Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(madmuazele @ 2010 05 05, 22:48)
O kodel galejo sugesti? g.gif

cia ta prasme, kad peraugo ax.gif dar niekad neturejau ziedais apsipylusiu moliugu ir cukiniju daigu namie doh.gif tai kazkaip nei shis nei tas.
bus ishsodinti - o nushals tai nushals- sesim naujus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 05 05, 23:11)
merginos,ką patartumėt auginti priemolio žemėje?

as auginu bveik viska nuo svogunu, kopustu, moliugu, cukiniju, patisonu, agurku, braskiu, brokolius, morkyciu( spec.veilsle yra priemoliui), buroku ( pailgus) ir dar ka lyg viskas ax.gif Tik kiekviena met kompostine zeme gerinu, kol neturejau komposto kiekviena rudeni prikdavau neutralizuotas durpes ir i zeme ikasdavau ax.gif Sunku labai raveti bet uztat sausringa vasara privalumas laistyti nereik daug dregme issilaiko ilgiau, beda tik rugstesne dirva buna na bet pelenai priemone nebloga... taip kad vienoks ar kitoks derlius bet buna tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 gegužės 2010 - 07:01
Sveikutės,

tai kaip čia naktį su tom šalnom buvo? Aš savo kopūstus ir kalafiorus tai uždengiau plastikiniais vazonėliais ir dar senais skudurais g.gif Bet berods, pas mus nebuvo šalnos.

Patarkit man prašau - nei vienais metais neužaugo moligai - spėju, dėl nelabai derlingos mūsų žemės (durpės). Mąstau šiais metais ant komposto krūvos pasodinti. Tik va, ar daigą sodint, ar tiesiog pasėti į kompostą? g.gif

Ir dar smile.gif Kokiame inde jūs laikote vandenį? T.y. pas mane vanduo iš grežinio, tai būna labai šaltas. Tokiu vandeniu iš karto lieti augalų negalima. Tai vyras atvilko iš tėvų tokį metalinį baką, bet jis rūdija ir daug rūdžių. Sakau, gal kokioj Plastoj yra plastikinių didelių indų?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2010 05 06, 08:47)
Patarkit man prašau - nei vienais metais neužaugo moligai - spėju, dėl nelabai derlingos mūsų žemės (durpės). Mąstau šiais metais ant komposto krūvos pasodinti. Tik va, ar daigą sodint, ar tiesiog pasėti į kompostą?  g.gif

Aš sėju tiesiai ant komposto krūvos, auga kuo geriausiai, nebūna kur dėti jų paskui - tiek priauga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2010 05 06, 07:47)
Patarkit man prašau - nei vienais metais neužaugo moligai - spėju, dėl nelabai derlingos mūsų žemės (durpės). Mąstau šiais metais ant komposto krūvos pasodinti. Tik va, ar daigą sodint, ar tiesiog pasėti į kompostą?  g.gif

Ir dar smile.gif Kokiame inde jūs laikote vandenį? T.y. pas mane vanduo iš grežinio, tai būna labai šaltas. Tokiu vandeniu iš karto lieti augalų negalima. Tai vyras atvilko iš tėvų tokį metalinį baką, bet jis rūdija ir daug rūdžių. Sakau, gal kokioj Plastoj yra plastikinių didelių indų?

pas mus irgi durpės, bet viskas auga puikiausiai. Moliūgus pirmąkart auginsiu šiemet, bet cukinijos, aguročiai, patisonai visad tiesiog klesti.
Ir gręžinį taip pat turim. Turim nusipirkę tokį plastikinį kubą, kuriame berods pusė tonos vandens telpa. Vasarą vanduo tikrai jame šiltas būna. Tai tik atsuki kranelį, pritvirtini šlangą ir laistai. Neturiu foto, bet mačiau vienoj Greisi foto toks prie šiltnamio stovi.
O pirkom tokį (jie naudoti) Žirnių g., ten važiuojant nuo kelio matosi pridėta tų bakų. Visai netoli Kauno grūdų sandėlio, dar viešbutis kažkoks yra. Tiesa, pirkom pernai. Bet man reik dar vieno, tai važiuosiu pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2010 05 06, 07:47)
Sveikutės,

Ačiū smile.gif

Thomas philipse yra plastikiniu backu keliu litrazu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 06, 08:10)
O pirkom tokį (jie naudoti) Žirnių g., ten važiuojant nuo kelio matosi pridėta tų bakų...

pravažiavau šiandine pro šalį, bet nebemačiau aš tokių g.gif Reiks vyro paklaust, jis tikriausiai dar kokią vietą žino.
Atsakyti
Mes į vonią pripilam vandenį iš gręžinio ir paskui laistom.... Bet tokia bačka su kraneliu būtų super thumbup.gif Nereiktų kibirų ir laistytuvų tampyti.
Atsakyti
Gal kas zino kur tokiu backu galima pirkti apie Kauna?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2010 05 06, 07:00)
as auginu bveik viska nuo svogunu, kopustu, moliugu, cukiniju, patisonu, agurku, braskiu, brokolius, morkyciu( spec.veilsle yra priemoliui), buroku ( pailgus) ir dar ka lyg viskas  ax.gif

dėkui,
šiandien pabarsčiau pelenais žemę ,MB sukasinejo ,bet lietutis viską sumaišė...
rytoj pabaigs ir užmesim komposto ant viršaus,manau kažkas užaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti