Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

QUOTE(favoritė168 @ 2009 10 15, 16:16)
kad ir ne iš mūsų,bet jei turi 5ha žemės ir nori eit į soc.pašalpos,tai lai eina,bet lai tada nenustemba,kad ją apšauks,pažemins ir dar visaip iškolios ir su tooookiais nervais pareis namo,kad ojoj blink.gif tai kad šito neatsitiktų mes ir paaiškinome situaciją ax.gif

O ka su sita zeme patarsit daryt. Dabar, siai dienai? Pirkeja parodykit cool.gif Realiai, pasiulykit zmonems pirkeja, kuris nupirktu cia ir dabar
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2009 11 07, 10:44)
O ka su sita zeme patarsit daryt. Dabar, siai dienai? Pirkeja parodykit cool.gif Realiai, pasiulykit zmonems pirkeja, kuris nupirktu cia ir dabar

Aš irgi nesupratau,juk žemės nevalgysi?
Papildyta:
QUOTE(favoritė168 @ 2009 11 07, 10:18)
dalina kas antrą mėn.buvo spaly dabar bus gruody,kiekvienam rajone data skirtinga tai maždaug nuo 10 iki 20d

Na va,o aš dukumentus pristačius jau nuo rugsėjo,niekas nieko nepaaiškina,nei kada,nei kaip.Tai reiškias už spalį jau negavau.
Atsakyti
QUOTE(favoritė168 @ 2009 11 07, 09:18)
dalina kas antrą mėn.buvo spaly dabar bus gruody,kiekvienam rajone data skirtinga tai maždaug nuo 10 iki 20d

suklydai truputi.
dalina kas antra men.buvo rugsejo men.paskutinis dalinimas bus lapkricio men.o sausio men vel reikes eit i savivaldybe rasyt prasyma del sauso davinio gavimo.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 11 07, 14:31)
suklydai truputi.
dalina kas antra men.buvo rugsejo men.paskutinis dalinimas bus lapkricio men.o sausio men vel reikes eit i savivaldybe rasyt prasyma del sauso davinio gavimo.

O kaip jūs sužinot,kada dalina ar jums iškart datą pasako ar paskambina?
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 07, 14:13)
O kaip jūs sužinot,kada dalina ar jums iškart datą pasako ar paskambina?

as gaunu sms zinute,kada,kur ir kokia valanda bus dalinami maisto produktai.o jus galit tiesiog pasiskambinti i savo seniunija ir pasiteirauti ,nes kiekviename rajone,mieste dalina skirtingu laiku.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 07, 12:51)
Aš irgi nesupratau,juk žemės nevalgysi?
Papildyta:

Na va,o aš dukumentus pristačius jau nuo rugsėjo,niekas nieko nepaaiškina,nei kada,nei kaip.Tai reiškias už spalį jau negavau.

bet jiems ten sėdintiems neįdomios mūsų problemos doh.gif
pabandyk nueiti pasiteirauti,pas mus tai laiko tol,kol pasiimi thumbup.gif
ačiū plazma kad pataisei,neprisimenu biški blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(favoritė168 @ 2009 11 07, 15:13)
bet jiems ten sėdintiems neįdomios mūsų problemos doh.gif
pabandyk nueiti pasiteirauti,pas mus tai laiko tol,kol pasiimi thumbup.gif
ačiū plazma kad pataisei,neprisimenu biški blush2.gif

