 6.00, kita 5.40 (na, keliuosi anksciau, nes reikia galva issiplauti biggrin.gif ) Tai viena diena buna 36,7, kita - 36,5... Ir taip zigzadu varo.. Savaitgaliais nusistovi ir po to d.d. vel "vingiuoja".. atrodo kas cia tos 20 min., o va BT jos man veikia 0,2 laipsnio.. g.gif
Atsakyti
Vakar pagaliau sulaukiau mmm clap.gif Šį ciklą net nebuvo temperatūros sumažėjimo prieš mmm, žodžiu tikiuosi, kad tokių ciklų daugiau nebus, nes galiu pražilti begalvodama ar netyčia ne nestuke.gif
Atsakyti
ech.. o pas mane 25 CD.. O pozymiu nera.. Vadinasi - arba vel ciklas bus 1,5 men., arba isvis bus be O... Ir nzn kas mane labiau neramina g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 04 30, 09:43)
ech.. o pas mane 25 CD.. O pozymiu nera.. Vadinasi - arba vel ciklas bus 1,5 men., arba isvis bus be O... Ir nzn kas mane labiau neramina  g.gif  doh.gif

Nesinervink console.gif tačiau patariu po vestuvių užsiimti šeimos gausinimu,nes maža ką. Va man policistines kiaušides prognozavo, pagimdžaiu du zuikius vieną po kito, atsirado ir O kas mėnesį ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 04 30, 16:33)
Nesinervink console.gif tačiau patariu po vestuvių užsiimti šeimos gausinimu,nes maža ką. Va man policistines kiaušides prognozavo, pagimdžaiu du zuikius vieną po kito, atsirado ir O kas mėnesį ir viskas gerai thumbup.gif

toks planas ir yra blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
MildukasK, o tu nenorėtum vieną ciklą eksperimento dėlei pabandyti visą laiką matuoti tuo pačiu metu (anksčiau) ir pažiūrėti, kas gaunasi. Man kažkaip keistokai atrodo, kad 20 minučių gali lemti 0,2 laipsnio pokytį g.gif
Atsakyti
hm.. mintis nebloga... reiks gal taip ir padaryti... g.gif
oj, beje, sian tai komegija su tuo matavimu gavosi biggrin.gif 6.00 isidejau termometra, bet pamirsau nusausti snooza ir... taip ir miegojau iki 6.53 biggrin.gif Idomu, kaip dabar ta temp. interpretuoti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 02 gegužės 2010 - 10:06
QUOTE(MildukasK @ 2010 05 02, 10:06)
hm.. mintis nebloga... reiks gal taip ir padaryti...  g.gif
oj, beje, sian tai komegija su tuo matavimu gavosi biggrin.gif 6.00 isidejau termometra, bet pamirsau nusausti snooza ir... taip ir miegojau iki 6.53 biggrin.gif Idomu, kaip dabar ta temp. interpretuoti???

Aš tokiais atvejais tiesiog užrašau tiek, kiek rodė. Juk paprastai visi termometrai po 10 minučių išsijungia, taigi, matavai ne ilgiau. Na, nebent turėjo būti ovuliacija, tada, aišku, reikėtų didesnio tikslumo turbūt g.gif
Atsakyti
tai kad pas mane dabar gyvsidabrinis biggrin.gif pagal ideja reiktu matyt 0.1 nuimti?
Siaip fertilitis man jau 3 k. O diena keite, bet as pati tai jos nematau.... Ka jus manot?

user posted image

p.s. 21 ir 23 CD tas kelimasis 20-30 min. anksciau, o 15 CD paveikta alkoholio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 02 gegužės 2010 - 12:26
Na, kėlimasis 20-30 min. anksčiau tikrai neturėtų numesti temperatūros žemiau dengiamosios linijos. Be to, net jei 15 CD išmetam, į 6 žemas temperatūras patenka 12 CD, taigi, dengiamoji linija turėtų būti 36,7. Be to, ir gleivių vaisingų nebuvo. Nebent jos nepažymėtos. Man atrodo, arba dabar bus pakilimas, arba ovuliacijos dar reikia laukti. Pasirink metodą "Fertility awareness", ten ovuliacijos dieną nustato taip, kaip mokė mus - 3 aukštos temperatūros po 6 žemų. Man pažymėjo tik po to, kai surašiau tris aukštas temperatūras.
Atsakyti
MildukasK, aš būčiau atsargi tokioje situacijoje, nes tikrai neaišku buvo O ar nebuvo, juolab, kad nebuvo vaisingų gleivių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 04 28, 21:35)
o del matavimo taisykliu.... as buciau daaaaug anksciau pradejus naudoti nsp, jei man butu kas nors pasakes, kad imanoma temperaturu skirtuma pastebeti net ir prabudinejant nakti  doh.gif as bandziau kazkada matuot temp, bet nusprendziau, kad tai yra paprasciausiai neimanoma, nes maitindavau bent keleta kartu per nakti, bet is lovos dazniausiai  nesikeldavau ir dabar matau,kad kuo puikiausiai galejau naudot nsp. Aisku, tokie dalykai yra individualus ir tikrai niekam nesiulau lauzyt taisykliu  biggrin.gif

O aš visgi nusprendžiau pamėginti. Na paprasta tikrai nėra... mastau.gif Pirmas tris dienas gavosi šnipštas - nieko kito nelikdavo, kaip tik naktį vis atjungti žadintuvą nė nepabandžius matuotis BT, o dabar jau kelios dienos (labai daug biggrin.gif ) man visai patinka tai, ką rodo termometras - jokių šokinėjimų, nors be trukdžių išmiegoti tas tris valandas dar nei karto nepavyko. Atsibudusi bent jau stengiuosi nesinervinti dėl to, kad atsibudau. biggrin.gif Žinoma jei prisieitų tuo metu mažylei sauskelnes keisti arba šiaip panešioti, tai jau tos dienos vienareikšmiškai "iškristų".
Atsakyti