Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

QUOTE(Horo @ 2010 03 07, 22:50)
Ne, nenaudojau, sirgau roro virusu (priešui nelinkėčiau) ir kaip sakė suri kata labai daug streso turėjau: susirgo ir mano mažyliai abudu, dar visokių problemų.
Raideles, o kas dar gali paveikti gleives, kokie dar vaistai?

Pagrinde gleivių išsiskyrimą apačioje skatina tie vaistai, kurie skatina gleivių išsiskyrimą ir viršuje. Na, dar gali veikti arbatos, skirtos atsikosėjimui gerinti, anyžiai, čiobreliai, šalavijai...
Atsakyti
Sveikutės, o man šiandien jau 38Cd, BT pakilo 34Cd. smile.gif Tai jau dabar ramu, kad visgi įvyko ovuliacija. Pilvo maudimas irgi sutampa su BT pakilimu, nors anksčiau tai labai skaudėdavo, dabar tik maudžia g.gif
Gal čia tas gimdos kaklelio uždegimas kaip nors įtakoja kaskart vis labiau nusistumiančią ovuliaciją. g.gif

Beja, ryt greičiausiai jau bus atsakymas onkocitologinio tepinėlio... Tikiuosi, kad nevėluos tas atsakymas ir jau ryt žinosiu aiškią diagnozę ir gydymą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 03 08, 16:38)
Sveikutės, o man šiandien jau 38Cd, BT pakilo 34Cd. smile.gif Tai jau dabar ramu, kad visgi įvyko ovuliacija. Pilvo maudimas irgi sutampa su BT pakilimu, nors anksčiau tai labai skaudėdavo, dabar tik maudžia  g.gif
Gal čia tas gimdos kaklelio uždegimas kaip nors įtakoja kaskart vis labiau nusistumiančią ovuliaciją.  g.gif

Beja, ryt greičiausiai jau bus atsakymas onkocitologinio tepinėlio... Tikiuosi, kad nevėluos tas atsakymas ir jau ryt žinosiu aiškią diagnozę ir gydymą...  unsure.gif

O aš kaip tik įsijungus forumą pagalvojau, kaip Tu. Va man irgi nėra ovuliacijos, o turėjo būti ax.gif 23CD BT 36,5C na kurgi tai matyta??? Būtinai pasidalink naujienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano tas "kreivas" grafikelis ir toliau mane stebina, nes panasu, kad mano BT strigus arba ant 36,3 arba ant 36,5... Pora dienu zema, pora dienu aukstesne... ir taip kampuotai vingiuoja doh.gif Termometra tikrinau jau kelis kartus, diena kai matuoju, tai ir kitokia temp. rodo, bet va ryte arba 36,3, arba 36,5, jau net nebeidomu... o sian 20 CD.
Idomu, bus ovuliacija isvis ar ne? Streso tai jokio kaip ir nebuvo, nieko tokio, kas galejo cikla paveikti, o va jis eme ir nezinia ka man rodo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 03 08, 23:45)
O aš kaip tik įsijungus forumą pagalvojau, kaip Tu. Va man irgi nėra ovuliacijos, o turėjo būti ax.gif 23CD BT 36,5C na kurgi tai matyta??? Būtinai pasidalink naujienomis mirksiukas.gif

Atsakymas toks - grybas Leptotrix
Ginekologė gūžčioja pečiais, pirma aš jos praktikoje, nes šiaip grybelis paprastai Candida būna, o pas mane kažkoks retas, vienetinis...
Prirašė man ir vyrui Mycomax ir Suplin. Abu juos jau esu gėrus prieš metus, nieko nepadėjo... Tik tiek, jog gėriau ne vienu metu, o dabar abu gersiu iškart.
Per tą grybą neįmanoma matyti ar yra vėžinių ląstelių, atseit pakartosim, jei pasveiksiu, tik aš labai jau abejoju...
Man išvis jau nuo šito viso depresija... 3 metus jau kamuojuos ir nieko - tik piniginė smarkiai tuštėja. Šiandien 100Lt palikau už vaistus, kurie, manau nepadės, juk ir tada būtų padėję...
Dar jaučiu testą reik dėl visa ko pasidaryt, nes tie Suplin kažkokie chemoterapiniai vaistai, itin kenksmingi. Nors ovuliacija kaip ir buvo, bet kadangi aš naujokė, tai geriau dar pasitikrinti.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 03 09, 16:34)
Atsakymas toks - grybas Leptotrix
Ginekologė gūžčioja pečiais, pirma aš jos praktikoje, nes šiaip grybelis paprastai Candida būna, o pas mane kažkoks retas, vienetinis...
Prirašė man ir vyrui Mycomax ir Suplin. Abu juos jau esu gėrus prieš metus, nieko nepadėjo... Tik tiek, jog gėriau ne vienu metu, o dabar abu gersiu iškart.
Per tą grybą neįmanoma matyti ar yra vėžinių ląstelių, atseit pakartosim, jei pasveiksiu, tik aš labai jau abejoju...
Man išvis jau nuo šito viso depresija... 3 metus jau kamuojuos ir nieko - tik piniginė smarkiai tuštėja. Šiandien 100Lt palikau už vaistus, kurie, manau nepadės, juk ir tada būtų padėję...
Dar jaučiu testą reik dėl visa ko pasidaryt, nes tie Suplin kažkokie chemoterapiniai vaistai, itin kenksmingi. Nors ovuliacija kaip ir buvo, bet kadangi aš naujokė, tai geriau dar pasitikrinti.

