QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 10 18, 19:01)
Man tai labiausiai keista skaityti apie soc.darbuotojų elgesį, užuot padėjusios susigaudyt kas ir kaip, dar kliūtis daro.
Nesuprantu. Pas mus kai nueini, tai darbuotojos visus straipsnius perknisa, kad tik atkapstyt ką nors, kas žmogui priklauso. Bet dabar jau imu įtart, kad tai tik maloni išimtis yra. 
Papildyta:
Kaip tai panaikins? Negirdėjau jokių kalbų kad naikintų. Man regis jūs kuo greičiau kreipkitės į tą įstaigą. Pinigėliai tikrai nepamaišys. Tik nusiteikit ilgam laukimui.

Papildyta:
Kaip tai panaikins? Negirdėjau jokių kalbų kad naikintų. Man regis jūs kuo greičiau kreipkitės į tą įstaigą. Pinigėliai tikrai nepamaišys. Tik nusiteikit ilgam laukimui.
Jau porą mėn. kaip gaunu tuos pinigėlius, todėl ir susinervinau, kai per žinias pasakė, kad nori naikint...O mano savivaldybė yra Pagėgių ir į soc. rūpybą gali eiti, tik tiksliai žinodama įstatymus, kitaip pavargsi būti stumdoma...Ir būtinai su pakeltu tonu, nes kitaip suvynios, apvynios ir lėtesnės išeina su ašarom...Kaip man pasakė, mes be jūsų turim apie 1000 bylų...Pagalvojus, juk tuose kaimuose, visi viens kitą pažysta, žmonių sauja, netgi kompai jau kiekvienam kabinete, kad kas nors pateiktų kokią informaciją, tai lengviau sužinot Vilniuje...
Papildyta:
QUOTE(favoritė168 @ 2009 10 18, 18:47)
tai kuriam čia tu rajone gyveni
nes apie batus lyg ir aš buvau rašiusi,kad atvažiavo tikrint ar yra koks vyras,nes vyrai iš vaikų pašalpų gyvent negali,o kiek pavyzdžių,kad sveikas stiprus vyras negali susirasti dabar darbo ir stovi DB,o kiek yra pijokų kurie tik iš tų pašalpų gyvena 

Pagėgių sav. gyvenam, na taip, kai gimė trečias vaikas, tai nuėmė visas pašalpas, nes trečio vaiko tėvas turi išlaikyti kito vaikus, bet tik nuėjus sužinot gavau smūgį kam gimdai, kad pinigų neturi ir gyvendama su vyru 5 metus nieko neieškojau, o išsiskyrus juk ėjau prašyti paramos...Bet atrodo, koks skirtumas, užtenka to vyro pajamų ir jeigu ne jo vaikai, tai kodėl kitų vaikų pinigus atimti?