QUOTE(natalikas @ 2010 02 24, 15:28)
na dabar tai jau nebeverslas

,juk sodra padare lubas,sumazino %,dar jej pritars dabartiniam norui padaryti 100%, vienais metais ir 0%berods antrais,tai verslo planui pabaiga ateis.mes daug apie tai diskutavom,kai kurios tesiai sakidavo,kad kaip cia padariti kad darba neprarasti,kad i dekreta iseiti,dar atostogose budamos,kaip greiciau gauti pazima,nebudam,ai nesciai,apie tas padidintas algas,jus galvojat,kad sedentis sodroi,seime neskaito pasisalimu

,taigi mes patis duodam jiems galimybe tuobulinti spragas,ir neduoti galimybes,kaikurems pikmaudziaut,o kad kencia saziningi,tai kalta ne sodra,o tie kurie apgaudineja,gal jej nebutu tu sukciavimu,gal ir sodra nedaritu tu lubu,ar dar kokiu nors pataisiu,v ir seimas naktinuose posedziose ir t.t.gal jej kvailei ten nesedetu irgi tokiu pataisu nebutu,irgi variantas.nemanau,kad atejus daugumai is musu i seima pradetumem elgtis saziningai,mustis i krutine ir riekti,noriu LIETUVA PADARYTI GERESNE,ne,elgtumemes,kaip ie visi ten,nes greitai mus i vieta pastatytu,ir sparnelius nukarpitu.
Žinot ka? pirmiausiai Lietuvoje gyvendama-išmokit lietuviškai. O tada darykit jau tą Lietuvą geresnę, nes rusiškai kalbančio VT atstovą kai sutinku mane purtilys nukrato.
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 02 24, 15:57)
tik jūs pati galite sau atsakyti į šiuos klausimus. visgi kaip aš minėjau manau kad vaikus turi išlaikyti tėvai, o ne gyventi su nuostata 'bus vaikas, bus ir duonos'. netaikau niekam asmeniškai.
Taip teisingai, vaikus tėvai turi išlaikyti aš su jumis pilnumoje sutinku. Mano mamytė, kai man buvo šeši mėnesiai išėjo į darbą, nes tada buvo tokie įstatymai mokama iki 6 mėnesių. Ji mane palikdavo lopšelyje, kaip pasakojo, kaip palikdavo ant medinio arkliuko pririštą taip ir rasdavo, nes kaip gimiau 4200 taip jau ir mėgdavau gauasiai pavalgyt, todėl tokiai storuliukei atsisėst sunku buvo, tai arkliukas ir virvės padėjo. Tap aš nieko nesakau tėvai mane augino. Yra vaikas duonos reikia. Mamytė dirbo, o aš jos laukiau.
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 02 24, 15:34)
Na, tikrai ne vienodai sumažino visiems.
NEžinau kaip kur ką mažino, bet mano darbukį smarkiai sumažino ir dar 13 atleido, o galvojat kad jų darbas niekinis buvo. Dirba žmonės už juos ir dar mažiau gaudami ir už tuos 13dirba ir po darbo sėdi.
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 02 24, 15:57)
įdomi jūsų logika

aš asmeniškai manau kad gimdyti geriausia žinant kad vaiku galėsi tinkamai pasirūpinti. pats.
O galit pasakyti, kaip Jums tas žinojimas apsireiškia? Pvz. pirmąją gimdžiau būdama studentė gaudama padidintą stipendiją-baigus žinojau, kad gausiu darbą. Baigiau žinojimas pasibaigė...Dukra jau studijuoja...mokam už studijas...
Papildyta:
QUOTE(natalikas @ 2010 02 24, 16:15)
idomu ka galvojo moteris kuruos pastodavo ir gimdidavo antro pasaulinio karo metu

,
nežinau kaip buvo Rusijoje. bet paimkim papraščiausią visada egzistavusį dalyką Bažnyčią- kunigą einantį kalėdot. Tada jis ėjo o iš paskos du vežimai važiavo-kas bulvių, kas grūdų, kas lašinių. Tad nesisukiojam atgal.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2010 02 24, 16:21)
" <..>kalbant apie motinystės pašalpas absurdiškiausia
kai taip aimanuoja tos, kurios jų nė neužsidirbo (
dvejiems metams užsidirbama mokesčius mokant maždaug septynis metus).
Pateiktai salygai "kai" ("IF"), reikalaujama dalis "septyni metai" buvo įvykdyta du kartus ilgesniame laikotarpyje. Tokiu atveju išeitinis taškas "THEN" įvykdomas teisei į motinystės pašalpą gauti ar ne?
Aš noriu išgirsti jūsų atsakymą, o ne savo.
O aš noriu išgirst savo atsakymą-užsidirbau aš tam savo vaikui ar ne? O mano pirmoji už kurią nieko negavau turi mokėti už studijas, kai mokosi iš tų pačių knygų kur mokiausi dar ir aš?
Papildyta:
QUOTE(natalikas @ 2010 02 24, 16:29)

SODra lauk,SODra naikint,gal patis sau pradedam dirbdamos ir uzsidirbdamos taupit,ir pensijai ir motenistes pasalpa tada gal kaltu nejeskosim,o tos kur neuzsidirbo,tai nieko ir negaus,o dirbs jauna saziningai,neiseidama i biliutenius,nes neuzsidirbo,jus apie tai galvojot?mazgaug kada galima butu eit i dekteta,ar iki keliu augint vaika,ka daryti jej SODros nebebus.
nu nebus sodros ir nebus. Bet kodel aš mokėjau šitiek metų jai mokesčius? ar tam kad jos nebūtų? Ar tam, kad ji mano pinigu prarijus sakytų, kad aš veltėdė neužsidirbus sėdžiu su vaikeliu namuose ją apvogusi? o tai kam aš mokesčius mokėjau?-del sportinio intereso?
Papildyta:
QUOTE(natalikas @ 2010 02 24, 16:44)
bet vat idomu isgirst nuomones,jej sodros nebutu,ir reiketu patiems taupiti ka tada kaltintu del mazu pajamu ir t.t.arba darbdavis isleisdinetu tu atostogu ir moketu uz jos motinistes dziaudsmus?tada jauciu visi verktu,kaip prie SODros gyvent buvo gerai.
Aš už savo pirmąją nieko negavau. Lietuva...nepriklausomybė...svaigimas...Lietuvai Tėvynei vaikus gimdom.
Gaudavom su vyru padidintas stipendijas-keista-išgyvenom... Sodros nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(natalikas @ 2010 02 24, 17:03)
gal ir neblogai

,gal dar butu neblogai kad valdininkai nevogtu,neapgaudinetu,siutina tokie dalikai negaliu.

.
dirbu VT...nevagiu...neapgaudinėju....bet ir neišgyvenu,siutina tokie dalykai negaliu