nieko tokio,pasitaiko gi mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Tauta skursta.Europoje lietuvaites priverstos verstis seniause profesija,nes Lubio ir Kubiliaus duetas smaugia tauta Ispampe nuo pinigu nepagalvoja ,kad si nuodeme,uz tautos genocida kri ant vaikaiciu ir pro pro vaikaiciu Kiek galima pmti storeti nuo tu is zmoniu kraujo kaip siurbeliu sukrautu pinigu .Tauta suvokia is kur tie pinigai.To meslo padoriems zmonems nereikia ,bet kuo kaltos darbo ir pajamu netekusios seimos naslaiciai ir benamiai,kad tokie kaip Lubys putu pinigu maisuose.Pagalvokit mielos mamytes
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif Skaitinėju forumą, kad ir kiek daug reikia perskaityti, bet analogiškos situacijos neradau, gal kas pasidalins patirtimi ar žiniomis 4u.gif
Man su pašalpom viskas gerai, susitvarkiau, mano situacija standartinė, bet pagalbos reikia mano pažįstamai, jos sunki padėtis tiesiog verčia ir mane pasidomėti kuo galima jai pagelbėt.
Mergina neseniai baigė aukštąjį mokslą, turi 5 metų sūnų, jam tėvystė nenustatyta, mergina nei susituokusi, tai aišku ir neišsiskyrusi. Ji nueina į socialinį, bet socialinę pašalpą jai, bent anksčiau, davė tik už vaiką, atseit, ji nesusituokusi, vaikui tėvystė nenustatyta, tai jai ir nepriklauso blink.gif . Antras dalykas, ji buvo registruota DB, ten pasiūlė jai darbą, ji 4 mėnesius padirbo ir ją atleido dėl krizės (nežinau pagal kokį straipsnį, bet tipo krizė, sumažėjo darbo).
Tai dabar klausimai.
1. Ar priklauso jai socialinė pašalpa (po tų 4 mėnesių darbo ji vėl įsiregistravo DB, bet pusės metų dar nepraėjo)
2. Ar tikrai pašalpos priklauso tik už vaiką, ji juk irgi žmogus, kodėl jai taip galėjo pasakyti?
Mergina su vaiku gyvena pas tėvus. 4u.gif
Būsiu dėkinga padėjusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 11 13, 15:53)
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif Skaitinėju forumą, kad ir kiek daug reikia perskaityti, bet analogiškos situacijos neradau, gal kas pasidalins patirtimi ar žiniomis 4u.gif
Man su pašalpom viskas gerai, susitvarkiau, mano situacija standartinė, bet pagalbos reikia mano pažįstamai, jos sunki padėtis tiesiog verčia ir mane pasidomėti kuo galima jai pagelbėt.
Mergina  neseniai baigė aukštąjį mokslą, turi 5 metų sūnų, jam tėvystė nenustatyta, mergina nei susituokusi, tai aišku ir neišsiskyrusi. Ji nueina į socialinį, bet socialinę pašalpą jai, bent anksčiau, davė tik už vaiką, atseit, ji nesusituokusi, vaikui tėvystė nenustatyta, tai jai ir nepriklauso  blink.gif . Antras dalykas, ji buvo registruota DB, ten pasiūlė jai darbą, ji 4 mėnesius padirbo ir ją atleido dėl krizės (nežinau pagal kokį straipsnį, bet tipo krizė, sumažėjo darbo).
Tai dabar klausimai.
1. Ar priklauso jai socialinė pašalpa (po tų 4 mėnesių darbo ji vėl įsiregistravo DB, bet pusės metų dar nepraėjo)
2. Ar tikrai pašalpos priklauso tik už vaiką, ji juk irgi žmogus, kodėl jai taip galėjo pasakyti?
Mergina su vaiku gyvena pas tėvus. 4u.gif
Būsiu dėkinga padėjusiems 4u.gif

Deja taip yra,jai reik susirast vaiko tėvą ir nustatyt tėvystę,kad ir kur jis būtų,tada paduot jį alimentam,jai ne tai nieko ji negali ir tikėtis.Pradirbo tik 4 mėnesius o reik išdirbt 18mėn. todėl taip pat nieko negali tikėtis.Gali gaut tik maisto paketą iš ES.Visi mes žmonės,visi mes vaikus auginam,visiem sunku,todėl įstatymai yra visiems vienodi.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 13, 15:40)
Deja taip yra,jai reik susirast vaiko tėvą ir nustatyt tėvystę,kad ir kur jis būtų,tada paduot jį alimentam,jai ne tai nieko ji negali ir tikėtis.Pradirbo tik 4 mėnesius o reik išdirbt 18mėn. todėl taip pat nieko negali tikėtis.Gali gaut tik maisto paketą iš ES.Visi mes žmonės,visi mes vaikus auginam,visiem sunku,todėl įstatymai yra visiems vienodi.

Ačiū Jums labai
Kaip gaila, taip vyliausi, kad ji ne taip suprato... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 11 13, 17:19)
Ačiū Jums labai
Kaip gaila, taip vyliausi, kad ji ne taip suprato...  verysad.gif

Gal galima būtų kažkaip kreiptis į vietos seniunija dėl kokios aramos ar į nemokamą teisinę konsultaciją,kokių veiksmų reik imtis,kad įgytų teises dėl pašalpų.
Atsakyti