Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

kai pradėsite skaityti temų pavadinimus šiukšlinti manau savaime nustosite arba susikursite temą teršalams ir svaičiojimams apie nacionalinį aktyvių maustytojų sambūrį, nors nemažai kas nepamiršo kaip kelios aktyviosios maustytojos apsimelavo, matyt todėl tokios temos ir nėra biggrin.gif o šiukšlės su šia tema nėra siejamos niekaip.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 18, 12:55)
kai pradėsite  skaityti temų pavadinimus šiukšlinti manau savaime nustosite arba susikursite temą teršalams ir svaičiojimams apie nacionalinį aktyvių maustytojų sambūrį, nors nemažai kas nepamiršo kaip kelios aktyviosios maustytojos apsimelavo, matyt todėl tokios temos ir nėra biggrin.gif  o šiukšlės su šia tema nėra siejamos niekaip.

Jums gal ir siuksles,o kitoms ne mirksiukas.gif Jus taip daznai auklejate visas moteris,net ir mane pries kelis men izeidinejote visaip,gasdinote spamais.Pavasaris uz lango,nusisypsokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 18, 13:55)
kai pradėsite  skaityti temų pavadinimus šiukšlinti manau savaime nustosite arba susikursite temą teršalams ir svaičiojimams apie nacionalinį aktyvių maustytojų sambūrį, nors nemažai kas nepamiršo kaip kelios aktyviosios maustytojos apsimelavo, matyt todėl tokios temos ir nėra biggrin.gif  o šiukšlės su šia tema nėra siejamos niekaip.

Gal galite faktais pasidalinti, o ne šmeižti viešai?

O tema yra. Pasiskaityti ir jūs galite.
NAMS tema

Ir svetainė yra - ten išsamiai (kiek spėjame) apie visas vykdomas veiklas faktais.
www.samburis.lt
Atsakyti
Sveikutes

Gal kuri gali padeti atsakyti i viena kl.? blush2.gif Kaip skaiciuojasi vaiko prieziuros atostogu metu gaunamos pajamos, jei nestumo ir gimdymo atostogos baigiasi balandzio 20, o nuo 21 jau VPA.
Nes gavau us balandi pinigelius ir jie tokie maziiiiiii, kad doh.gif Gal yra koks nors istatymas ju paskaiciavimui.
Uz 13 d. gavau nestumo metu, o uz likusias 8 dabar.
Aciu...
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 05 18, 12:46)
drinks_cheers.gif
O iš kur Jūs žinote, kad tėvai nosį krapšto? Gal nelegaliai dirba, ne tik kad nereikia mokesčių mokėti, dar ir valstybė duoda pinigų, užmoka už butą. Gal studijuoja, mokosi. Manęs tai tikrai sąžinė negraužia, kad imu iš valstybės pinigus. Juk yra posakis "Duoda - imk, muša - bėk" Tai ir imu viską, kas įmanoma, kodėl neimti?
drinks_cheers.gif

kaip gali graužti tai, ko nėra, jei būtų noskrapščiai užuot ėmę iš dirbančiųjų užsidirbtų patys ir nesvaičiotų apie darbų nebuvimą ir ėmimą biggrin.gif nes imate ne iš valstybės, o iš dirbančiųjų. gi yra posakis "svetimo aky krislą mato, o savoj nė rasto neranda", taip ir kai kurios ima iš dirbančiųjų ir dar mano galinčios kritikuoti valdžią biggrin.gif tokio dalyko kaip "nėra iš kur pinigėlių paimti" nėra, yra tik nenoras dirbti ir užsidirbti.
Papildyta:
QUOTE(Hegira @ 2010 05 18, 16:44)
Sveikutes

Gal kuri gali padeti atsakyti i viena kl.?

yra tam skirta tema apie atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 18, 17:48)
kaip gali graužti tai, ko nėra, jei būtų noskrapščiai užuot ėmę iš dirbančiųjų užsidirbtų patys ir nesvaičiotų apie darbų nebuvimą ir ėmimą biggrin.gif nes imate ne iš valstybės, o iš dirbančiųjų. gi yra posakis "svetimo aky krislą mato, o savoj nė rasto neranda", taip ir kai kurios ima iš dirbančiųjų ir dar mano galinčios kritikuoti valdžią biggrin.gif tokio dalyko kaip "nėra iš kur pinigėlių paimti" nėra, yra tik nenoras dirbti ir užsidirbti.

savo replikom i seima nueikit ir asmeniskai kiekvienam pasakykit, kokia valdzia, tokie ir valstybes gyventojai, juk jie mums pavyzdys lotuliukas.gif
ima, vagia ir sirdies neskauda...
pagalvojus ta ka cia kaikurie zmones su soc parama teisnaudoja palyginus su valdzios darbeliais, mes per pora metu tiek neistaskom,kiek jie per menesi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 18 gegužės 2010 - 18:28
QUOTE(l'eau @ 2010 05 18, 18:48)
Papildyta:

yra tam skirta tema apie atostogas mirksiukas.gif

Aciu einu ieskoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 18, 19:28)
savo replikom i seima nueikit ir asmeniskai kiekvienam pasakykit, kokia valdzia, tokie ir valstybes gyventojai, juk jie mums pavyzdys lotuliukas.gif
ima, vagia ir sirdies neskauda...
pagalvojus ta ka cia kaikurie zmones su soc parama teisnaudoja palyginus su valdzios darbeliais, mes per pora metu tiek neistaskom,kiek jie per menesi....

