Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

Po žiemos su nekantrumu laukiam pavasario.... Kasim lysves, sodinsim daržoves, girdysim jas vandenuku, kovosim su piktžolėmis... Per tuos darbus nepamirškim užsukti čia tam, kad pasidalintumėme savo patirtimi, pasidžiaugtumėme kai pasiseks užauginti didelį moliūgą ar paprašytumėme patarimo kai nežinia koks kirminas grauš žiedinį kopūstą.
Lai mūsų krepšiai visada būna pilni daržovių, kurias pačios užauginome.
wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 vasario 2010 - 21:57
4u.gif
Atsakyti
koks gražus temos pavadinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 24, 22:40)
koks gražus temos pavadinimas thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Kad tik tas pavasaris greiciau eteitu 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė Madmuazele thumbup.gif Nustebinai mirksiukas.gif
Pabaigiam dar senąją temą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 25, 10:02)
Ar neįkyriu su klausimais? blush2.gif
1.O tai žolė nelindo ant bulvių žemės?
2.O žemės kompostinės pylei?
3.Šiaudai smulkinti buvo?

Ne,viskas gerai 4u.gif

1.Kadangi mėšlu,kartonu ir šiaudais buvo uždengta dar per kokių 20 cm nuo bulvės iki krašto,tai žolė ten negaudavo šviesos ir neaugo.Prie kraštų,kur susieidavo pieva ir šiaudai,bujojo,bet mes ją nušienaudavom,kai pjaudavom žolę.
2.Paprastą žemę,kitos neturėjau.
3.Ne. Pradžioj dar buvau šakų užmetus,kad vėjas neišnešiotų
Atsakyti
4u.gif priimsit ir mane ax.gif
QUOTE(vira @ 2010 02 25, 09:28)

čia tai kažkas nerealaus jaučiu ir iš manęs juoktųsi visas miestelis,sakytų miestietė į kaimą atvarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir buhalterija ant pievos užsiiminėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 25, 12:23)
4u.gif priimsit ir mane  ax.gif

čia tai kažkas nerealaus jaučiu ir iš manęs juoktųsi visas miestelis,sakytų miestietė į kaimą atvarė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir buhalterija ant pievos užsiiminėja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai nekreipiu į tokius dėmesio irnesakyk.gif tegu sako ka nori thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes darzinikes rolleyes.gif

registruojos rolleyes.gif madmuzele labai grazi temute aciu rolleyes.gif

as niekaip nerandu laiko tu knygu paskaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 25, 11:29)
Aš tai nekreipiu į tokius dėmesio irnesakyk.gif tegu sako ka nori thumbup.gif

drinks_cheers.gif ,bet žinai kaip sunku,kai visi kaimynai akis susmeigę žiūri doh.gif taip ir norisi į gerą vietą pasiųsti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, priimsit dar vieną pradedančią daržininkę? smile.gif

QUOTE(klomba @ 2010 02 24, 11:14)
Man vienais metais baklazanai nespejo vaisiu isauginti, o pernai kokius 5 tokius didelius ir grazius jau turejau. Na musu vasaros per trumpos jiems, reikia stengtis isauginti daigelius kuo anksciau, paseti jau dabar, paskui visaip stengtis sviesoj ir silumoj laikyti. Kai persodinsit i siltnami, pasistenkit sodinti ten kur daugiausia saules, kad niekas neuzgoztu. Paskui jau jie patys auga gan gerai ir lengvai, ir vaisius mezga.

Pernai pirmi metai kai auginau baklažanus - puikiai užaugo o derliaus buvo tiek, kad net nespėjom sudoroti.. tongue.gif Sėjau pernai kovo pradžioje, spėjo gražūs daigai užaugti. Sutinku su visais Klombos pastebėjimais, tik dar galiu pridėti, kad labai svarbu yra laistyti nešaltu vandeniu, nes baklažanai tam ypač jautrūs... Nuo pat daigelių iki subrendusių augalų laisčiau šiltu vandenuku. Dydžiu vaisiai nesiskyrė nuo pirktinių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 25, 12:34)
drinks_cheers.gif ,bet žinai kaip sunku,kai visi kaimynai akis susmeigę žiūri  doh.gif 

pernai į mano daržą pro tvorą žiūrėjo ir nesuprato dėl mulčiavimo, o kai šiemet dar į pievą bulves pasodinsiu lotuliukas.gif Sakys, kad išprotėjo miestietė į kaimą patekusi blink.gif lotuliukas.gif tikriausiai nuo gryno oro thumbup.gif
Atsakyti