QUOTE(drugelis. @ 2010 03 09, 16:34)
Atsakymas toks -
grybas Leptotrix
Ginekologė gūžčioja pečiais, pirma aš jos praktikoje, nes šiaip grybelis paprastai Candida būna, o pas mane kažkoks retas, vienetinis...
Prirašė man ir vyrui Mycomax ir Suplin. Abu juos jau esu gėrus prieš metus, nieko nepadėjo... Tik tiek, jog gėriau ne vienu metu, o dabar abu gersiu iškart.
Per tą grybą neįmanoma matyti ar yra vėžinių ląstelių, atseit pakartosim, jei pasveiksiu, tik aš labai jau abejoju...
Man išvis jau nuo šito viso depresija... 3 metus jau kamuojuos ir nieko - tik piniginė smarkiai tuštėja. Šiandien 100Lt palikau už vaistus, kurie, manau nepadės, juk ir tada būtų padėję...
Dar jaučiu testą reik dėl visa ko pasidaryt, nes tie Suplin kažkokie chemoterapiniai vaistai, itin kenksmingi. Nors ovuliacija kaip ir buvo, bet kadangi aš naujokė, tai geriau dar pasitikrinti.
Tikrai taip parašyta tyrimo atsakyme?

Sakiau verčiau patylėsiu, bet labai jau užkliuvo ta pečiais begūžčiojanti ginekologė, nežinanti, kad
Leptothrix - anaiptol ne grybas, o bakterija, ir tuo labiau - savo praktikoje su ja susidurianti pirmą kartą.

Vertinant gimdos kaklelio onkocitologinį tepinėlį
Leptothrix bakterijos dažniausiai randamos kartu su
Trichomonas vaginalis (tačiau nebūtinai) ir vien jos diagnostinės reikšmės neturi.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)