Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

Būtinai pabandykit sodinti bulves ant velėnos. aš pernai sodinau ir šiemet žadu tik taip ir ne kitaip sodinti. Tik mano buvo be jokių papildų, be mėšlo tik pelenais barsčiau prie kiekvienos bulvytės. Ir šiaudų neturėjau, tai mulčiavau nupjauta žole. Pomidorus irgi sodinau į velėną tik iškasiau duobutę ir pasodinau pomidorus, o po to mulčiavau žole. Dabar aišku, reikejo dėti storesnį sluoksnį žolės. Pomidorų krūmai buvo gražūs tik derlius nedidelis, nes aš jų neprižiūrėjau blush2.gif jie augo kaip norėjo. Tiesa, jokios ligos ir jokie rūkai tiems buvo nebaisūs, nors sodyba ant upės kranto ir rūkai kiekvieną vakarą garantuoti.
Atsakyti
As gal ir noreciau pabandyti toki sodinimo buda, bet net neisivaizduoju kur gauti tiek siaudu ar sieno g.gif

Viskas, visos seklytes mano isdygo ir iskeliavo ant palanges thumbup.gif Dabar reiks sodinti salierus rolleyes.gif Kada arciausiai bus palankios dienos vel seti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 25, 22:21)
As gal ir noreciau pabandyti toki sodinimo buda, bet net neisivaizduoju kur gauti tiek siaudu ar sieno g.gif

Viskas, visos seklytes mano isdygo ir iskeliavo ant palanges  thumbup.gif  Dabar reiks sodinti salierus rolleyes.gif  Kada arciausiai bus palankios dienos vel seti?

Šiaudų tai ir aš neturiu, bet šieno /žolės/ prisišienaujam sočiai, ji pas mus labai greitai auga, gal dėl to, kad paupys. Dar užmiršau paminėti, kad velėną užkloju laikraščiais, o po to žolė.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2010 02 26, 00:40)
Dar užmiršau paminėti, kad velėną užkloju laikraščiais, o po to žolė.

aš dėsiu kartoną (toks gofruotas, kur dėžės būna).
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 25, 23:21)
Viskas, visos seklytes mano isdygo ir iskeliavo ant palanges  thumbup.gif  Dabar reiks sodinti salierus rolleyes.gif  Kada arciausiai bus palankios dienos vel seti?

o kokius salierus sesi g.gif gumbinius ar stiebinius g.gif siaip siandien gera diena sodinti ir pikiuoti paprikas, pomidorus ir baklazanus. bandysiu siandien ispikiuoti pomidorus nes jau kai kurie apie 20 cm ir paseti keleta papriku su baklazanais o salierams palankios dienos yra kovo 6-7 dienos (ten net parasyta kad seti arba pikiuoti salierus).
diskutavot apie bulves ax.gif siaip tikrai nesiruosiu sodinti tokiu metodu, bet man labai idomu kokias veisles sodinate. pernai nusipirkau zalioj stotelej sekla bet kazkaip man jos nebuvo per daug dideles, sakyciau net mazokos g.gif kai kurios giria kazkokia bananine veisle g.gif o jus ka auginate ????
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 02 26, 08:08)
o kokius salierus sesi  g.gif  gumbinius ar stiebinius  g.gif  siaip siandien gera diena sodinti ir pikiuoti paprikas, pomidorus ir baklazanus. bandysiu siandien ispikiuoti pomidorus nes jau kai kurie apie 20 cm ir paseti keleta papriku su baklazanais o salierams palankios dienos yra kovo 6-7 dienos (ten net parasyta kad seti arba pikiuoti salierus).

Aciu 4u.gif Sesiu ir gumbinius ir stiebinius. Palauksiu kovo 6 d. ax.gif
As tai dar neturiu ka pikuoti blush2.gif
O kokia knyga tu cia vadovaujiesi?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 26, 09:21)
Aciu 4u.gif Sesiu ir gumbinius ir stiebinius. Palauksiu kovo 6 d.  ax.gif
As tai dar neturiu ka pikuoti blush2.gif
O kokia knyga tu cia vadovaujiesi?

sodo dienorastis thumbup.gif siaip dar turiu ekologine darzininkyste, tai ten ir surasyta per koki menuli ka seti ir ka daryti reikia, tai keleta kartu sulyginau tarpusavyje tai viskas atitiko. nes pernai turejau ir dienorasti ir dar sejos kalendoriu tai kalendorius siek tiek nesutapdavo su tuo dienorasciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 02 26, 09:08)
kai kurios giria kazkokia bananine veisle  g.gif

kaimynai pernai sodino, bet sakė, kad nieko ypatingo.
Atsakyti
o as vat nuo peciaus vis nepatingiu pelenu ant lysviu uzberti, nusiziurejau i kaimynu darbus uzu tvoros lotuliukas.gif ;
http://www.delfi.lt/...i.d?id=29391991
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 02 26, 09:39)
o as vat nuo peciaus vis nepatingiu pelenu ant lysviu uzberti, nusiziurejau i kaimynu darbus uzu tvoros lotuliukas.gif ;

Gerai, kad protingi kaimynai lotuliukas.gif

O straipsnis gera žadantis:
„Dabar, mano galva, viskas turėtų būti normaliai“, - prognozavo gamtininkas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 26, 09:42)
Gerai, kad protingi kaimynai lotuliukas.gif

O straipsnis gera žadantis:
„Dabar, mano galva, viskas turėtų būti normaliai“, - prognozavo gamtininkas. thumbup.gif

kad tik vasara butu silta ir sauleta
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 02 26, 08:27)
sodo dienorastis  thumbup.gif  siaip dar turiu ekologine darzininkyste, tai ten ir surasyta per koki menuli ka seti ir ka daryti reikia, tai keleta kartu sulyginau tarpusavyje tai viskas atitiko. nes pernai turejau ir dienorasti ir dar sejos kalendoriu tai kalendorius siek tiek nesutapdavo su tuo dienorasciu  schmoll.gif

Na vat sakau, kad mane menulio sejos kalendorius neatitinka su kitais kalendoriais doh.gif
Atsakyti