Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

durneliai ne dirba, jie vietoj to kad susirastų ar susikurtų darbo vietą lipa mąstantiems ant galvos ir dejuoja kad "darbo nėra". ne valdžia čia kalta, o mąstymas ar tiksliau mentalitetas. juokingiausia kad taip galvojantys mano kad jų vaikai bus kitokie, nes tikėtina kad nebus. jei tėvai sėdėjo ir nosį krapštė, greičiausiai ir vaikai galvos "o, galiu parazituoti, o po manęs nors ir tvanas, kas kad kitiems ant galvos sėdžiu" rolleyes.gif šiaip kartoju - čia mentaliteto klausimas.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 17, 16:54)
durneliai ne dirba, jie vietoj to kad susirastų ar susikurtų darbo vietą lipa mąstantiems ant galvos ir dejuoja kad "darbo nėra". ne valdžia čia kalta, o mąstymas ar tiksliau mentalitetas. juokingiausia kad taip galvojantys mano kad jų vaikai bus kitokie, nes tikėtina kad nebus. jei tėvai sėdėjo ir nosį krapštė, greičiausiai ir vaikai galvos "o, galiu parazituoti, o po manęs nors ir tvanas, kas kad kitiems ant galvos sėdžiu" rolleyes.gif šiaip kartoju - čia mentaliteto klausimas.

siais laikais ir 800-900lt skaitosi gera alga ir tai ja moka ne uz grazias akis, o ja reikia uzsidirbti, o kad susikurti darbo vieta reikia siaip finansu.
Drauge susikure ir kas is to laukia geresniu laiku kada rinka atsigaus g.gif , o dabar irgi depresija, galvoja kam cia vargti nuejai i soc rupyba ar dar kur tiksliai nezinau kur pinigus skiria ir galvos sau neskaudini
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2010 05 17, 15:23)
Tame reikalas, kad as dirbu ir lieka is mano atlyginimo 100-150lt, tai paskaicius apie visus gerius, kurie laukia man nedirbant, tai zmogus gali paskaiciuot ir susimastyti, o kam as durnele dirbu, mokescius moku valstybei, gal geriau, kad man duotu pasalpa, o as su savo mazium geriau namuose siltai pasedesiu, maziau sirgs, maziau islaidu vaistams bus  g.gif plius mamyte salia

apie ka as ir kalbu, kas liecia mamytes iki 3 metu -tai labai geras dalykas...
as apie tas ,kurios gimdo tam tikslui nekalbu, kalbu apie tas ,kurios pagalvoja kas geriau - nes juk ir paskolos dauguma spaudzia ir panasiai, o gaunant soc parama - juk ir paskolai kazkiek lieka, vis lengviau iki 3 metuku pratempt.
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 05 17, 15:54)

na sioje vietoje truputi klystate, tos kurios susitvarke socialinius nesedi ir nedejuoja, jos tyli ir dziaugiasi, kad krizes metu gyvena geriau nei bet kada iki siol.....

dejuoja tie, kuriems del tam tikru priezasciu nepriklauso soc parama, o pinigeliu nera is kur paimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 17 gegužės 2010 - 15:28
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 17, 13:29)

ir nereikia sakyti,kad mamos kvailos ir panasiai, jos del vaiku geroves kitos stengiasi, tokiomis istatymu spragomis naudojasi.... 
manau pirmiausia kalti tie , kurie tokius netikslius istatymus priima ....

--------------------------------------------------------------------------------------------------

arba dabar pamastykim (kas butu jei butu) - nuims liepos menesi motinystes pajamas iki 2 metu ir mokes tik uz metus - bet jie nepagalvoja, kad tada vistiek tures tuos pacius pinigelius ismoketi tik kitokia forma (per socialinias pasalpas - kuriu manau padauges kaip ir i birza istojusiu, kai suzinojo apie privaloma sveikatos draudima)

cia zinoma tik mano nuomone mirksiukas.gif kas norite galite nepritarti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 17, 15:27)

dejuoja tie, kuriems del tam tikru priezasciu nepriklauso soc parama, o pinigeliu nera is kur paimti.

drinks_cheers.gif teisingai pasakyta....
as pati gaunu pasalpa (bet tik socialine,uz joki vandeny,siluma ir pn negaunam kompensaciju),tai ir niekad nedejavau,kad blogai gyvenu...mums uztenka viskam pinigu...
ir va kaip mano tevai-turi darbus,bet tuo paciu ir neturi(varineja nemokamu),va jie tai gyvena blogai....kai reikia islaikyti namus,masinas ir pn,o alga i menesi vos 600 lt per abu,tai yra ne kas....