Ne, visokiuks, kokie žmonės tokia ir valdžia. (čia vieno politiko pamąstymas). Šiaip tai manau, kad l'eau kovoja su vėjo malūnais.
Šiaip tu teisi, aš kai dariau darbą apie Elektrėnų savivaldybės soc. skyrių, tai ten 45 proc. išleista darbo užmokesčiui ir mokesčiams valstybei, o soc. išmokoms apie 4 proc. viso savivaldybės biudžeto. Šiais metais gali būti iki kokių 8, bet tikrai nedaugiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 05 19, 09:19)
Ne, visokiuks, kokie žmonės tokia ir valdžia. (čia vieno politiko pamąstymas). Šiaip tai manau, kad l'eau kovoja su vėjo malūnais.
Šiaip tu teisi, aš kai dariau darbą apie Elektrėnų savivaldybės soc. skyrių, tai ten 45 proc. išleista darbo užmokesčiui ir mokesčiams valstybei, o soc. išmokoms apie 4 proc. viso savivaldybės biudžeto. Šiais metais gali būti iki kokių 8, bet tikrai nedaugiau. schmoll.gif

NA CIA TAS PATS, JUK IS MUSU RATO TA VALDZIA RENKAMA doh.gif
tai rink nerinkes tas pats ss tik kitoj rankoj....
vistiek apsivogs... kai matys,kad legaliai galima tokius pinigus praplauti...
o visiems kitiems ginsis kad taip nedaro.....
kuo daugiau ginasi,kad taip nedaro, tuo itartiniau ir atrodo...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

o kur likes 50% isleidziama? visokiom nesamonem...
o neismoketi,atlike pinigeliai (bet numatyti isleisti tais metais) seda i paciu kisenes,kaip paskatinimai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 19 gegužės 2010 - 08:57
QUOTE(negriuke @ 2010 05 19, 08:19)

ne su vejo malunais ji kovoja,tik megina ikasti mirksiukas.gif nes maciau jos pasisakymus dar poroj temu,tai ne vieno gero zodzio neteko isvysti is jos pasisakymu,tad cia ne kova su vejo malunais,o gal net meginimas izeisti zmones g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 19, 09:57)
ne su vejo malunais ji kovoja,tik megina ikasti  mirksiukas.gif  nes maciau jos pasisakymus dar poroj temu,tai ne vieno gero zodzio neteko isvysti is jos pasisakymu,tad  cia ne kova su vejo malunais,o gal net meginimas izeisti zmones g.gif  blush2.gif

jei rimtai as i jos pasisakymus demesio nebekreipiu blush2.gif
nes tema yra apie pasalpas,kaip jas gauti ir kodel priklauso, o ne todel,kad badaukim ir neapvaginekim valstyves lotuliukas.gif

jei yra istatymai, viskas legalu, vadinas man priklauso ar ne?
sedi jie seime, masinas nuomojas uz mano pinigus ir kalba ta pati, nes jiems pagal istatyma tai priklauso...
nesedziu ir nesiburnoju,kad nuomojas imu tai kas man priklauso ir viskas, ne cento daugiau.... juk tam ir dirbi,kai turi darba, milziniskus mokescius moki,kad atejus bedai, nejustum skurdo...
viena syki vieni naudojasi, kita syki kiti...

pvz sveikatos draudimo mokestis, mano tevas ligonines tik du kartus tera buves - kai is gimdymo namu mane su broliu parsiveze, o dabar privalo susimoket ta mokesti, nes cia istatymas ir juos reikia vykdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 19 gegužės 2010 - 09:39
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 19, 09:36)
jei rimtai as i jos pasisakymus demesio nebekreipiu blush2.gif
nes tema yra apie pasalpas,kaip jas gauti ir kodel priklauso, o ne todel,kad badaukim ir neapvaginekim valstyves  lotuliukas.gif

jei yra istatymai, viskas legalu, vadinas man priklauso ar ne?
sedi jie seime, masinas nuomojas uz mano pinigus ir kalba ta pati, nes jiems pagal istatyma tai priklauso...
nesedziu ir nesiburnoju,kad nuomojas imu tai kas man priklauso ir viskas, ne cento daugiau.... juk tam ir dirbi,kai turi darba, milziniskus mokescius moki,kad atejus bedai, nejustum skurdo...
viena syki vieni naudojasi, kita syki kiti...

pvz sveikatos draudimo mokestis, mano tevas ligonines tik du kartus tera buves - kai is gimdymo namu mane su broliu parsiveze, o dabar privalo susimoket ta mokesti, nes cia istatymas ir juos reikia vykdyti.

na taip,negaliu nesutikti drinks_cheers.gif 4u.gif

ir del sveikatos draudimo tai ir as pasipiktinusi-gerai kad birzoj stoviu,nereiks moketi,bet pvz turiu tokiu,kurie dirbo savarankiskai,sukosi,kad tik isgyventu,bet birzoj nestovejo,ir tures susimoketi blink.gif neprasai is valstybes,pats sukiesi,tai ri mokek biggrin.gif ot politika unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 19 gegužės 2010 - 10:05