Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(diasaja @ 2010 02 25, 12:05)
pernai į mano daržą pro tvorą žiūrėjo ir nesuprato dėl mulčiavimo, o kai šiemet dar į pievą bulves pasodinsiu lotuliukas.gif Sakys, kad išprotėjo miestietė į kaimą patekusi blink.gif  lotuliukas.gif tikriausiai nuo gryno oro thumbup.gif

pamatysi-nukopijuos tavo idėjas ir patiems patiks visa tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 25, 12:34)
drinks_cheers.gif ,bet žinai kaip sunku,kai visi kaimynai akis susmeigę žiūri  doh.gif  taip ir norisi į gerą vietą pasiųsti  biggrin.gif

Suprantu, nes pas mane tas pats ax.gif net pro šali eina spėcialiai kad kuo arčiau pamatytu kas ir kaip pasodinta doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 25, 15:17)
pamatysi-nukopijuos tavo idėjas ir patiems patiks visa tai thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 02 25, 13:05)
pernai į mano daržą pro tvorą žiūrėjo ir nesuprato dėl mulčiavimo, o kai šiemet dar į pievą bulves pasodinsiu lotuliukas.gif Sakys, kad išprotėjo miestietė į kaimą patekusi blink.gif  lotuliukas.gif tikriausiai nuo gryno oro thumbup.gif

Miestietės irgi visagalios thumbup.gif tik blondinės nevisos ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
Smagu grazioje temoje biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
na, bet jusu aptariami metodai man cia kol kas kaip aukstoji matematika.
Gal zinot kuriuose knygynuose yra Kurdiumovo knyguciu pirkti? man tas kompiuterines skaityt labai akys pavargsta ax.gif
Atsakyti
čia yra pirkti protingas daržas
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 25, 18:17)

su pristatymu beveik 30 lt gaunasi schmoll.gif
mieliau apsilankyciau knygyne, tik idomu kuris (Vaga, Pegasa, Baltos lankos ar dar koks kitoks) siomis knygomis prekiauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 25, 18:48)
su pristatymu beveik 30 lt gaunasi  schmoll.gif
mieliau apsilankyciau knygyne, tik idomu kuris (Vaga, Pegasa, Baltos lankos ar dar koks kitoks) siomis knygomis prekiauja ax.gif

As pirkau Pegase mirksiukas.gif
Atsakyti
Protingas šiltnamis, tai berods šviesos leidykla išleido. O Protingas daržas Vaga, bet nežinia, ar visi Vagos knygynai turės dabar.
Pažiūrėkit čia. Vagos int.psl.kokia kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 25 vasario 2010 - 19:02
Aciu merginos 4u.gif 4u.gif
pasidairinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 25, 14:22)
Miestietės irgi visagalios  thumbup.gif tik blondinės nevisos ax.gif  schmoll.gif

doh.gif o jei šaknys ne blondiniškos tai nesiskaito ane lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mantilė @ 2010 02 25, 17:17)

čia šitoj knygoj tokie protingi patarimai dalinami?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 25, 13:05)

Ar rimtai taip sodinsi bulves?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 25, 22:07)
Ar rimtai taip sodinsi bulves?

Noriu pabandyti. Nes jeigu arti pievą, tai reikia chemija nupurkšti žoles. O aš ekologiškai ūkininkauju-be chemijos.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 25, 22:11)
Noriu pabandyti. Nes jeigu arti pievą, tai reikia chemija nupurkšti žoles. O aš ekologiškai ūkininkauju-be chemijos.

Bet neįsivaizduoju, kaip jos augs pievoje g.gif
Atsakyti