aplamai, l'eau-labai jau tokia kategoriska,grubi ir nemaloni esi...maciau keliose temose tavo pasisakymus-ir visi negatyvus,ne vieno gero nemaciau...atrodo kad gyevnimu butum labai labai nusivylusi ar kazkas ni kto su tavim nutike blush2.gif na bent jau man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 17, 17:12)
aplamai, l'eau-labai jau tokia kategoriska,grubi ir nemaloni esi...maciau keliose temose tavo pasisakymus-ir visi negatyvus,ne vieno gero nemaciau...atrodo kad gyevnimu butum labai labai nusivylusi ar kazkas ni kto su tavim nutike blush2.gif na bent jau man taip atrodo 4u.gif

sitam ir as pritariu...
ir nereikia dejuoti kad is jusu mokesciu moketoju pinigus soc remtini gyvena...
kai ju nebuvo tiek daug (soc remtinu) vistiek tuos pacius mokescius mokejot nuo savo uzdarbio...
pradedu galvot ar tik ne jus cia daugiausiai ir dejuojate g.gif

geriau pagalvokit kur baisesnem nesamonem mokesciu moketoju pinigelius svaisto (visokiu pedofilu apsaugoms ir panasiai) va cia ir man pyktis ima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 17 gegužės 2010 - 16:22
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 17, 16:19)
sitam ir as pritariu...
ir nereikia dejuoti kad is jusu mokesciu moketoju pinigus soc remtini gyvena...
kai ju nebuvo tiek daug (soc remtinu) vistiek tuos pacius mokescius mokejot nuo savo uzdarbio...
pradedu galvot ar tik ne jus cia daugiausiai ir dejuojate g.gif

geriau pagalvokit kur baisesnem nesamonem mokesciu moketoju pinigelius svaisto (visokiu pedofilu apsaugoms ir panasiai) va cia ir man pyktis ima..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labadiena,
noreciau paklausti protingu zmoniu,- gal zinote, ar vaika isleidus i darzeli (suejus 1,9 m.), ir neisejus dar i darba bus mokama motinystes pasalpa iki 2 m.?

Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 05 18, 07:06)
Labadiena,
noreciau paklausti protingu zmoniu,- gal zinote, ar vaika isleidus i darzeli (suejus 1,9 m.), ir neisejus dar i darba bus mokama motinystes pasalpa iki 2 m.?

Dekoju.

manau kad turetu moketi g.gif
Atsakyti
Motinystes tikrai mokes,tik soc pasalpos nemokes jei kreipsites suejus vaikui 2 metukams
Atsakyti
tai soc tai tikrai nemokes, jei mokedavo uz tai,kad vaika iki 3 metu auginate namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 18 gegužės 2010 - 10:54
QUOTE(juskirena @ 2010 05 14, 15:38)

Dėkui už iniciatyvą... 4u.gif

QUOTE(l'eau @ 2010 05 16, 01:07)
jei perskaitytumėt temos pavadinimą, žinotumėt kad ne į temą, o jei dar ir taisykles - kad spamas draudžiamas rolleyes.gif

Kadangi tema yra: Nėštumo ir gimdymo atostogos, Vaiko priežiūros bei tėvystės atostogos, o peticija - tiesiogiai siejama ju šia tema (juk ne apie arklius joje kalbama), manau, kad tikrai į temą. bet tai nei man, nei jums spręsti - tam yra temos moderatorė. Jei bus ne į temą ar spam - žinutę tiesiog ištrins...

Peticija už paramos motinystei reformą, o ne primityvų procentinį išmokų mažinimą

Nuo jūsų parašo gali priklaustyti išmokų mažinimai ateityje... nesnauskite.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 16, 16:03)
aišku ne visi, bet labai dažnai vaikai perima tėvų elgesio modelį

drinks_cheers.gif

QUOTE(l'eau @ 2010 05 17, 15:54)
jei tėvai sėdėjo ir nosį krapštė, greičiausiai ir vaikai galvos "o, galiu parazituoti, o po manęs nors ir tvanas, kas kad kitiems ant galvos sėdžiu" rolleyes.gif šiaip kartoju - čia mentaliteto klausimas.

O iš kur Jūs žinote, kad tėvai nosį krapšto? Gal nelegaliai dirba, ne tik kad nereikia mokesčių mokėti, dar ir valstybė duoda pinigų, užmoka už butą. Gal studijuoja, mokosi. Manęs tai tikrai sąžinė negraužia, kad imu iš valstybės pinigus. Juk yra posakis "Duoda - imk, muša - bėk" Tai ir imu viską, kas įmanoma, kodėl neimti?

QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 17, 16:27)

drinks_cheers.gif
Atsakyti