Tikrai taip parašyta tyrimo atsakyme? g.gif Sakiau verčiau patylėsiu, bet labai jau užkliuvo ta pečiais begūžčiojanti ginekologė, nežinanti, kad Leptothrix - anaiptol ne grybas, o bakterija, ir tuo labiau - savo praktikoje su ja susidurianti pirmą kartą. g.gif Vertinant gimdos kaklelio onkocitologinį tepinėlį Leptothrix bakterijos dažniausiai randamos kartu su Trichomonas vaginalis (tačiau nebūtinai) ir vien jos diagnostinės reikšmės neturi.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 03 09, 16:58)
Tikrai taip parašyta tyrimo atsakyme? g.gif Sakiau verčiau patylėsiu, bet labai jau užkliuvo ta pečiais begūžčiojanti ginekologė, nežinanti, kad Leptothrix - anaiptol ne grybas, o bakterija, ir tuo labiau - savo praktikoje su ja susidurianti pirmą kartą. g.gif Vertinant gimdos kaklelio onkocitologinį tepinėlį Leptothrix bakterijos dažniausiai randamos kartu su Trichomonas vaginalis (tačiau nebūtinai) ir vien jos diagnostinės reikšmės neturi.

Mačiau pati atsakyme kaip parašyta: rašo, jog daug leukocitų, grybas ( leptotrix) Jis skliaustuose parašytas.
O tai vaistai tavo manymu bent jau tinkami? Iš kur pati žinai apie šią bakteriją? Nuo ko ji, ačiū, kad dalinies žiniomis. 4u.gif
Tai gal čia turėtą omeny, jog yra ir grybas ir leptotrix bakterijos...?
Jei galėsi, parašyk į až, kad neteršti temos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 09 kovo 2010 - 21:31
user posted image
ką manot apie mano grafikutį? Ar sutinkat, kad O jau buvo? Aš linkus sutikti su fertilityfriend nes pajautrėjo krūtinė, žodžiu PMS.
Atsakyti
user posted image
o ka apie mano grafikiuka manot? Keistas jis man... Siaip tu vaisinguju gleiviu kaip ir neaptikau, tai gal O dar tik laukia?? g.gif
Atsakyti
Na ir grafikėliai čia pas jus g.gif Na, man atrodo, kad pas abi O nebuvo, bent jau grafikas taip rodo. Bet manęs šiandien irgi akibrokštas laukė - pasimatuoju temperatūrą, o ji nuo 37,5 nukritusi iki 36,7! Turėjo būti 8 pakilusios temperatūros diena, iki mėnesinių dar tolokai. Kas čia per kosminiai trikdžiai g.gif

Grafikėlis
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 03 11, 19:31)
Na ir grafikėliai čia pas jus  g.gif Na, man atrodo, kad pas abi O nebuvo, bent jau grafikas taip rodo. Bet manęs šiandien irgi akibrokštas laukė - pasimatuoju temperatūrą, o ji nuo 37,5 nukritusi iki 36,7! Turėjo būti 8 pakilusios temperatūros diena, iki mėnesinių dar tolokai. Kas čia per kosminiai trikdžiai  g.gif

Grafikėlis

Taip gali būti.
What does it mean if my temperature dips below the coverline during the luteal phase? Should I be worried? Could I be pregnant?

A single temperature point doesn't usually carry much significance on its own as individual temperatures can be affected by so many factors, both hormonal and non-hormonal. What you are looking for are trends and patterns over time.

If your temperature dips several times before your period is expected, then it could mean that you are not taking your temperature accurately (especially if you are not taking it at the same time) or that you did not really ovulate.

Fertility Friend will usually remove the ovulation detection and coverline when too many temperatures are in the lower range or missing. Ask for support if you are not able to interpret the pattern of your chart. Also, remember that the coverline carries no physiological meaning. It is just a visual tool.

Verčiu
Ką reiškia jei mano temperatūra pakrenta žemiau horizontalios linijos per liutinentinę fazę? Ar aš turėčiau nerimauti? Ar galiu būti  nestuke.gif ?
Vienkartinis temperatūros taškas neturi didelės reikšmės ir pakritimas gali būti nulemtas daugelio faktorių, tiek hormoninių, tiek nehormoninių.
Jeigu temperatūra pakrenta pora kartų prieš tai, kai tikitės menstruacijų, gali būti, kad netinkamai matuojama BT (ypač jei matuojama ne tuo pat metu), arba, kad iš tiesų nebuvo ovuliacijos.
Fertility Friend gali pakeisti ovuliacijos datą, jei per daug temperatūrų yra žemesnės, ar nepamatuotos. Paprašykite pagalbos, jei iškyla nesklandumų interpretuojant BT grafikus. Taip pat prisiminkite, kad horizontali linija neturi jokios fiziologinės reikšmės

Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 03 11, 12:01)
ką manot apie mano grafikutį? Ar sutinkat, kad O jau buvo? Aš linkus sutikti su fertilityfriend nes pajautrėjo krūtinė, žodžiu PMS.

QUOTE(MildukasK @ 2010 03 11, 16:53)
o ka apie mano grafikiuka manot? Keistas jis man... Siaip tu vaisinguju gleiviu kaip ir neaptikau, tai gal O dar tik laukia??  g.gif

Aš irgi manau, kad nei vienai dar nebuvo O, nes būtent vėluojant O, arba neovuliacinius ciklus temp. turėtų šitaip svyruoti g.gif
Atsakyti