Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(Muka @ 2010 04 30, 07:53)
jep o kaip gyvenini Kaune tenka tenkintis Laura  unsure.gif

o skelbimuose nebandei ieškoti?
laura ir skani bulvė-mažiau krakmolo turi. Man ji labai tinkama bulvių košei ir plokštainiui.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 30, 09:23)
o skelbimuose nebandei ieškoti?
laura ir skani bulvė-mažiau krakmolo turi. Man ji labai tinkama bulvių košei ir plokštainiui.

Nieko pries ja neturiu tikrai ale noretusi isbandyt ir kitokiu veisliu ax.gif Anokia is manes bulviu augintoja dvi lysvytes maziukes ale vistiek buna bulviakasis ir butinai cepelinai is pirtkiniu bulviu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ar auginat žiedinius kopustus? aš pirmi metai šiltnamyje daigų pasisėjau, galvoju kada į lauka juos perkelti?
Atsakyti
Aš irgi turiu žiedinių pasisėjus, tik pas mane dar maži,o anksyvų kopūstų daigai jau užaugo, būtų galima sodint, bet taip atvėso ir šalnų dar pranašauja, gal dar palauksiu, nors uždengus agroplėvele gal nesušaltų g.gif
Atsakyti
Pirmadieni vakare pasodinom bulves . Visa kibira 4 rusiu ankstyvu . Pasielgiau ekstremaliai issodindama moliugus ir cukinijas laukan . Apklojom dviguba agroplevele . Bet jau ilgiau laikyt ant palanges nebegalejau . Ziedpumpurius pradejo formuoti . Pernai anksti pasodinti minusa atlaike . Apshalo tik vienas moliugas .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 05 05, 14:40)
Pasielgiau ekstremaliai issodindama moliugus ir cukinijas laukan . Apklojom dviguba  agroplevele . Bet jau ilgiau laikyt ant palanges nebegalejau . Ziedpumpurius pradejo formuoti . Pernai anksti pasodinti minusa atlaike . Apshalo tik vienas moliugas .

ko gero si savaitgali manishkiai irgi keliaus i lauka -irgi zydet ruoshiasi blink.gif blink.gif (visai subludo - dar tik savaite kai sudygo blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 19:44)
ko gero si savaitgali manishkiai irgi keliaus i lauka -irgi zydet ruoshiasi blink.gif  blink.gif  (visai subludo - dar tik savaite kai sudygo  blink.gif )

nieko sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 05, 21:06)
nieko sau  blink.gif

vat butent doh.gif pernai gal menesi laiko namie ramiai gyveno iki ishkeliavimo i lysves; o dabar ... nei ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 19:44)
ko gero si savaitgali manishkiai irgi keliaus i lauka -irgi zydet ruoshiasi blink.gif  blink.gif  (visai subludo - dar tik savaite kai sudygo  blink.gif )

tai gal po savaites gausi ragauti cukiniju bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju. Kazi mano ankstyvieji kopusteliai po agro plevele nesusals? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 05, 22:08)
tai gal po savaites gausi ragauti cukiniju bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juokauju. Kazi mano ankstyvieji kopusteliai po agro plevele nesusals? g.gif

g.gif juokas juokais - bet jausmas toks , kad daigai "sugedo"... doh.gif
galvoju gal seti is naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 21:46)
g.gif  juokas juokais - bet jausmas toks , kad daigai "sugedo"... doh.gif
galvoju gal seti is naujo  g.gif

O kodel galejo sugesti? g.gif
Atsakyti
merginos,ką patartumėt auginti priemolio žemėje?
Atsakyti