QUOTE(Vivgute @ 2010 02 25, 13:41)
Apie krize buvo kalbeta beveik metus iki jos, tik niekas netikejo, kad tokia bus. Reikejo jai ruostis, protingi verslininkai ruosesi. Aisku naudojasi pavadinimu "krize" ir didina sau pelna darbuotoju algu saskaita, perkeldami darbu nasta dviems, o kitus du atleisdami, padaline darbus. daug kur taip yra. Mazint algos ir atleidinet zmoniu niekas neuzdraus, planuota tai ar ne.
Matot, vaikeli suplanuot tikrai galima. Reikia atsizvelgti i tuometines salygas, nustatytas tvarkas ir galvoti ar planuoti vaikeli, ar atideti velesniam laikui tai.
Man ,pvz., tikrai yra svarbi materialine seimos gerove. Kalbu apie elementariausiu poreikiu patenkinima. Kiekvienas kas turi galva ant peciu galvoja ir skaiciuoja ateities pajamas ir islaidas. ir tikrai eidama atostogu vaiko prieziurai buvau uztikrintai rami pagal galiojancia tvarka. o dabar esu spastuose
Matot, vaikeli suplanuot tikrai galima. Reikia atsizvelgti i tuometines salygas, nustatytas tvarkas ir galvoti ar planuoti vaikeli, ar atideti velesniam laikui tai.
Man ,pvz., tikrai yra svarbi materialine seimos gerove. Kalbu apie elementariausiu poreikiu patenkinima. Kiekvienas kas turi galva ant peciu galvoja ir skaiciuoja ateities pajamas ir islaidas. ir tikrai eidama atostogu vaiko prieziurai buvau uztikrintai rami pagal galiojancia tvarka. o dabar esu spastuose
man atrodo cia visos tokios,mano vyro mama,buvo dirbanti pensininke,paeme kortele 5000lt,prisieme lizingu,anukei padieti,o paskui dar ir dukrai is gerumo,nes jai pinigeliu per daug buvo,o dabar,sedi be darbo,verkia,kas uz ja paskolas mokes,juk viskas jos vardu